הומוסקסואליות בדתות?

• פותח הנושא mbinh
  • פורסם בתאריך

mbinh

New member
הומוסקסואליות בדתות?

איך רואים באמונה שלכם הומוסקסואליות (אהבת אישה לאישה ואהבת גבר לגבר)? כל אחד שיענה בהתאם לאמונתו אודה למשתפי הפעולה ואזכור אותם כאנשים חביבים על החתום מגנוס ברנארד ה-3 אייזק ניוטון המרשלג

RainBird

New member
בהתחשב שאני הומוסקסואל בעצמי אני רואה את זה באמונה שלי די טוב. אני חושב שמהעם ההומו/לסבי/דו יצאו מכשפים טובים למדי. אולי זה קשור לנישואין המקודשים ולאנדרוגינוס- גבר עם מהות נשית ואישה עם מהות גברית שמאפשרים לראות מעבר לפער המינים ופשוט להמשיך הלאה- לעבר עולם ללא צבעים. בוויקה נתקלתי בהמון סובלנות לנושא. ארדן.

הומוסקסואליות יכולה לאפשר

את התכונה של "לצעוד בין בעולמות". את היכולת להסתכל באפן מרכב ולא דיכוטומי. אני חושב שיש קשר הדוק בין כישוף ודתות-כישוף ובין הראיה הזאת. מעבר לכך, מבחינתי מין ואהבה הם קדושים, בין אם הם בין גבר ואשה, שני גברים או שתי נשים (או בין כל מני דברים באמצע), כל עוד הדברים הם בהסכמה הדדית, כמובן.

mbinh

New member
שאלה טיפשית

אתה מתענין במאגיה? אם כן אודהלך אם תשלך לי הודעה לe-mail([email protected] על החתום מגנוס ברנארד ה-3 אייזק ניוטון המרשלג

ChildOfTheWoods

New member
טוב אצלי זה די אותו דבר...

וגם אני נתקלתי בהרבה סובלנות בזרמים פגנים אלו או אחרים...

mbinh

New member
בקשה לא קשה

אנשים אנא שתפו איתי פעולה על החתום מגנוס ברנארד ה-3 אייזק ניוטון המרשלג

laoch gaidhlig

New member
הומו,הטרו,ומה שבניהם

כל אלה הינם עינין לחדר המיטות, בין שני אנשים או יותר ובהסכמה ואין להם נגיעה לעינין הדת. מה שאני מנסה לומר זה שלפי אמונתי (של כל סינסרכט ) עינין הסקס אינו עינין לדת אלה עינין של האדם,נהג לפי רצונך ורצון שותפך.

RainBird

New member
אם זה רק היה נכון. http://www.gogay.co.il/today/files/5079.asp בין אם נרצה או לא, לא זאת המציאות.

laoch gaidhlig

New member
לא לוקח אחריות על פנאטים מטומטמים,

ובודאי לא על הטיפש הראשי העונה לשם אמנון יצחק,וגם לא על חבריו.

RainBird

New member
אמרת שמיניות אינה מקומה בדת- והוכחתי אחרת. אגב, לא צריך להיות הרב אמנון יצחק כדי לסבול ממקרה קשה של הומופוביה.

laoch gaidhlig

New member
לא אני אמרתי ...

שלפי אמונתי (סינסרכט ) אין למיניות מקום בדת. זה שיהדות , נצרות , ואיסלם נכנסות לזה זה בעיה שלהם ושל המאמינים של הדתות הללו.

Animus1539

New member
אין לי ולאמונה שלי בעיה עם זה...

אהבה היא דבר מקודש, לא משנה מי השותפים לאהבה, מה מינם או מה מספרם... כל עוד יש הסכמה הדדית ואהבה בין אנשים בוגרים בנפשם - זה בסדר ואף רצוי! "All acts of love and pleasure are my rituals" (מתוך "charge of the goddess")

mbinh

New member
לסיום השיחה

בעוד שבמערב, עם עליית הנצרות עד המחצית השנייה של המאה ה-20, תייגו פעילות הומוסקסואלית כסטייה, בעת העתיקה המצב היה שונה. לפי עדויות ההיסטוריונים הרומאים פעילות הומוסקסואלית הייתה נפוצה בקרב הלוחמים הקלטים. גם היוונים לא ראו בכך כל פגם, אלא להפך, בירכו על התופעה וחשבו שגברים שמשרתים לצד מאהביהם צפוים להילחם בצורה טובה, כך התבאיים הקימו את החבורה המקודשת של תבאי שהייתה יחידת עילית של צבאם וכל חבריה הורכבו מזוגות של מאהבים. גם בצבא הספרטני הדבר היה מקובל. הרומאים הסתייגו בהתחלה מהתופעה והתנגדו לה בתוקף. אחרי כיבושה של יוון במאה ה-2 לפנה"ס התרבות היוונית החלה לחדור לאימפריה הרומית ועם הזמן רוב הרומאים, במיוחד אנשי מעמד הביניים, קיבלו את הפעילות ההומוסקסואלית ולא ראו בה סטייה. (נלקח מוויקיפדיה) על החתום מגנוס ברנארד ה-3 אייזק ניוטון המרשלג

Aלגרה

New member
רגע- לפני סיום.

קודם כל- בהיותי לסבית, לא נתקלתי בשום יחס קלוקל. בכלל. מכל האנשים שחברתי אליהם מתוך שיתוף דרך דתית. עכשיו, לעומת זאת, אני מחפשת איזכורים וקישורים לקהילה פאגאנית טרנסג'נדרית, וקצת קשה לי למצוא. (לינקים, אלוהויות, וכל הקשור לדבר יתקבל בברכה.) אלגרה.

Aלגרה

New member
וגם אוסיף לדבריך

שבקרב הסמוראים יחסים הומוסקסואליים היו עניין שבשגרה. בכלל- מאד פתוחים מינית היפנים האלה. (וגם אחת מדתות המדינה היא שינטו- דת פאגאנית מקסימה..)

Wing Chan

New member
תוכלי להביא לי מקור עם הוכחות

שביפן הפאודלית אכן הומואים היה דבר שבשגרה? אני לא שמעתי על זה ואני מתעניין ביפן הפאודלית (סנגוקו ג'ידאיי בעיקר), אני אשמח אם תפני אותי איפה שקראת את זה. היפנים אמנם פתוחים בחלק מהדברים, אבל בחלק הדברים האחרים הם מאוד סגורים.

Aלגרה

New member
אני אעשה מאמץ לבדוק את זה

בינתיים, ממה שזכור לי מלימודי קורס יפן המסורתית, חלק מהסיבה שנצרות לא נקלטה הייתה כי הם הסתכלו עמוק מדי לסדינים הסמוראים.. אבל- תן לי זמן. אני אבדוק

Aלגרה

New member
ומכאן הבאתי את זה

יפן המסורתית/ שילוני, פרק 16, עמ' 138. מצטטת-"האיסורים על ריבוי נשים, על גירושין ועל הומוסקסואליות עוררו תרעומת בחברה, שהתייחסה במתירנות כלפי חיי המין של הגברים". התקופה המדוברת היא סוף המאה ה16.

Wing Chan

New member
../images/Emo51.gif רואים שכבר הרבה זמן לא

קראתי את הספרים שיש לי של שילוני (יפן המסורתית, יפן המודרנית). צריך לחזור חח תודה בכול אופן

neophile

New member
זה לא מוגבל רק ליפן

סיפורים על אהבת לוחמים ידועים בכל בעולם , כמובן שזה רחוק מהגישה "ההומואית הפציפיסטית" של היום בהתחשב בכך שלוחמים הם אנשים שלא ממצמצים כשהם הורגים . זה דווקא מאוד מעניין שאצל אילו שהם הכי גבריים ,מבחינת ארכיטייפים של מאדים
- אל המלחמה אתה מוצא התנהגות כזאת . זה מוזר..כי זה לא מתיישב עם הדעות הרווחות . הממ..עוד מיסתורין..

למעלה