הומוסקסואליות היא מחלה גנטית

זה פשוט עצוב

שמישהו יכול להיות עד כדי כך טיפש, בשביל לדרוש הוכחה למשהו כל כך ברור מאליו.

אם ההומואיות זה דבר כל כך בריא וחסון וחיובי וחיוני, אז צריך רק לדמיין איך היתה נראית אוכלוסיה שבה כולם הומואים?
כל מה שהם עושים מעורר גועל ומעוות
גילויי אהבה הומואית מעוררים צמרמורת של גועל אצל אנשים בריאים.
חדירה לפי הטבעת פוצעת אותו, והוא לא מותאם לזה.
הסקס שלהם עקר ולא פורה.
הם צריכים מימון וסיוע של המדע בשביל לבנות את המשפחות החולניות שלהם.

אתה זה שצריך להוכיח לי שזה לא מחלה, לא אני לך את ההיפך.
אני לא זרקתי שום דבר ואני לא חייב לך כלום.
זה שאתה בעל הבנה ירודה זה לגמרי בעיה שלך.
הדבר האחרון שאני מחפש זה את ההערכה של מבוכה מהלכת מסוגך.

jamejame

New member
דבריך נפלאים ונשגבים ואכן מייצגים חכמה עילאית.

ועכשיו תסתובב,תפסק רגליים ותשים ידיים על הקיר.
זה יכאב קצת בהתחלה, אבל אני חושב שזה יספק לך הוכחה מצוינת וגם ירפא אותך מחלק מהמחלות שלך.
למישהו יש וזלין?

שאלה מפגרת(הסבר בפנים)

לכל נפש חושבת ומדברת יש מערכת ערכים
שעל פיה יש טוב ויש רע, יש מכוער ויש יפה

על פי הערכים של האוכלוסיה המתועבת שלכם(קרי, ישראלים חילוניים נחותים מהמיין סטרים שחושבים שכפיה דתית זה פויה) הומואים זה אחלה בחלה, ודוסים זה איכסה פיכסה.
אז מי שמכם להחליט ככה?

אחד ההבדלים ביני ובינכם שאני לא נכנס להיסטריה כשאני נתקל במי שמחזיק במערכת ערכים שונה משלי. כמובן שכשהיא מתועבת(כמו במקרה שלכם) אני בהחלט מציין את זה בגועל שאין לטעות בו. אבל ההיסטריה היא ממני והלאה.
היסטריה זה של עדר. ואתם כידוע עדר.

אני לא יודע מי זה "אתם". אני אחד.

אחד שבמקרה לא מאמין לאותן אגדות שאתה מאמין להן.
אל תבין לא נכון, זכותך לחשוב ולהרגיש מה שאתה רוצה, וזכותך להביע את דיעותך, גם אם אני לא מסכים איתן. אבל קח בחשבון שתתקל באנשים שחושבים אחרת ממך, שלא בהכרח "נחותים" - חלקם יהיו טיפשים, חלקם חכמים, חלקם נמוכים, חלקם גבוהים - אבל כולם, בדיוק כמוך, בני אדם עם אותן הזכויות ואותן החובות. כאשר תבין זאת, אפשר יהיה לנהל איתך דיאלוג.

אני מבין שיש לך דעה מאוד גבוהה על עצמך.

אבל האם יש משהו שמגבה את הדעה הזו? כי נכון לכרגע, לא נראה שפניני החוכמה שאתה מציג כאן בפורום מעידים על זה.
&nbsp
יש כאן כאלו שיכולים לומר על עצמם - "לי יש תואר בפיזיקה מהטכניון", או "אני דוקטור לביולוגיה ימית", ואולי אפילו מתימטיקאי או שניים.
אז נשאלת השאלה - האם יש לך איזה שהוא תואר בתחום שהוא איכשהו רלוונטי למחלות גנטיות? האם אתה רופא? אולי ביולוג? גנטיקאי? על סמך מה שכתבת עד עכשיו, לא נראה שיש לך את הידע הנדרש כדי להיות אפילו לבורנט - אז תסלח לי שאני לא מתרשם מדעתך על רוב האנשים.
&nbsp

היכולת שלי להבין שההודעה הזו היא המפגרת ביותר שלך עד כה

היא עדות נוספת לנבדלות ולייחוד שלי(ועוד אחת שתעבור לך קילומטר מעל לראש)

תואר מהטכניון זה הדבר האחרון שמעניין את כל מי שצלח את הקלישאה המביכה הזו שהישגים במדעים המדויקים הם סימן לחוכמה יתרה.
הקלישאה הזו כל כך מיושנת שאפילו בשביל האספסוף היא כבר מביכה.

ועדיין, מי שקידם את הרפואה,

מי שהעלה את תוחלת החיים האנושית פי 4 ועוד היד נטויה,
מי שהמציא את המחשב, ואת הבסיס למחשב שבו אתה משתמש,
מי שדואג שיהיה לך אוכל, מים, בית, חשמל, תחבורה,
מי ששלח אנשים לירח,
או בקיצור, מי שאחראי באופן בלעדי לחיים הנוחים שיש לנו כיום בעולם המערבי - זה המדע.
אלו אנשים שישבו, למדו, חקרו, גילו, המציאו, שיפצו תיאוריות, זנחו תיאוריות שגויות לטובת תיאוריות נכונות יותר - ובכל זאת בעינך, תואר מהטכניון לא שווה את הנייר עליו הוא כתוב.
&nbsp
תרשה לי לחדש לך משהו - אתה לא חכם ולא מיוחד. כמוך יש עוד קצת יותר מ 7 מליארד חיות על כדור הארץ - וכמו שזה נראה כרגע - רובן חכמות ממך.
&nbsp
ובכל זאת, עבור הסיכוי הקלוש שאתה צודק ואני טועה - אתה טוען שהישגים במדעים המדויקים אינם סימן לחוכמה יתרה - מה בעינך כן סימן לחוכמה?

nightjar

New member
אם הומוסקסואליות היא מחלה גנטית

זה אומר שיש אלוהים?

Hameln

New member

למעלה