ההבדל הקטן
טובי, כפי שמוסבר בשיר, מחה על חיפוש אלים שביצעו כוחותינו בכפר ערבי. ההצעה שלו לדון בכך הורדה מסדר היום, ללא כל הנמקה ענינית, והוסבר לו שהוא צריך להגיד תודה של עצם הזכות לשבת בכנסת. ועם כל הכבוד לשטויות של המוהל הלא מוצלח, שאחד או שנים מילדי ישראל מסתובבים בלי בולבול בגללו, יותר מדאיגה אותי ההתרפסות של חלק מחברי הקהילה לפני השרים של שינוי, מפלגה שקיבלה המון קולות מהקהילה, ועדיין לא פרעה את השטר. לאחר המצעד מירושלים צרו כמה פעילות/ים/ (אסור להגיד שהן היו מכביסה שחורה, אז בסדר -אחת מהן אני מכיר בנסיבות "אחרות") על האוטו של פורז וצעקו עליו "פאשיסט" וכאלה, עד שהגיעה משטרה. התגובות בגוגי היו מדהימות "עד שבא שר לברך אותנו ככה אתן מתנהגות אליו!" "אנחנו מתביישים בכן!" אתון קומץ שלא מייצג!" וכאלה. כאילו מדובר בילדים שלא התנהגו יפה בגן (אפרופו הורות) ולא בפוליטיקאי שרוצה (באופן טבעי ומובן) לזכות בתמיכת הקהילה, ושצריך מדי פעם לבעוט לו בתחת כדי להזכיר לו שמצפים ממנו ליותר מנאומים בצעד הגאוה. אם אנחנו מוכנים לנשק את הרגליים של כל פוליטיקאי שמוכן להכיר בקיומנו (ושינוי לא עשתה שום דבר מעבר לזה). אנחנו נקבל אצבע משולשת. אני לא הייתי מתרגש מנסים זאב. זו הצגה כדי לאסוף קולות בצד שלו (נוכן, מגעיל שכך אוספים קולות, תזכרו את זה בפעם הבאה שח"כ ממפלגה שלה הצבעתם יטיח עלבונות בח"כ טיבי) . ולו אניהייתי אחד העוזרים ההומואים של פורז (אם אכן יש כאלה) הייתי מזמין את ההתקפה הזאת בפקס - אחרת איך הציבור ידע שאנחנו קיימים?