הומו הוא גרוע מבהמה

מכיר את השיר

של רחלתנו המשוררה? "בגני נטעתיך, בגני המוצנע בליבי"? מכיר? מכיר? מכיר?

גם אני עוף../images/Emo32.gif

בחורף שנת תר"ץ, החליפה רחל המשוררת דירה בעיר תל-אביב, ואני - שהכרתיה עוד מימי בית הספר החקלאי ונקשרה בה נפשי לאהבה- מיהרתי לגלגל אל חצרה בור משובח, כפתור-ופרח ממש, שהבאתי מעין-ביר הסמוכה לסג'רה. דרך ארוכה היה עלי לגלגל את הבור, אך כבר אז ניחנתי בכוחו של שור ובעיקשותה של פירדה. עד מהרה הנחתי את הבור, שהגיע בדיוק אל שכבת מי-התהום (לשם החישובים הסתייעתי באגרונום החיפאי אליהו בלומפלד) ואף התקנתי ממנו באר ראויה. רחל הגישה לי כוס מים צוננים מהבאר החדשה, ואני פרקתי בפניה מעט ממכאובי ליבי. על געגועי אליך סיפרתי לה, ועל היותך שוכן קבע בליבי. לא עברה שעה קלה ונאלצנו להיפרד בחפזה. שיירת יהודים שעשתה דרכה לצפת בערב שבת, הותקפה ע"י ליסטים וכעת היה צורך במעשה של גבורה. מובן שנרתמתי. כששבתי לתל-אביב בצאת השבת, הגישה לי רחל את השיר, שהיטיב כל כך לבטא את רחשי ליבי: בגני נטעתיך בגני המוצנע- בליבי השתרגו פׁארותיך ועמקו שורשיך בי. ומשחר עד לילה לא ישקוט, לא ירגיע הגן- זה אתה בו, אתה בו באלפי ציפוריך רן. וכל מילה נוספת מיותרת

אבא גאה

New member
אפרופו בורות

פגשנו זוג חברים שיש להם בית במרחבים (יעני לא בעיר) והם סיפרו שאין שם תשתיות למים אבל כיוון שכידוע לכם בקנדה אין בעיה של מים, אז פשוט חופרים לכל אחד "באר" טבעית ואמיתית ממנה נשאבים המים. אז אם יימאס לך מלגלגל בורות בארץ תדעי שאני בטוח שיש לך כאן המון עבודה בגילגול בארות (יש לך נסיון בבארות?) עמהמה? אני לא יודע מה קורה בחורף....אולי לא מגלגלים? לויודע.

אורי 0

New member
ההבדל הקטן

טובי, כפי שמוסבר בשיר, מחה על חיפוש אלים שביצעו כוחותינו בכפר ערבי. ההצעה שלו לדון בכך הורדה מסדר היום, ללא כל הנמקה ענינית, והוסבר לו שהוא צריך להגיד תודה של עצם הזכות לשבת בכנסת. ועם כל הכבוד לשטויות של המוהל הלא מוצלח, שאחד או שנים מילדי ישראל מסתובבים בלי בולבול בגללו, יותר מדאיגה אותי ההתרפסות של חלק מחברי הקהילה לפני השרים של שינוי, מפלגה שקיבלה המון קולות מהקהילה, ועדיין לא פרעה את השטר. לאחר המצעד מירושלים צרו כמה פעילות/ים/ (אסור להגיד שהן היו מכביסה שחורה, אז בסדר -אחת מהן אני מכיר בנסיבות "אחרות") על האוטו של פורז וצעקו עליו "פאשיסט" וכאלה, עד שהגיעה משטרה. התגובות בגוגי היו מדהימות "עד שבא שר לברך אותנו ככה אתן מתנהגות אליו!" "אנחנו מתביישים בכן!" אתון קומץ שלא מייצג!" וכאלה. כאילו מדובר בילדים שלא התנהגו יפה בגן (אפרופו הורות) ולא בפוליטיקאי שרוצה (באופן טבעי ומובן) לזכות בתמיכת הקהילה, ושצריך מדי פעם לבעוט לו בתחת כדי להזכיר לו שמצפים ממנו ליותר מנאומים בצעד הגאוה. אם אנחנו מוכנים לנשק את הרגליים של כל פוליטיקאי שמוכן להכיר בקיומנו (ושינוי לא עשתה שום דבר מעבר לזה). אנחנו נקבל אצבע משולשת. אני לא הייתי מתרגש מנסים זאב. זו הצגה כדי לאסוף קולות בצד שלו (נוכן, מגעיל שכך אוספים קולות, תזכרו את זה בפעם הבאה שח"כ ממפלגה שלה הצבעתם יטיח עלבונות בח"כ טיבי) . ולו אניהייתי אחד העוזרים ההומואים של פורז (אם אכן יש כאלה) הייתי מזמין את ההתקפה הזאת בפקס - אחרת איך הציבור ידע שאנחנו קיימים?

למעלה