הומ... משחק!

הומ... משחק!

ובכן, בהשראת המשחק בפורום ה"פ (160) שהיה בזמנו ובו כתבו את הכינויים של דמויות הספר, חשבתי לתומי על משחק בו כל אחד כותב את החתימות של דמויות אינויאשה אם הם היו פורומיסטים. הנה כמה לדוגמה: 1) של קאגומה:
קאגומה-צ'אן!
Kick you לשעבר בניק חדשדוש! אני באמת אמרתי לאינויאשה "שב!" 1240 פעמים!
ורודה בפורום בנות ה100מם!
אדומה בפורום אהבה
... 2) של מירוקו (קצת נדוש, אני יודעת): התסכימי ללדת את בני? כחול בפורום סקס לנוער
אם את נקבה וזקוקה לסיוע כלשהי אנא שלחי מכתב לאתר בכתובת www.bearmychild.com וכן הלאה.

פחחחח אהבתי את של מירוקו

אבל אני לא כל כך טובה בהמצאת חתימות
אני מוכנה לנסות...כשקו המחשבה יתיישר אצלי ><

I N U Y A S H A

New member
תשלבי שם את אינויאשה וקגומה מתנשקים

וכל מני תמונות יפות.. אגב מתחיל אינויאשה עוד מעט אז תדליקו את הטלוויזיה

של ג'אקן וקאנה-

ג'אקן- "סשומארו סאמה לנצח!"
קאנה-
(תדמיינו שזאת מראה)

מוסיפה:

1) אינויאשה: הב!
חבר בפורום כלבים ובונזו, קפצו לבקר! כי רק לי עשרות פאנגירלז עשו "שב!" 1240 פעמים... אדום בפורום אחים מוכים. שודד ברזל! גנב נשמות! 2) סשומרו: אני, סשומרו.
קאגורה, עשי לי משב רוח. ניתוח מצב מרושע: אני, סשומרו, חבר בפורום גננות ובייביסיטריות, כחול בפורום מעבידים מתעללים, חבר נכבד בקומונת הבישים (הכניסה למכוערים אסורה, למקרה שתהיתם.). כי רק אני מעולם לא הבנתי מה הקטע עם לעשות לאינויאשה "שב!" 1240 פעמים... 3) נאראקו: *מוסיקה נאראקואית* *צחוק מרושע* זוהי החתימה שלי, חתימתו של נאראקו, שנוצר מאוניגומו (הו, כמה זמן לא שמעתי את השם הזה...), הגנב עלוב הנפש שהשתוקק לגופה של הכהנת התמימה קיקיו, ונתן לשדים לטרוף את גופו כדי להרכיב גוף חדש, בו יוכל להסתובב ולגנוב את אבן ארבע הנשמות ולחטוף את קיקיו, זהו גופי שלי, גופו של נאראקו. אני... *חשיפת גב* אוניגומו (כמה זמן לא שמעתי את השם הזה...) לשעבר.

המממ...הממהמהממ...

אני מזהה פה כמה דברים...... המהמהמהמ... נ.ב "סאשומרו סמה! אולי אתה בתוך הבור? " כן, כי הוא כה קטן וזערורי...

RaVeN IYI

New member
חחחחח אכן

וזה כזה שקסי איך הוא מדבר על עצמו בגוף שלישי רררררר "סאשומארו זה.." וכו'...
סאשומארו
אתה פשוט מושלם!!

LOL! ../images/Emo6.gif

באמת באמת לנאראקו יש משהו עם "וכך נוצרתי אני, נאראקו!"

אממ...

סאשומרו: חבר בקומונת 'התעללויות בג'אקן' רין-צ'אן!
- כי פדופיליה זו לא מילה גסה. גם אני חבר בפורום 'גננות וסיעות' ... ג'אקן גם אני חבר בפורום 'חרדת נטישה' גם אני חבר בקומונת 'המעביד שלי מתעלל בי' ... בהבא - יתכן וזה ספוילר! רין
ג'אקן, ג'אקן למה אתה ירוק..?

למעלה