הנה שלי
קגומה: קומונה 895, כי גמלי יש חברות נג'זיות!
גמני פאנגרל! אני+אינוי לנצח! למה? כי ככה בא לי! גמני חברת כבוד בשונאי קיקיו! אינויאשה: תנו לחיות לחיות, ואם לא לכול החיות, אז לפחות לכלב *מבט תמים* שיט! קסו! לעזאזל! גמני חבר בקומונת בישים! ואם יש למישו מדביר פאנגרלז, תיצור איתי קשר במסר|! מירוקו: כי אני ידעתי שזה סלבריט, ולא סלביט! זמני בקומונת חרמנים חסרי מנוח! ואם את בת 15-20 פנויה, יפה, אז... האם תלדי את ילדי? ואין צורך בכאפה וירטואלית. תודה. סאנגו: יש לכם בעיית שדים? תנו לי לחסל כמה, כי בעידן הזה אין לי עבודה! גמני בקומונת מובטלים. גמני אמרתי למירוקו "לא" 8976 פעמים! קומונת סרבנות לחרמנים! שיפו: אני רק ילד קטן... מה אני בכלל עושה פה? נאראקו: זה אני, אוניגומו בכינוי חדש! וגם גוף מגניב הרבה יותר! כי גמני בפורום רשעים להשכרה! וגם בקומונת בישים, ובנות, אני תפוס.... קאגורה: "Im the wind, naw im free" כי גמני אוהבת לעשות רוח! קאנה: *מוציאה את המראה* תן לי את נשמתך, אני אשמור עליה יפה. סאשומארו: WTF? אני בקומונה של בני אדם? יש לי מזל שהיד שלי רעילה, כי ערמות של פאנגרלז מנסות לאנוס אותי! רין: גמני בקומונת יתומים גמני נאכלתי על ידי זאבים ג'אקן: כי קרפד עם מקור זה שולט! איפה אתה סאשומארו סמה?????!!!!!! קוגה: אני זאב בודד בעידן הזה, מתגלגל בסימטאות אני מלך הגנגסטרים! זאבים! לתקוף! כי אני הוא קוגה!