הומ... משחק!

blck angel1

New member
מירוקו

lonly? need a spirit to your life? are you a butiful yung girl? pleas call to 555-I MIRUKO or vist me at www.pleasbearmychild.com
סלחו לי על השגיאות לא ישנתי כבר 72 שעות... X-X

עכשיו אני

שיפו - שיפו! תעשה לי שועל. הממ מה עוד? גם אני מרגיז את אינו, חוטף על זה מכות, ועוד אוהב את זה
ג'אקן -
גם אני חיפשתי את סאשו סמה בתוך באר.
סאנגו - מבצע! נשנש לי את התחת ותקבל קעקוע אמיתי של כף יד! מדהים כמה שזה אמין ואמיתי.

I N U Y A S H A

New member
התאהבתי ב ת*ת של קגומה חחח

חחח רגע אז מה החלטתם בנוגע למפגש הפורום??

הנה שלי

קגומה: קומונה 895, כי גמלי יש חברות נג'זיות!
גמני פאנגרל! אני+אינוי לנצח! למה? כי ככה בא לי! גמני חברת כבוד בשונאי קיקיו! אינויאשה: תנו לחיות לחיות, ואם לא לכול החיות, אז לפחות לכלב *מבט תמים* שיט! קסו! לעזאזל! גמני חבר בקומונת בישים! ואם יש למישו מדביר פאנגרלז, תיצור איתי קשר במסר|! מירוקו: כי אני ידעתי שזה סלבריט, ולא סלביט! זמני בקומונת חרמנים חסרי מנוח! ואם את בת 15-20 פנויה, יפה, אז... האם תלדי את ילדי? ואין צורך בכאפה וירטואלית. תודה. סאנגו: יש לכם בעיית שדים? תנו לי לחסל כמה, כי בעידן הזה אין לי עבודה! גמני בקומונת מובטלים. גמני אמרתי למירוקו "לא" 8976 פעמים! קומונת סרבנות לחרמנים! שיפו: אני רק ילד קטן... מה אני בכלל עושה פה? נאראקו: זה אני, אוניגומו בכינוי חדש! וגם גוף מגניב הרבה יותר! כי גמני בפורום רשעים להשכרה! וגם בקומונת בישים, ובנות, אני תפוס.... קאגורה: "Im the wind, naw im free" כי גמני אוהבת לעשות רוח! קאנה: *מוציאה את המראה* תן לי את נשמתך, אני אשמור עליה יפה. סאשומארו: WTF? אני בקומונה של בני אדם? יש לי מזל שהיד שלי רעילה, כי ערמות של פאנגרלז מנסות לאנוס אותי! רין: גמני בקומונת יתומים גמני נאכלתי על ידי זאבים ג'אקן: כי קרפד עם מקור זה שולט! איפה אתה סאשומארו סמה?????!!!!!! קוגה: אני זאב בודד בעידן הזה, מתגלגל בסימטאות אני מלך הגנגסטרים! זאבים! לתקוף! כי אני הוא קוגה!

XDDDDDDDDDDDD

אהבתי את של קאגורה! ושל מירוקו. חחח אין, אין.. את גדולה!!! צריך לעשות לזה כפתורים.

או, יש לי אחד לאינויאשה:

שתקו! (כהקבלה ל"אני אשתוק עכשיו") ק קק קקק קקקקסססוווווווווווווווו... (כהקבלה לנ נח וכו'...) וקאגורה: |עלה|אני הרוח...|עלה| צולע...

למעלה