הומ.אז מי פה עוד מחיפה?
M McFly rullz New member 15/11/07 #19 ../images/Emo26.gifהיי צור../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif ברוכה הבאה! אני מורן^^ בת 13 וחצי כמעט [אגב,בת כמה את?^^] גרה בחור ליד רמת גן>< ואני אוהבת-יותר-מדי-אותו רק תראי את המבט אניוואי השתלבות מהירה!
../images/Emo26.gifהיי צור../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif ברוכה הבאה! אני מורן^^ בת 13 וחצי כמעט [אגב,בת כמה את?^^] גרה בחור ליד רמת גן>< ואני אוהבת-יותר-מדי-אותו רק תראי את המבט אניוואי השתלבות מהירה!
L l i t a l 369 New member 15/11/07 #23 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif ליטל 13 חולון פייבים: דאגי ודני שתיהיה לך השתלבות מהירה )
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif ליטל 13 חולון פייבים: דאגי ודני שתיהיה לך השתלבות מהירה )
M McFlyRoni New member 15/11/07 #24 ../images/Emo109.gif ברוכית הבאית ../images/Emo9.gif אני רוני, בת 14 ורבע, כיתה ט', חיפה, דאגי= אני לא יודעת מה איתכן, אבל חיפה משתלטת על הפורום!!!!!!!!!!!!! מועהעהעהעהעהעהעהעה מאיזה בצפר את? D:
../images/Emo109.gif ברוכית הבאית ../images/Emo9.gif אני רוני, בת 14 ורבע, כיתה ט', חיפה, דאגי= אני לא יודעת מה איתכן, אבל חיפה משתלטת על הפורום!!!!!!!!!!!!! מועהעהעהעהעהעהעהעה מאיזה בצפר את? D:
ג גרבע New member 15/11/07 #26 עירוני ג' V_V יאי D: אז אני מבינה שכולן מפנטזות על דאגי? טוב זה משאיר לי את דני הארי וטום D: נסתפק. אגב-איך עושים חתימה?O:
עירוני ג' V_V יאי D: אז אני מבינה שכולן מפנטזות על דאגי? טוב זה משאיר לי את דני הארי וטום D: נסתפק. אגב-איך עושים חתימה?O:
ש שלי קפוץ לי New member 15/11/07 #25 בורכה הבאה!!!:] אני שלי!!=]]] תהני כאן אני שלי גרה בחור ליד נתניה.. הפייב שלי זה טום!
G GuitarSoundGirl New member 15/11/07 #30 ../images/Emo24.gifברוכים! ברוכים הבאים!!! גם אני נרשמתי לפני יומיים:]] אני דיאנה(מאיה) והפייב שלי הוא דאגי
../images/Emo24.gifברוכים! ברוכים הבאים!!! גם אני נרשמתי לפני יומיים:]] אני דיאנה(מאיה) והפייב שלי הוא דאגי
ג גרבע New member 15/11/07 #34 אמ.אני מצטערת ): אני חייבת לעוף להתקלח ): ואז להביא את אח שלי מהגן עוד מעט אני יבוא תודה לכם D: ביי):
אמ.אני מצטערת ): אני חייבת לעוף להתקלח ): ואז להביא את אח שלי מהגן עוד מעט אני יבוא תודה לכם D: ביי):
ס סיוווני XD New member 15/11/07 #35 היי צווווור ^^ הפורום לא כול כך מסובך - קולטים את העניין אחרי כמה ימים אני סיון ^^ בת 16 וחצייייייי משוהם והפיב שלי הואאאאאא - דנייי תהני לך בפורום
היי צווווור ^^ הפורום לא כול כך מסובך - קולטים את העניין אחרי כמה ימים אני סיון ^^ בת 16 וחצייייייי משוהם והפיב שלי הואאאאאא - דנייי תהני לך בפורום
O OneStepCloser New member 15/11/07 #37 הייD: אני נסטיה, בת 15 וחצי, מרעננה. הפייבוריטים שלי הם דאגי וטום3> השתלבות מהירה
L lirazraz New member 15/11/07 #38 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני לירז, 16, ראשון פייב דאגי השתלבות מהירה:]
J just orr New member 15/11/07 #40 אכן ברוכה אנוכך לפורום היי XD אני אור, בת 15, פייב- דני השתלבות מהירה ומהנה