הון עצמי - מי יודע מדוע ולמה

Astroo

New member
אפשר להציג תיק ניירות ערך נזילים שמוחזק בבנק?

כהון נזיל? נניח, תיק שמורכב ברובו ממק"מ ואג"ח.

מק"מ של בנק ישראל הוא סוג של חיסכון נזיל

כנ"ל אג"ח מדינה, אני לא חושב שצריכה להיות עם זה בעיה. בטח לא במועד הראשון.

mayush23

New member
אני יודעת שדורשים למשל או מכתב מהבנק שמראה

על מצב ה"הון הנזיל" או פירוט של 3 חודשים אחורה.... אז גם האופציה של "הלוואהל יומיים" נדחית על הסף במקרה כזה
חוצמזה...מה היתרון בהלוואה ליומיים אם אח"כ באמת צריך את הכסף? ועוד שאלה... נאמר ויש לי הלוואה בארץ. חוצמזה לצורך הגירה אני מקבלת ממישהו מתנה של 100 אלף ש"ח ושמה את זה בפק"מ שיירשם כ"הון נזיל". הרי אני עדיין אצטרך לשלם את ההלוואה באץ מדי חודש גפ כשאעבוד/לא אעבוד בקנדה... זה מעניין אותם? כלומר ההלוואה שלי או מה אני אעשה עם התשלום החודשי שלה? או שמה שמעניין זה שיהיה לי להראות להם שיש לי איפשהו בצד 100 אלף ש"ח?

mikki01

New member
אני חושב שענו לך בפירוט כבר למעלה

את יכולה לבצע קומבינות עם הכסף כמה שאת רוצה את יכולה להלוות ממישהוא 100 אלף ש''ח ולהראות לקונסוליה שיש לך את הכסף אבל זה לא העניין כאן ולא נראה לי שאת מבינה את אף אחד לא מענינים החובות שלך בארץ כולל את קצין ההגירה הקנדי. את החובות האלה תצטרכי לשלם גם אם תעברי לקנדה השאלה היא איך ? אייך את מתכוונת לעבור לקנדה ללא כסף למחיה לפחות ל 6 חודשים, איך את מתכוונת להמשיך לשלם את החובות בארץ ללא עבודה בקנדה ? אין עזרה כספית בסגנון סל קליטה כאן בקנדה ומציאת עבודה טובה שמכניסה הכנסה סבירה לוקחת בין שלושה חודשים לשנה שלמה, בזמן הזה את צריכה לשלם את ההוצעות שלך מכיסך וגם להמשיך לשלם את החובות בארץ. לפי הנתונים שסיפקת את אולי יכולה לעבור את התהליך אבל הסיכוי שלך לשרוד ללא סכום כסף אמיתי לטובת העניין קלוש ביותר מה שמעניין את השגרירות זה שיש לך את הכסף מרגע שעברת לכאן את לא מעניינת אותם יותר היכולת שלך לשרוד כאן היא בעיה שלך בלבד. בהצלחה

mayush23

New member
אוקיי תודה על התגובה ../images/Emo13.gif

הרצון שלי הוא לעשות איזה קומבינה אלא באמת ובתמים להסתדר, לא עושים קומבינות כשרוצים לעבור עם משפחה הרי. אני אראה איך אני מקדמת את הנושא של הון נזיל תודה מאיה

למעלה