הוספת מנגינה/שיר למצגת

amr riki

New member
הוספת מנגינה/שיר למצגת ../images/Emo79.gif

ערב טוב לכולם , הבת שלי הכינה מצגת בנושא כוכבי הלכת . היא רוצה לשלב מנגינה/נעימה/שיר .. מתאים לנושא . מהיכןואיך עושים זאת ? למי יש רעיון למנגינה מתאימה ? ריקי וזהר עמר

karin a

New member
צליל

באפשרותך להוסיף צליל למצגת באמצעות הוספת אובייקט ובחירת האפשרות צליל ניתן לאתר צלילים במנוע החיפוש של מייקרוסופט כפי שמחפשים תמונות או באתר אלטה ויסטה שאצרף קישור למטה, שימי לב באתרים הנ"ל ניתן לחפש צלילים בלבד אם רוצים , בחרי באפשרות הזו. בהצלחה

tooshe

New member
שיר למצגת

שלום לכן, מספר דברים חשובים כדאי לדעת והם: 1. אם אתן מצרפות שיר ו/או נעימה מתקליטור או מהאינטרנט והוא בעל נפח גדול תהינה לכן מספר בעיות (ניוד המצגת, נפח קובץ, ועוד) 2. הדבר הטוב ביותר לעשות הוא לצרף תקליטור עם נעימה/שיר מתאים ופשוט להפעיל אותו (ללחוץ על play ) במקביל להצגה כך שיש לכן שליטה על השיר לאורך כל ההצגה והוא אינו חלק בלתי נפרד מהמצגת. או אז המצגת קטנת מימדים והשיר הוא על גבי תקליטור נפרד הניתן לניוד. בהצלחה אילן

Elishabb

New member
קבצי מידי

ממליץ להשתמש בקבצי midi שהם קבצי מנגינות בנפחקטן מאוד. אוסף קבצי מידי תכלו למצוא בקישור המצורף. את קבצי המידי יש להוסיף על ידי הוספה -> אובייקט ובחלון הנפתח יש לבחור באפשרות מידי. אלישע

amr riki

New member
אלישע ,

לחצתי על הכתובת הנילוות ולא גיליתי את קבצי מדיה . אולי הם נמצאים ו/או מופיעים בשם אחר ? ריקי

Elishabb

New member
אוסף מדהים של קבצי מידי

תוכלי למצוא בקישור המצורף

Elishabb

New member
יצירה מהאוסף הנל שאני מאוד

אוהב לשמוע- אדג´יו מא אלבינוני

Elishabb

New member
הקישור לא עובד ישירות

אז מוסיף קישור אחר. את הקובץ ניתן למצוא במחיצה בשם אלבינוני במאגר הקבצים.

Elishabb

New member
אגב, מוסיקה רקע קלסית היא

תרופה בדוקה להרגעת הרוחות והגברת הריכוז. אז אולי כדאי לנסות שיטה זאת במיקרים של כיתה לא רגועה? או לחילופין שכשהרדיו פולט ללא הרף חדשות מזעזעות המעלות את רף המתח הנפשי? אלישע

איזה יופי

מזמן חיפשתי אוסף שכזה , והנה לפתע פתאום , נהדר . , גם אני מאוד אוהבת את האדג´יו הזה להתראות בשהוע הא. דרך אגב , הכנו שיעורי בית והם בפורום של שנה ג´

amr riki

New member
לאלישע

היי אלישע , ניסיתי להוסיף למצגת מנגינה מתוך דיסק . ההודעה שקבלתי היא : "ל p.p אין אפשרות להשמיע את קובץ הצליל , ודא כי זהו קובץ קול מסוג wav וכי תוצרת הקול מוגדרת כראוי עבור המערכת שלך " . מה זה אומר ? איך אני עוקפת את הבעיה ? בתודה , ריקי

איריסא

New member
לריקי

את צריכה להעביר את השיר למחשב ולהפוך אותו לwav(יש תוכנה לזה) אבל!!!!! אל תעשי את זה כי שיר שהופכים לwav הגודל שלט הוא ענק בדר"כ כמה מגה לכן במצגות עדיף לשים קבצי מידי הבעיה שאני תקועה איתה היא ניוד מצגת עם מוזיקה בעיה שלא הצלחתי לפתור

Ilan Nagar

New member
ניוד מצגת עם שיר

שלום לכן, מפאת בעיית הנפח והניוד (והפיכת המוסיקה מהתקליטור ל - wav) המלצתי לעיל להפעיל את השיר ישירות מהתקליטור ובכך לא להתקל בבעיות שונות. אבל הרי לכן מספר פתרונות וטיפים: 1. כאשר משבצים סרטון וידאו ו/או מוסיקה למצגת חשוב ביותר לצרף את הקבצים לתיקייה בה אתן עורכות את המצגת ולא להשאיר אותם במדיה המקורית (תקליטור וכיוצא בזה) 2. מצגת גדולה עם קישורים בתוכה מומלץ היה לדחוס אותה ואז לנייד אך התגלו מעט בעיות בדחיסת "זיפ" אשר ביטלה את הקישורים !! לכן מומלץ לדחוס ב - winrar . 3. האפשרות הטובה ביותר לשמור על הקובץ המוכן שלך ולניידו למחשב אחר הוא להשתמש בתוכנת "פיצול" כגון: split אשר מחלקת את הקובץ הגדול למספר קבצים קטנים בנפח תקליטון ובמחשב המארח היא יודעת לחבר אותן אחד אחרי השני.. בהצלחה אילן

prieln

New member
יש בתוך הפאור פוינט עצמו אפשרות לשמ

שמירה השומרת על כל הקישורים הנלווים למצגת ומחלקת את הקובץ לדיסקטים במידת הצורך, (אלא אם יש צורב והכל מסתדר.) והיא נקראת ארוז ולך (בגרסת ה XP היא עדיין קצת חסרה - אין עדיין אפשרות לצרף תוכנת מציג למחשבים שאין פאור פוינט) תכל´ס - בוחרים בה (קובץ-ארוז ולך) מכינים מס´ דיסקטים לפי גודל המצגת והיא מחלקת את המצגת לדיסקטים ומצרפת קובץ התקנה ובמחשב היעד פותחים ובא למצגת גואל. לפני שבתי התחילה לצרוב את המצגות שלה, היא השתמשה רבות בכך בהצלחה. מקווה שהועלתי, ואם צריך עוד משהו, ובתי המשנינה (כבר 3 שיניים) תמשיך לחגוג בלילות - אהיה לשירותכם. ריקי-מקסימום תני קפיצה אלי, אני גרה מול עציון גבר. ליל מנוחה ושלווה מאילת, נחמה

tooshe

New member
ארוז ולך ...

שלום, הצעתי לעיל באה בעקבות התנסות רעה מאוד של צוותי המורים שאלישע ואנוכי מנחים מזה כ - 4 שנים , אשר נתקלו בבעיות בארוז ולך. הרי לך דוגמא מצגת בת 2.5 מגה נכנסה ל - מעל 20 דיסקטים !! כמו כן היו צרות אחרות גם בפתיחת המצגת. לכן כאשר אופציה זו מתפקדת היטב ואין בעיות אזי מצוין, אך אם מתחילות הצרות כדאי לחזור לאפשרויות שמניתי לעיל. בברכה אילן

amr riki

New member
לנחמה - prietn

היי נחמה אחת משתינו קלעה לדעת חכמים וגדולים . וזאת על שום מה ? על שום שעוד אתמול חשבתי לבקש ממך עזרה בקשר להוספת צלילים /מנגינות למצגת . ולמרות "והדרת פני זקן" אני נותנת לך את הכבוד להיות ...... ולעניננו : אנחנו גרות מאוד קרוב . אני גרה בעמותת צעירי אילת . שלחי לי בבקשה מסר והשאירי את מספר הטלפון שלך שאוכל ליצור איתך קשר כדי שתבוא אל המצגת גואלת . להתראות ריקי

noam778

New member
לאלישע אילן וכל מי ש"מתעסק" עם מצגו

ידידי היקרים ולכול המורים שמתעסקים עם המצגות של ביל גייטס. א. ישנם מצגות טובות יותר ופשוטות יותר שאינן מבית מקדשו של "בילי" ב. ניתן כיום להכין מצגות קטנות יותר בעלות איכות גבוה הרבה יותר בעזרת דפי אינטרנט. ג. ניתן לראות מצגת שהכנתי לפני 4 שנים בנושא תופעות בקרום כדור הארץ.http://www.geocities.com/noam_n/noam/earte/class8/p1.htm

למעלה