הוספת מנגינה/שיר למצגת

Ilan Nagar

New member
הנושא היה הצליל במצגת פאור פוינט

למעשה יש מצגות אחרות רבות וטובות יותר שאני אישית מעדיף, אני גם הייתי אחד מהבודדים שיצאו שנים נגד הפאור פוינט (שאני אישית לא אוהב !) אבל היות ולכל בי"ס יש אופיס אזי אנו נאלצים ללמד את מה שיש ומה שמוכר לכולם. מה גם שמיקרוסופט החלה להתאמץ ולשפר את התוכנה בשנים האחרונות ואף ה - XP נראה ועובד קצת יותר טוב.

חנוך1

New member
הוספת קובץ קול

כדי לשלב קובץ קול במצגת יש מספר דרכים, והשאלה היא האם היא רוצה לשמוע את קובץ הקול לאורך כל המצגת. אם כן - אז מומלץ להשתמש בקובץ מידי, ואז פשוט יש להוסיפו בשקף הראשון - לבחור ב"הוספה" - "סרטים וצלילים" - "צליל מקובץ" (בהנחה ששמרת קובץ קול - כמו קובץ מידי). על השקף הראשון יופיע האיקון של רמקול - עתה, יש להיכנס ל"הצגת שקופיות" - "הנפשה מותאמת אישית" ול"הפעל תוך שימוש בסדר הנפשה" - "המשך הצגת שקופיות" - "עצור הפעלה לאחר ... שקופיות" (כאן עליכם לציין לאחר כמה שקופיות ברצונכם להפסיק את פעולת קובץ הקול. אם תרצו לכל המצגת - ציינו את מספר השקפים שהכנתם). לחצו אישור. הפעילו המצגת - וראו מה קורה. אם יש שאלות נוספות - כתבו.

יהודיתכ

New member
כיצד לשמור קובץ קול?

לחנוך 1! כיצד שומרים קובץ קול כמו קובץ מידי מהפלייר כדי לשלבו במצגות?

חנוך1

New member
קובץ קול

לגבי שמירת קובץ הקול - כן, שמירה רגילה. SAVE TARGET AS - בדרך כלל יופיע כאשר תעמידי עם סמן העכבר על קובץ הקול.

למעלה