הופה!

StaffordshirE

New member
ענקקקקקקק תותח אתה@$^#@$&#$&

ווווווווואי אני מחפש את השיר הזה בנרות@#%#! איזה שיר ענק!!!!!!!!!!! די די די...זה באמת שיר תותח..אני מת פה...

Bax

New member
../images/Emo6.gif

שלומי חמודי, לנשום..עמוק,לשאוף...לנשום...לשאוף... לא למות

StaffordshirE

New member
איזה סולו@$^#$@#$@&#$&#$

גלעד עשית לי את השבת
!!!!!!! גלן מלך!! איזה סולו בנזונה הוא דפק!!! איזה לחן ענקי!!! איזה שיר בן של זונה (וסלחו לי על המילים) @#%^@$#^@$^@$^@$^ ננעץ!!

DEATHRUCTION

New member
אשכרה....הם כאלה מלכים...

ואני חוזר בי....הם עדיין הלקה הכי מסוכנת בעולם. ד"א...הקרדיט לא מגיע לי....מישהו שם את זה בפורום מטאל בהייד פארק.

StaffordshirE

New member
תראו מה עוד מצאתי שם, פאקקקק

http://www.youtube.com/watch?v=1bjgSMCBqEI&mode=related&search= דייב זורק את הגיטרה באמצע השיר the scorpion , אני זוכר שדיברו על זה בפורום באתר הרשמי, אם אני לא טועה הוא התעצבן כי מישהו זרק בקבוק בירה על אחד המגברים.. תראו איך שאר הלהקה המשיכה לנגן כמו מקצוענים..וסיימו את זה יפה

genz

New member
וואו

אני בהחלט הופתעתי לטובה. קליט, ריפים מגניבים, לחן טוב, וחוי בלאט! הרגע הגעתי לקטע עם האש על הבמה! איזה מגניב! קיצר, לפי מה שאפשר לשמוע מהאיכות המעצבנת, זה שיר מעולה.

שיר ממש נחמד../images/Emo9.gif!

יאללה שתהיה גרסה איכותית שגם נבין על מה הוא שר
, שלומי יש לך מילים לשיר?

StaffordshirE

New member
לשיר הזה לא...הם לא פירסמו

אבל לשיר United Abominations יש ליריקס, דייב עשה תחרות בפורום הרשמי, נתן רשימה ארוכה מאוד של מילים, וכל כמה זמן היו מפרסמים מילה חדשה מהשיר..מי שיגלה את כל המילים לשיר יזכה בגיטרת סיגנצ'ר ESP של דייב ושיחת טלפון ממנו, איזה ממזר בר מזל זכה

חחחחח, אני יודע מי זה שזכה../images/Emo9.gif

הוא איזה קנדי אחד??????? מקנזיטאליקה משהו?

הנה מה שהוא כתב:

Ok, so anyone here that knows me pretty much knows I love Megadeth and they are by far my favourite band of all time. Well, there is a contest at Megadeth.com where you guess the ext lyrics in sequence to a new Megadeth song and if you do it correctly, you win a phone call from Dave Mustaine. I WON YESTERDAY! I can not believe it. I never win shit, and my first time entering, I win. I am freaking out. This is the best morning (and the greatest way to wake up) ever! I get to meet my frickin' idol for gods sake. Holy crap! אבל וואי, זה היה מזמן, ב-31 ביולי והוא אמר שהשיחה תהיה כשדייב יחזור מספרד, בטח היא הייתה
*ממשיך לקרוא*

למעלה