והוא רצה לעשות בוטלג של השיחה ולא הצליח.......בכל מקרה: I just got my phonecall from Dave (well, I called him but thats besides the point) and I just have this surreal feeling right now. We talked about snowboarding (I dont even board ) soloing, my geographical location, my guitar, and he asked if I could drive yet cuz Im 16. It was about 4 minutes, best 4 minutes of my fucking life. I never thought Id get to talk to Dave ever!
שיר לא משהו, אבל אני אתן לו לצאת באיכות נורמלית לפני שאני אשפוט אותו... ואני לא משווה, אבל מגהדת' לא מתקרבים ל... נו מה אתם עושים צחוק?!?! מה יש להשוות בכלל??? שמעתם "גרסת דמו" של שירים של מטאליקה מהופעות, שמעתם ת'שיר הזה באיכות נוראית, מה יש להשוות בינתיים?! אני, שמטאליקה מס' 1 אצלי בהפרש ענק ומגהדת' לא קרובה להיות מס' 2, לא אומר שהשירים של מטאליקה נשמעים יותר טוב, למרות שאני מאוד מרוצה מהם ומזה של מגהדת' ממש לא, רק בגלל שלא שמעתי את שני הצדדים באיכות מספיקה ובגרסת סטודיו, אז מה הקטע??? ובכלל, כבר השוויתם בין האלבומים? הרי שמעתם שיר אחד או מקס' שניים מהאלבומים שעתידים לצאת וגם זה בגרסה ראשונית... אז זה באמת מיותר להגיע כבר למסקנות... סיימתי לחפור להפעם