הופה!

StaffordshirE

New member
טוב אני לא צריך ללכת לבדוק ../images/Emo6.gif

כמו שאמרתי, ממזר בר מזל

הם דיברו ב-16 באוגוסט

והוא רצה לעשות בוטלג של השיחה ולא הצליח.......בכל מקרה: I just got my phonecall from Dave (well, I called him but thats besides the point) and I just have this surreal feeling right now. We talked about snowboarding (I dont even board ) soloing, my geographical location, my guitar, and he asked if I could drive yet cuz Im 16. It was about 4 minutes, best 4 minutes of my fucking life. I never thought Id get to talk to Dave ever!

לא רע בכלל!

למרות האיכות הירודה ניתן לשמוע שזה שיר מצויין. שמעתי לא מזמן גם שיר מהאלבום החדש של מטאליקה, אין בכלל מה להשוות! מגדת' לוקחים.

היי היי ../images/Emo13.gif

לא עושים השוואות בין מטאליקה ומגהדת', אין מה לערבב בשר וחלב
ובדוק את ההודעה שלי עם השיר באיכות טובה יותר

אוקיי, זהו, נגמרה המלחמה.

מגאדת' נעצו את המסמר האחרון בארון הקבורה של מטאליקה. איזו עקביות! איזה שיר!!! איזה סולואים!!!!! יאללללהההההההההההה שיחקו אותה, גאד, זה חזק.

I am Cornholio

New member
וואי שיר בנזונה!!!!!

ממש יפה! קליט, חזק!! אני לא משווה או משהו (
) אבל מגהדת' פותחים ת'אמא של התחת של מטאליקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ח-י-ו-ת!!!!!

MrJacKasS

New member
קשה להנות משיר

באיכות כזו ירודה .. אבל תכלס נשמע שיר פיצוץ

טוב, כדי לא להרוס יותר מדי :

שיר לא משהו, אבל אני אתן לו לצאת באיכות נורמלית לפני שאני אשפוט אותו... ואני לא משווה, אבל מגהדת' לא מתקרבים ל... נו מה אתם עושים צחוק?!?! מה יש להשוות בכלל??? שמעתם "גרסת דמו" של שירים של מטאליקה מהופעות, שמעתם ת'שיר הזה באיכות נוראית, מה יש להשוות בינתיים?! אני, שמטאליקה מס' 1 אצלי בהפרש ענק ומגהדת' לא קרובה להיות מס' 2, לא אומר שהשירים של מטאליקה נשמעים יותר טוב, למרות שאני מאוד מרוצה מהם ומזה של מגהדת' ממש לא, רק בגלל שלא שמעתי את שני הצדדים באיכות מספיקה ובגרסת סטודיו, אז מה הקטע??? ובכלל, כבר השוויתם בין האלבומים? הרי שמעתם שיר אחד או מקס' שניים מהאלבומים שעתידים לצאת וגם זה בגרסה ראשונית... אז זה באמת מיותר להגיע כבר למסקנות... סיימתי לחפור להפעם

למעלה