לשרינוש איפה זה הקריון וכמה עולה כרטיס?!?!
י ירדנושששש14 New member 4/1/06 #23 הכניסה חופשית מה נראה לכם שיבקשו בכניסה לקיריוןן כסףף !??! זה ק=נ=י=ו=ן !!...!!..!!..!! בכל זאת מקום ציבורי חח ! זה בחינם בננותת ! מה אתן לחוצות ?!?!
הכניסה חופשית מה נראה לכם שיבקשו בכניסה לקיריוןן כסףף !??! זה ק=נ=י=ו=ן !!...!!..!!..!! בכל זאת מקום ציבורי חח ! זה בחינם בננותת ! מה אתן לחוצות ?!?!
ש שרינוששש New member 5/1/06 #30 תשובהה לחולה על אדם! מאמי הקריון זה בקריות {בחיפה}וזה הופעהה בחינםם!
י יעל טאובר New member 4/1/06 #21 אבל מה? הם ישירו רק 4 שירים? הרי יש רק את גליה, שמחה, אא"ל והזדמנות שנייה... אז הם יופיעו לפחות מ20 דקות? 10?
אבל מה? הם ישירו רק 4 שירים? הרי יש רק את גליה, שמחה, אא"ל והזדמנות שנייה... אז הם יופיעו לפחות מ20 דקות? 10?
י יעל טאובר New member 4/1/06 #18 לאדעת אם אני אבוא... מקווה להשתחרר! יש לי חוג... אז בספק אם אני אבוא אבל זה ממש מול הבית שלי
י ירדנושששש14 New member 4/1/06 #22 כבר פתחתי על זה אשכול אבל.. לא נוראא חח !!. זה בשעה 18:00 בקיריוןן בקירית ביאליק שבקריות !!. כניסה חופשיתתת !!!.!!. בתאריך 16.1 תבואו בהמונכםם !1. חחחח
כבר פתחתי על זה אשכול אבל.. לא נוראא חח !!. זה בשעה 18:00 בקיריוןן בקירית ביאליק שבקריות !!. כניסה חופשיתתת !!!.!!. בתאריך 16.1 תבואו בהמונכםם !1. חחחח