הופעה בבאר שבע :O

ביט 69

New member
הופעה בבאר שבע :O

שתהיה להם הופעה בבאר שבע ! כי לא תמיד אפשר להגיע למרכז ://

ביט 69

New member
P:

גאיה , ראית כל כך חשובה לי ההופעה ששחכתי לכתוב שאני חדשה ..:O

fatbery

New member
אם תבטיחי שיגיעו מאה חמישים-מאתיים איש

אז נבוא...

just gaya

New member
במרכז לא באים 100-200 איש

למה דווקא בדרום יבואו יותר?

חבר'ה אתם צריכים להבין משהו

אנחנו להקה, אנחנו מגיעים למקומות שרוצים לשמוע אותנו. כשאנחנו פותחים קופות בת"א בבארבי ומגיעים 130 איש זה מגניב, אבל כשמגיעים למקומות כמו ב"ש זה בד"כ מכור מראש, אלא אם כן תתחיל שם סצנה משוגעת מה שאני לא רואה בטווח הקרוב, עזבו את זה שעכשיו חורף ויש בכללי פחות הופעות, אנחנו משתדלים לכסות כמה שיותר מהארץ ומקווים הקיץ להגיע לכל מקום. תופתעו לשמוע שאנשים כבר עובדים בכל המרץ על לוח הופעות לחודשי הקיץ, ואני יכול להבטיח שיהיה רק כיף. חוץ מזה התחלנו לסגור צוות מגניב לגמרי לקליפ הבא שלנו שיהיה לסינגל הבא והמיוחד שיוצא בתחילת מרץ. חורף נעים לכולם פונגוס.

תשמע פונגוס..

(סתם הערה שולית..בפעם האחרונה שפגשתי מישהי עם שם משפחה פוגל היא הייתה אשכנזיה..) אתם נמצאים בתעשיית המוזיקה כולה שנה ולהקות כמוכן לא היו חושבים פעמיים והיו עושים הופעות בכל חור נידח.. גם להופיע מול קהל של 50 איש זה משהו, ככה אתם אמורים לצבור לעצמכם קהל.. חוץ מזה שאמנים גדולים לא היו יורדים מהבמה גם אם הם היו רואים שיש להם רק 20 איש בקהל.. אז תנסו לא להתרגל להופעות מפוצצות..

dweck2k

New member
זה לא קשור

זה עולה כסף להגיע ממקום למקום ומתחת ל-100 איש ב-30 ש"ח, אחרי אחוזים של מועדון למשל, זה פשוט לא כלכלי. דוויק

בדיוק, יש חשיבה כלכלית מאחורי דברים

זה לא סתם לבוא ולנגן, צריכים לחשוב בהיגיון כדי לא לצאת מופסדים.

animal bar

New member
אבל פרצתם רק לפני שנה. ../images/Emo211.gif

אני בטוחה שלזה היא התכוונה.

או! מישהי שמבינה..

התכוונתי לזה שקיבלתם את ההכרה רק לפני שנה בטקס עמ"י.. לפני זה לא הייתם מוכרים כ"כ..

נכון, אבל מי אמר שזה קל להיות מוזיקאי?

לא משנה מאיזו בחינה..נפשית, כלכלית או פיזית.. אז עושים הופעה פעם בכמה זמן באיזה מקום נידח ולאט לאט צוברים קהל.. אז הייתם בטקס עמ"י וקיבלתם הכרה שחבל על הזמן אבל יש המשך..אם אתם רוצים להמשיך את ההכרה שנפתחה לכם אתם תצטרכו להגיע גם למקומות הכי נידחים שיש.. אלא אם אתם לא רוצים..

dweck2k

New member
מגיעים כשזה מתאפשר.

הלהקה מופיעה בחורים, שבוע שעבר במכבים, הופענו באורנית וכו'. כשיצא נגיע. אבל לבאר שבע למועדון - זה רק אם זה ישתלם. אחרת, זה סתם הפסדים, ואי אפשר להפסיד כספים, להוציא אלבומים, להשקיע בחולצות וכו' בלי גבול. יש תכנית שהמטרה שלה שהלייבל לא יפסיד על הלהקה. דוויק

מכבים?! שכחו ממה שאמרתי..

העיניין הוא שממה שאתם מפרסמים אפשר להבין שהרוב המוחלט של ההופעות שלכם מתקיים במועדונים גדולים ומוכרים.. זה שלא ידעתי על מכבים ואורנית זו טעות שלי..אז טעיתי.. ולכל החבר'ה שלקחו ללב את מה שאמרתי..מצטערת.. וסתם שתדעו לפעם הבאה..לא צריך לבצע לינץ' בבנאדם שעשה טעות בלי מודעות לכך..

S p r i n g B

New member
../images/Emo11.gif

נמצאים בתעשיית המוזיקה כולה שנה? ביט נמצאים בתעשיית המוזיקה כבר מגיל 12 (ותקנו אותי אם אני טועה) אני חושבת שביט נחשבים דיי מוכרים (אחרי העמ"י, רוק"צ וכו'...) הםם כבר התפרסמו. בעבר, אני מאמינה שהם היו שמחים להופיע בכל חור נידח, וגם כל להקה שלא קיבלה הכרה היתה שמחה להופיע בכל מקום. אני לא יודעת עד כמה גדול הקהל של ביט, ובטוח שכל אמן שמכבד את עצמו ימשיך את ההופעה גם עם 20 איש בקהל...

ביט 69

New member
לא נסחפתם קצת ?!

בסך הכל ביקנו הופעה בבאר שבעע.. גם אם נחכה חצי שנה זה בסדר..P: אל תתחילו להאשימים אנשים בכל מני דבררים :O ביט מעווד מוכרים לדעתי .. אבל בסדר שיכחו את הזמן .. לאט לאט ואני מאמינה בשקרוב הם יגיעו לדרום.. אז את תתחילו לעשות מזה סיפור גדול !!!

למעלה