הופעה בבאר שבע :O

just gaya

New member
למה כי היא תמימה?><

או בגלל שהיא הכי חמודה נשמה חכמה EVER?

helush716

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo122.gif

אני לא כ"כ תמימה כמו שאת חושבת.
אני יודעת הרבה על כל מה שנכתב פה קודם.. אני פשוט בוחרת לא להשתמש במידע הזה... לפחות לא בינתיים שאין לי שום סיבה לעשות את זה. וגם את חמודה וחכמה ומדהימה כ"כ כ"כ
(סורי, אני לא אוהבת את המילה נשמה
)

just gaya

New member
חח זה בסדר שאת לא אוהבת נשמה..

אזאז מתוקה ואני מתגעגעת מלאאאאאא

דוויק אתה מוכרח לצאת מהסרט שילדים צריכים

לשבת בבית ללכת לתערוכות להשכיל ולקרוא ספרי דיכאון. די! החברה השתנתה. זה כזה פאקינג בועת בולשיט אחת עצומה. אם אני מוצאת לנכון לקחת את הקשר עם חבר שלי מעבר לנשיקות וחיבוקים זה פאקינג עניין שלי ושלו וגם אם אני בת 16 או גם אם אני בת 60. זה הכל עניין של מוכנות נפשית. ואם אנשים מסנים למתוח את הגבולות WHO AM I TO STOP THEM?

dweck2k

New member
אני לא אומר שלא.

והטיעון שלך ממש גרוע. רצוי שילדים לא יהיו בבית, רצוי שהם ילכו לתערוכות ויראו דברים שיאתגרו את המוח שלהם ורצוי שיקראו ספרים עם מסר, בין היתר גם ספרות דיכאון. לחשוב שהחיים זה רק כיף, צחוקים ושטויות זה נחמד עד קו מסוים. איפה שהוא החיים הם קצת הרבה יותר מזה. ולגבי הנושא, השאלה היא עניין של בגרות. גם רגשית וגם פיזית. לא משנה כמה תנסי לשכנע אותי - "נערה" בת 14, לא מבינה כלום מהחיים שלה במיניות, מין, רגשות וחיים. היא רק בתחילת הדרך. ויש דברים שצריכים לחכות איתם לשלבים כשאתה מוכן יותר נפשית. קשה לי להאמין שבגיל 12-13 (הקבוצת גיל של גאיה), מישהו מבין משהו מהחיים שלו והגיע למקום שהוא מרגיש בנוח עם עצמו ועם הגוף שלו בשביל לבחור מה שטוב לו. דוויק

בפעם המיליון.אני לא בת 14.

ואם מישהו רוצה לעשות משהו שיעשה אותו. הוא מתמודד עם התוצאות וזו החלטה שלו. ואם למישהו בא לזיין את חברה שלו והיא מסכימה אז זה בעיה שלהם.

תקשיב אתה צודק!!!

אבל עדיין,אני חושבת שבןאדם בגיל 14 יודע כבר מה לעשות עם הגוף שלו.

תנוחי טיפשה.

מה דוויק יודע%^@&#*%^# אני תמיד צודקת ודוויק תמיד טועה ~מגלגל עיניים~

fatbery

New member
זה לא מגעיל..יש לי משו להגיד..

אני חושב שהחברה שלך טיפשה כי היא בטוח לא עשתה את זה בגלל אהבה היא עשתה את זה מעודף חרמנות..אבל שיהיה לה בכיף...אם יש מישהי שהיא מוכנה לכל השטויות האלה?אז שתתעשה אותם בכיף...אבל אם לא והחבר שלה לחץ עליה אז היא הייתה צריכה להעיף אותו...עדיף שכל הדברים האלה יהיה מאהבה כי אם לא אחרת אתם תתחרטו על זה..(אני מדבר רק על הפעם הראשונה שאתם עושים את זה אחרי זה תעשו את זה כמה שיותר ואם מי שבאלכם..)ולא לעשות שטויות.אני למזלי עשיתי את כל הדברים האלה אם מישהי שאהבתי..שזה הכי כיף.יום טוב

just gaya

New member
מה אתה חושב..כעסתי עלייה שהיא עשתה את זה

כי היא חרמנית..וזה גם לא נראה לי בסדר אפשר להכריז רשמית פורום "ביט69" הפך לפורום "בעיות מיניות".

למעלה