הופעה ב19.1

ranch22

New member
הופעה ב19.1

מי בא? ואיזה שולחן אתם?? והרי הודעה משמחת(לפחות בשבילי):ב19.1,בהופעה של אוהד(כן,כן),שולחן מס' 4(הקבוע שלי)-אני אהיה שם!!!ב"ה,סוף סוף יש לי כרטיס(כן,כן,אני באה לבד
) יוּפי!!!!(בדיחה פרטית חח)

ranch22

New member
חחח

אל תדאגי אני לא מבואסת מזה שאני לבד...להיפך...הכי טוב ככה(ולא שיש לי משהו נגד חברים ומשפחה,כן?)

גם אני כמוך באה לבד

אין לי חברות שרוצות לבוא, ואחי כבר היה פעמיים ולא ירצה לבוא שוב

ענת 19

New member
אני גם באה ברור!!!

אין מצב שאני מפסידה את זה... כנראה שולחן 2 לא קניתי עדיין כרטיס אבל בעז"ה זה יהיה שולחן 2!

ranch22

New member
ענת...

נראה לי כבר לא נשאר לשולחן 2 כדאי לך להזמין כבר בזמן הקרוב...

גם אני באה... יאיי

ואני גוררת את אחותי איתי כנראה... אני בשלוחן הראשון באמצע, אני לא זוכרת איזה מספר שולחן זה... וסליחה אם תפסתי למישהו את המקום הקבוע...

ranch22

New member
אמממ..

נראה לי את הולכת למות ע"י עדי...וגם ניר....בהצלחה!!!

ranch22

New member
חחחח

סליחה אם פגעתי....פשוט עדי כמעט הרגה אותי שרק אמרתי לה שהמקומות האלה תפוסים....

אז נוף גנבה לי את המקוםםםם!!!!!

את המנוולת!!!!!!!!!!!!! את גנבת לי את המקום!!!! אל תדאגי את לא הולכת למות... כל עוד יהיה מקום בשולחן 4 אינשאללה!!! וכיוון שאחותך הזמינה אז את לא תקבלי צרחות!! סתם סתם סתם סתם שולחן 3 זה שוסססססססס את הכי תהני בעולםםםםםםםםםםםםם ואני סולחת לך כי אני כבר פחות בקריזהההה חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי

אם תהיה בעיה אם המקום שלי

כי ביום שישי הזיזו אותי פעמיים, ראיתם מה זה אני מזמינה מראש שולחן 1 חודש לפני ההופעה, ביום ההופעה מחליטים שאני צריכה לשבת במקום אחר. אז אם תהיה בעיה מי מקבל אותי לשבת לידו?

ענת 19

New member
לא לקחת לי את שולחן 2!!!!

די בלעק!!! וחירות מה קורה? את הולכת בסוף?

יופי....

באמת שלא התכוונתי לגנוב לך את המקום... אבל בטח את תראי שם שתי זרות וישר תדעי מי אני, נכון? אז תבואי להגיד שלום... בכלל כולם... הגיע הזמן שאני אדע מי אתם ואתם תדעו מי אני, לא?

למעלה