הופעה ב19.1

dabnir15

New member
בע"י אנחנו (אני ופסקל שם)

צריכים להיפגש גם לפני וגם אחרי ההופעה:) איזה כיף אני שמח:) איימן שולחן 4.. 3 כבר נתפס

ranch22

New member
וואלה רעיון טוב...

אבל ניר אל תשכח שאיןכניסה לחדר שם יותר...אז איך נראה את כולם? למרות ששמתם לב שכל הפורום בשורה הראשונה?כמעט כולם...ליאת ב1,ענת כנראה ב2,נוף ב3,אני ואולי גם ניר ועדי ב4...

dabnir15

New member
רינת בפעם האחרונה שהייתי , כן

נכנסו לחדר ההוא, הייתה אפשרות. זו החלטה באותו יום אם אפשר או לא אבל בקלות אפשר שם אבל עדיף לפני ההופעה כי בסוף כולם ממהרים לאוהד או להתפנות (בני המובנים)

dabnir15

New member
אני ופסקללללל שולחן מספר 2

סליחה למי שהשולחן נלקח לו גם שלנו נלקח וב-4 לא היה מקום

ranch22

New member
סיכום דברים...

נוף גנבה לעדי וניר שגנבו לענת שהולכת כנראה לגנוב לעוד מישהו ומה יהיה על חירות?! כל זה ועוד...בהופעה הבאה של אוהד חיטמן!! חחח נכון זה נשמע כמו איזה פרק מטלנובלה או משהו?

ranch22

New member
היא בטיול...

עם הלהקה שלה,היא מופיעה. שהיא תחזור היא תודיע לנו בטח...

ranch22

New member
היום הם הזמינו...

בערב... וזה רק אני או שבזמן האחרון יש יותר מידי בעיות ל"תמונע" עם המחשב??

herut123

New member
הנה אני

טוב אני רציתי להיות שולחן 2 אבל אמרתם שיכול להיות שלא נשאר אז מחר אולי אני אתקשר לשם בע"ה באה

אינשאללה חרותתתת!!!!!

את תבואייי!!! בע"י!!!!!!!!!!======> ניר נכון שזה גאוניייי!!!! חיחיחיחי ראיתי שגם אתה השתמשת בזה חיחיחיחי

נצל"ש

יש כאן תושבי ת"א נכון? מישהו גר באיזור אלנבי, ככה שאני אוכל לבוא איתו ולא אגרור את אחותי להופעה של אוהד שהיא לא הכי רוצה לבוא, ואז אני יכולה למכור את הכרטיס השני בשולחן שלוש?

JUST DORIN

New member
אני גם באהההה

אני לא יודעת איזה מספר שולחן אני , אבל לפי מה שאחותי אמרה שהיא הזמינה.. זה בשורה הראשונה באמצע... :)

כל הפורום בשורה הראשונה../images/Emo9.gif

יופי ככה נוכל לראות אחד את השני או השניה
ד"א אפשר אחרי ההופעה לעשות מפגש פורום מה דעתכם? אל תהיו רעים תגיבו, וד"א רינת זה הפך לשרשור

booksmeller1

New member
אני לא יודעת איפה אני יושבת עדיין

אבל זה לא ממש קריטי בשבילי :) ועדיין לא ברור לי אם עושים את המפגש עם אוהד או בלי אוהד? ממה שהבנתי לאוהד זה לא יעבוד אחרי ההופעה עצמה.

למעלה