הופעה החומה בירושלים

LauraLF

New member
ממה שהבנתי היו מגעים בין ווטרס

לאביב גפן.. אבל אולי גם זו רק שמועה

זאת לא שמועה....

אביב ביקש מווטרס לבוא לארץ.... ווטרס הביע רצון, אך לאחר מכן ישר עזב את התוכנית לטובת הופעות בארצות הברית.... הקיצר כרגע אין כלום.

wish i was here

New member
אתה טועה לדעתי

פינק פלויד רצו להפויע בארץ,אבל אז לא יכלו. כיום יש כמות ענקית של אוהדים שלהם (לדוגמא-כל בן-אדם שכותב פה?) שמוכנים לשלם מחיר כרטיס מלא כדי ללכת להופעה. 2-לפי ציטטות של רוג'ר,פינק פלויד רוצים לחזור ולהופיע. 3-ניק מייסון אמר השנה שאם וכשפינק פלויד יתאחדו (אז היה מדובר רק בהרכב של מייסון רייט גילמור),הם ירצו להופיע במקומות שלא יצא להם...נראה לי שישראל תהיה ברשימה שלהם....נקווה לטוב

אני לא חושב...

ווטרס וגילמור יצאו באמירות מעצבנות האמת נגד מדיניות צה"ל בשטחים. הראשון אמר את זה בפומבי (לא זוכר את הציטוט אבל משהו שקשור לגדר ההפרדה) וגילמור הפגין מול שגרירות ישראל בלונדון (לפני שנה, פרטים אצל ציף). אז הם אומרים שכל עוד הבלגן באזור יימשך הופעה לא תהיה. ויש לקחת בחשבון גם את ביטחונם האישי ושל הצוות המקצועי המלווה אותם. ונניח שהסיבות האלה אינן קיימות. המימון של האירוע האור-קולי, מכשירי הגברה, אבטחה וכו` וכו` וכו` עולה המון המון כסף שספק אם יש לנו את האמצעים. אלא אם כן איזה סטף ורטהיימר יתגלה כאוהד הפלויד ויפתח את פנקס הצ`קים.

../images/Emo45.gif

אבל אמרת הכל..

מה שנותר לי זה להסכים, ולהתבאס. חוץ מזה שאייקונים זה חמוד

הוא לא יכול לראות אותם...

כי הוא גולש בפורום דרך טלפון סלולרי. מכאן בקשתו.

האא! אוקיי, סליחה..

סימנתי יד מסכימה, ופרצוף מאוכזב על כך שמה שאמרת נכון לדעתי, ולא נזכה לראות אותם בארץ. זהו:)

האזרחק

New member
מישהו לא ביקר באתר של ווטרס

כנס לשם ותראה את התמונה בעמוד הראשי. אם וכאשר תהיה הופעה בישראל זה כנראה לא יהיה על החומה בירושלים אלא על חורבות החומה (גדר) ליד טול-כרם\שכם\ירושלים...

אם וכאשר תהיה הופעה בישראל

היא תערך במקום בו יהיה אפשר להכניס עשרות אלפי אנשים - אולי מאות אלפים. כי זה מספר האנשים שירצו לראות אותם בהופעה. איזשהו עמק בגליל? מצפה רמון?

סלע 1

New member
על פי דיווח של שרון מולדבי בynetnew

ניק מייסון אמר כי אם יהיה קונצרט שכזה למען שלום בין ישראל לפלסטינים, עד כמה שזה תלוי בו הפינק פלויד יהיו שם. נו, מי מרים את הכפפה?

סלע 1

New member
והינה לינק לידיעה

Legendary British rock band Pink Floyd, which reunited after 20 years for the Live 8 concert event on Saturday, would not hesitate to reunite again for a concert that would support Israeli-Palestinian peace efforts, the band’s drummer says. “If a concert like that was organized, I would be there tomorrow morning,” Nick Mason told Yedioth Ahronoth.

Runner30

New member
יש לי הסתייגות.

לא הייתי רוצה שהרעיון מאחורי קמפיין הבאת הפינק פלויד (*) לארץ - היה פוליטי. כי אין להם מושג כל כך בסכסוך ישראלי-פלסטינאי ולמרות רצון טוב הם יכולים להזיק ולהעמיק קרעים. כי אני לא רוצה שפוליטיקאים ותנועות פוליטיות יתפסו טרמפ על האלילים שלי ויצור בלגן ובזיון. כי אני מפחד שרבבות העיתונאים יבריחו אותם כמו שעשו לאלטון ג'ון. כי יש ציבור שלם בארץ שיתנגד להופעה בירושלים. לבסוף כי אני לא רוצה שישראל תצטייר כמין מדינת עולם שלישי שמפורסמים באים כדי לאסוף תרופות לבית חולים בעזה.

למעלה