צודק ב10000 אחוז
H holo New member 4/7/05 #27 אני לא מבין למה הם צריכים שיהיה איזה מופע צדקה או משהו פוליטי אחר בשביל לבוא..זה טימטום.
A Adidason326655 New member 4/7/05 #22 למה וכמה ? ! למה אתם חושבים שמכל מדינות העולם, הלהקה תופיע דווקא פה ? ! וכמה אחוזים אתם נותנים לסיכוי שנראה את הלהקה בישראל ? !
למה וכמה ? ! למה אתם חושבים שמכל מדינות העולם, הלהקה תופיע דווקא פה ? ! וכמה אחוזים אתם נותנים לסיכוי שנראה את הלהקה בישראל ? !
ס סלע 1 New member 4/7/05 #23 בערך 0.17% כאשר לוקחים משקללים את ההסתברות הכוללת ולוקחים את כל המשתנים הבלתי תלויים בחשבון - כולל הסיכוי שיהיו בכלל עוד הופעות ושיפרוץ לו פתאום שלום במזה"ת (או ארוע אחר שיצדיק הופעה למען השלום או משהו). לא סיכוי גדול, אבל בכל זאת קצת יותר מ-0.
בערך 0.17% כאשר לוקחים משקללים את ההסתברות הכוללת ולוקחים את כל המשתנים הבלתי תלויים בחשבון - כולל הסיכוי שיהיו בכלל עוד הופעות ושיפרוץ לו פתאום שלום במזה"ת (או ארוע אחר שיצדיק הופעה למען השלום או משהו). לא סיכוי גדול, אבל בכל זאת קצת יותר מ-0.
C Coon Jew New member 4/7/05 #24 אני אומר בואו נארגן עצומה... להבאת הפלויד לארץ ב-20 חודשים הקרובים...ולשלוח את זה אליהם! אפילו להחתים ישראלים ופלסטינים ביחד!
אני אומר בואו נארגן עצומה... להבאת הפלויד לארץ ב-20 חודשים הקרובים...ולשלוח את זה אליהם! אפילו להחתים ישראלים ופלסטינים ביחד!