הופעה חלשה במוזה בנתניה...

ABHMK

New member
הופעה חלשה במוזה בנתניה...

אני יושב לי בבית,חבש שלי מתקשר עלי אומר לי אם בא לי ללכת להופעה של שייגעצ,אמרתי איפה אמר במוזה שעה 10, 40 שקל... אמרתי סבבה,הגענו למוזה מתברר שזה בכלל עולה 60,אמרתי נוו טוב בנו עד פה ולא ניכנס. ואני חייב להזכיר שאני לא ממש חולה עליהם,ואני לא מכיר את השירים הלא מוכרים.נחנסנו למוזה הם סתם מדברים עם מעריצים,ואנחנו מחכים להופעה,הם פתחו אם ששת הימים או משהו כזה ואחרי זה אבא עורך דין,אחרי אבא עורך דין ההופעה היתחילה להיות משעממת,אני אמרתי הם בטח שומרים את השירים המוכרים לסוף,בקיצורשוב שרים שירים לא מוכרים ואיזה שיר משעמם מהדיסק השלישי... אחרי בקושי שעה ועשרים של הופעה שעולה 60 ש'ח,הם אומרים שיר אחרון ואז הם שרו כמובן את נו יוק רפיח... השירים המוכרים שהם לא שרו:משקאות חריפים,חייל של מאה שערים ואת דומה לכלב! הופעה בשקל שעולה 60!

LiTtalTal

New member
חחחחחחחחחח

היית מת שתהיה משעממת.... יא חסר טעם! הייתי מתה להיות שםםםם יש בעיה עם זה שאומן מדבר עם המעריצים שלו??? אני לא רואה בזה בעיה..... אתה דוגמה טובה לאנשים שאני ובטוח שכל מי שכן אוהב אותם לא רוצה לראות בהופעות!

ABHMK

New member
אמרתי שיש בעיה בזה?

פיספת את הנקודה!!! זה סבבה שהם מדברים וכל הכבוד להם... כיאילו הם לא שרו שירים מוכרים ואני שילמתי 60 שקל על הופעה של שעה ועשרים...

LiTtalTal

New member
זאת בעיה שלך שלא קנית

את שני האלבומים או לפחות שמעת אותם... כל המעריצים שלהם מכירים את כולם ואין להם הבדלים מטופשים בין שיר שהפך ללהיט או לא.... לא עניין אותך לשמוע ת'דיסקים אז למה באת להופעה שלמה??? ולא לאיזה ניצנים או משו ששם הם שרים איזה 5 שירים שכולם מכירים!

Hezi The One

New member
שיר מדיסק 3!?!?!?!?! איזה מה שמו?!

אני אשמע שיר מדיסק 3 רק בבארבי בת"א...רק עוד חודש :(

Lifes Music

New member
יש בפזמון קטע

שהוא עושה כזה ..."עייייייייייייייררר" אם כן שמעתי בטאוור לפני שכולם הגעיו שבדקו את הסאונד.....

איזה מנותק אני.

טוב, בצמח לפני שנה יובל אמר שהאלבום החדש כבר "ממשמש" והוא יצא רק אחרי שנה.

s h e y g e t s

New member
כן אבל...

האלבום השני שלהם (משקאות חריפים) היה מוכן שנה וחצי בערך לפני שהם הוציאו אותו לחנויות... וזה בגלל שהם רצו לחכות לרגע המתאים מבחינת הקהל שלהם... בגלל זה שיובל אמר "ממשמש" האלבום כבר היה מוכן באותו זמן...

Lifes Music

New member
שיר מהדיסק השלישי ../images/Emo2.gif

וואאאייייייי ושתדע לך אין דהבר כזה הופעה חלשה של שייגעצ! וזה היה הופע כי סימו עם ניו יורק רפיח!

פ-חחחח

עלק משעממת ואלה הייתי שם.. היתה הופעה טובה:) וכאלה מתוקים איך הם דיברו עם המעריצים שלהם.. (איתנו) וזה.. ואשכרה יכלנו לגעת בהם בזמן ההופעה חח היה כזה מצחיק אין יובל כזה שרוט!!! בקיצור היה ממש טוב!!! אתה כניראה לי ממש אוהב אותם..

ABHMK

New member
הייי היית שם..

אז בטוח ראיתימ אותך... תגידי מה לבשת ואני כבר יזכור אותך.. היו שם גג 50-60.. אותי את בטוח ראית,בן 13 אם כיפה והייתי אם חבר...

מממ

היתי עם חולצה שחורה קצרה וציור עליה ממ גינס בהיר משופשף שלוש רבע.. ונעלים כאלה עקיות חיחי היתי שיער שחור..:) ראיתה אותי אולי? אני חושבת שאני יודעת מי אתה!

ABHMK

New member
קשה לפספס אותי...

אבל גם קפצתי בשירים מסויימים.. כמו מרלין מונרו(חלק ממנו..) אבא עורך דין(כולו) נוו יוק רפיח(הכל) ועושה ...(הכל).. את בטוח ראית אותי.... שניה זאת את שאמרת איתמר בוא שב לידי? פשוט ישבתי על הספה רוב ההופעה.. (כי לא הכרתי את רוב השירים)... אולי תני לי גיל באיזה שורה היית וכ'ו...

חיחי:) מממ

הייתי שורה ראשונה שניה כזה.. חח אבל באמצע ההופעה הלכתי לאחורה וישבתי שם איפה שהמזגן ושרתי משם היה לי ממש ממש ממש חם!!! ו... סתם בשיר מרלין מונרו חזרתי לשם אבל היתי בין האחרונים שם!! ואני חושבת שראיתי אותך שם.. אני בת 15..

Beer Monster

New member
אני אורמ רק דבר אחד

שאם אתה לא אוהב את שייגעצ אין לך למה ללכת להופעות שלהם.. לא לא שאלה של מכיר או לא.. למה כשאנחנו שמענו את הדיסקים בפעם הראשונה הכרנו אותם?! אבל אהבנו את הסיגנון.. ואין בעיחיה עם זה שזה עולה 60 שקל, זה מכיר מאוד שכיח.. *אהמ*יוני
*אהמ*

למעלה