הופעה חלשה במוזה בנתניה...

s h e y g e t s

New member
אתה חושב שזב משעמם.....

כל השירים שאמרת שאתה לא מכיר שיעממו אותך... בעיה שלך! כל השירים שהזכרת אני מכירה (חוץ מהשיר בדיסק השלישי...) וכולם מדהימים.... אולי השתעממת כי אתה פשוט לא אוהב את המוזיקה שלהם..... אני יודעת שהייתי נהנת!!!!!

ABHMK

New member
לא הזכרתי את השירים שהם שרו..

הזכרתי את השירים שהם לא שרו!!!

B182

New member
על מה אתה מדבר?!

היתה הופעה מעולהההה אחת הטובות שהייתי בהן (זאת היתה השישית...) הם עשו מלא דברים שווים כמו לנגן לנו את המנגינה של אקווה קוואה דה לאומה (זה היה גדולללל) או כשיובל היה ממש בסדר ואמר למאבטח להירגע.. והשיר החדש נקרא "לקפץ" או "לקפץ בכל העיר" משהו כזה. שמעתי אותו כבר בבארבי כפר סבא לפניי משהו כמו שלושה שבועות וזה שיר ממש טוב היה ממש נחמד לשיר עם יובל ולראות שרק אני (וחן..) שרות...ויהיי
חחחחח

ABHMK

New member
יש לי מחלה כזאת..

שאםאני נמצא בהופעה ואני רואה שעוד מישהו מפורום מתפוז היה בא,אני חייב לבקש ממנו שיגיד לי מה הוא לבש ואיך הוא נראה... גם אם זה הופעה באמפי פארק רעננה או משהו כזה.. טוב מה לבשת?איך נראת?וכ'ו...

B182

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"מחלה" ...? אוקיי... תקשיב לא נראה לי שתהיה סגור על עצמך מי אני בגלל שלבשתי ת'בגדים הכי סתמיים שיש...חולצה שחורה וג'ינס...\: איפה עמדת...זאת שאלה שיכולה לעזור בזיהוי...
עמדתי בצד ימין (כמובן) מאוחריי פסנתר מזדיין. אם הגעת מוקדם לפניי שהיו הרבהההה אנשים אז הייתי עם האנשים שעמדו מול הקופה..היינו 6 נדמה לי \:

ABHMK

New member
ראית 2 ילדים בני 13 בקופה?

וגם אני הייתי חלק מההופעה ליד פסנטר.. קיצר ראית 2 ילדים בני 13 אם כיפה.. אז הילד אם השיער היותר שחור זה אני!!!

s h e y g e t s

New member
אתה כן הזכרת

אמרת שהם פתחו עם ששת הימים ואחרי זה אבא עורך דין!!! אני מכירה את השירים האלה והם מדהימים!!! וחוץ מזה אני מכירה את כ-ל השירים שלהם מהדיסק הראשון והשני ואתה אמרת שהיה רק שיר אחד מהדיסק השלישי- זאת אומרת שאת כל שאר השירים שהם שרו (חוץ מהשיר של הדיסק השלישי) אני הכרתי!!! ואני יכולה להגיד לך שחוץ מאיזה שני שירים בדיסק הראשון את כל השירים שלהם אני אוהבת!!! כולם מדהימים!!! אז בקיצור אולי אתה השתעממת בהופעה שלהם אבל אני יודעת שאת אני הייתי שם בחיים לא הייתי משתעממת!!!!!

למעלה