הופעה ללקוחות אורנג' מה קורה פה!?

ססילייה

New member
כוסאמאשלכם../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo11.gif

הייתי אמורה ללכת.!!!! אבל ברגע האחרון זה התפקשש
.

קשש הילד עם הפרחים בשיער

אממ כנראה בלי חולצה שמה על המאוורר (סיפור ארוך וקצת אלים) אני.

אני יודעת מי אתה! מפגר

אם הייתי רואה אותך הייתי מזהה למרות שראיתי מישו בצד של ישי בלי חולצה אבל לא התעמקתי

גוטשה

New member
אוהד! ../images/Emo6.gif ../images/Emo23.gif

אני חולה עליך! רם אוריון ברור ברור ברור! חחחח, לא נשארתי ליוזלס בשיט! אני לא מכירה בכלל שירים, חוץ מהדבר הזה שמשדרים בערוץ 3 בגלל אקזיט... א-ב-ל! עידן הזכיר לי שהשבוע לפני שנה (עוד 6 ימים לא?) הייתה את ההופעה בפטיפון, וזה היה ממש לפני ההתנתקות ושאלתי את כולם אם הם בעד או נגד, ומי שהיה בעד נתתי לו נצ'יקה בלחי, וגם לחרפק החמוד (!!) הזה נתתי (כי הוא כמובן בעד..), והזכרתי לו את זה אתמול והוא זכר!!!!!! ושאלתי אותו אם אפשר לתת לו עוד נשיקה והוא אמר כןןןןן, ואז נתתי לו, והוא אמר גם אני רוצה ואז הוא נתן לי! כזה נשמה הבן אדם הזה, אני אומרת לכם.
אבל רם לפני... טוב, אולי עכשיו אני אלך להכיר שירים של יוזלס ולהיות ה-גרופית של חרפק. הסולן שלהם גם חמוד, והוא בעיקר הבאסיסט של נובלמן המ-ל-ך! מי שולח לי שיר? ><

גוטשה

New member
אני יודעת..

עכשיו תומר להב. אבל בכלל, אין יותר הופעות עם ההרכב הישן והטוב.

ססילייה

New member
יו אביגיל!

זה מזכיר לי בפטיפון לפני שנה (נו שייגעצ עם השירים החדשים) *עומדים ליד הכניסה* מוראל לוחשת :"בייגל.הוא דומה לחרפק."
נוסטלגיה.

גוטשה

New member
נו, אבלה! ../images/Emo6.gif

מה סיפרתי כרגע? על ההופעה הזאת! אבל תכלס, זה היה קטע ממש מצחיק. אז מה ענינו לה.. "מוראל. זה חרפק."

ססילייה

New member
לא אמרת על זה!נו../images/Emo7.gif

היה כיף
אביגיל...... אני מתגעגעת אלייך נואשות, בת אדם. זהו זה. ביום הראשון שאני בחולון אני באה לנס ציונה.גם אם זה אומר שאני צריכה לבוא בעגלה רתומה לחמור!
.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif מה שכנראה באמת

תעשי בתהחשב בעובדה שאין לך אוטו רישיון או כסף..

../images/Emo204.gifרגע רגע...

ההופעה של שייגעצ בלונהפארק?
בקשה שזה יהיה מאוחררררר ישלי בגרות באותו יום ואני רוצה ללכתתת

keeeren

New member
אוי שווה!!

יש מצב אני שם.. אבל צריך לברר אם הם באמת מופיעים או שאורנג' סתם אומרים כי לא כתוב על זה באתר שלהם..

טולייצ

New member
יווו

מגניב אם אצליח להשיג כרטיס אבוא מתאים לי גם ככה עוד יום טיול בת"א בלוח הופעות רשום אילת - 25/7 יום ראשון
לא זה לא יום ראשון! ביום ראשון אני שם! ביום שלישי כבר לא
המון זמן לא הייתי בהופעה!! היום ראיתי את אביטל!!!

למעלה