אווווווווו סוף סוףףףףףףףףף איפה?? מתי?? כמה?? מאיפה אתה יודע???
G gilvered New member 16/7/05 #12 אז רגע אני לא מבין זה חנות? איך בדיוק הוא מופיע בחנות?? ושמעתי על הרבה הופעות שם.. איך הם מופיעים בחנות? יעני איפה הבמה והרחבה והכל??
אז רגע אני לא מבין זה חנות? איך בדיוק הוא מופיע בחנות?? ושמעתי על הרבה הופעות שם.. איך הם מופיעים בחנות? יעני איפה הבמה והרחבה והכל??
מ ממנטו מורי1 New member 16/7/05 #16 בלי במה הגובה של הקהל ושל הנגנים באותו גובה והם מפנים מקום אין גם כזה קהל עצום
L LOLI152 New member 16/7/05 #13 אני כנראה שם מאוד מאוד רוצה. 3 הפיבוריט שלי שם ואני לא יבוא?! לי אישית מספיק יובל ודניאל על אותה במה וזה מחייב אותי שם. אתם אומרים שזה 1 במגדל האופרה בטאוור רקורדס? ב29.7 שריינתי לי!
אני כנראה שם מאוד מאוד רוצה. 3 הפיבוריט שלי שם ואני לא יבוא?! לי אישית מספיק יובל ודניאל על אותה במה וזה מחייב אותי שם. אתם אומרים שזה 1 במגדל האופרה בטאוור רקורדס? ב29.7 שריינתי לי!
ג גיברת ספרות New member 16/7/05 #17 אז מי בא ממכם להופעה שלו?../images/Emo13.gif גם אני באה!!! אולי אפשר לראות את אחד השני
K keds New member 16/7/05 #19 בואו נארגן שמה מפגש ..../images/Emo9.gif אני שמה עם חברה שגם מתה על דניאל סלומון.
G gilvered New member 17/7/05 #25 טוב אז.. קיצר לא נראה לי שווה לבוא להופעה הזאת ועוד אחד כמוני שלא גר בת"א. אני כנראה אחכה שתיהיה לו הופעה בצוותא או משהו כזה...
טוב אז.. קיצר לא נראה לי שווה לבוא להופעה הזאת ועוד אחד כמוני שלא גר בת"א. אני כנראה אחכה שתיהיה לו הופעה בצוותא או משהו כזה...