חחחחחחחחחחחחחחחחח אוי נכון! אמאלה!@#$%^&
מ מכשפהקטנהזונה New member 23/12/06 #13 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif XXXXXXXDDDDDDDDDD דא!
ס סוריקטה1 New member 24/12/06 #19 ../images/Emo121.gifבמקרה נדיר זה... אני נאלץ להסכים איתך... כי אם הם לא היו פותחים... איך היו זורקים עליהם עגבניות ופחיות?
../images/Emo121.gifבמקרה נדיר זה... אני נאלץ להסכים איתך... כי אם הם לא היו פותחים... איך היו זורקים עליהם עגבניות ופחיות?
מ מעיין51 New member 25/12/06 #27 אני לא ידעתי!!!!!!!!!!1ישששששששש על היום הראשון שלי בפורום.... ידעתי שהפורום הזה יביא רק טוב.. ! ואני עוד גרה בכפר סבא ומסתכלת כל הזמן על השלטים.... ולא ראיתי שום שלט של שייגעצ'.. רק של הג'יירפות ושל חמי רודנר עם ירמי קפלן... ישששש
אני לא ידעתי!!!!!!!!!!1ישששששששש על היום הראשון שלי בפורום.... ידעתי שהפורום הזה יביא רק טוב.. ! ואני עוד גרה בכפר סבא ומסתכלת כל הזמן על השלטים.... ולא ראיתי שום שלט של שייגעצ'.. רק של הג'יירפות ושל חמי רודנר עם ירמי קפלן... ישששש
S SRonush New member 25/12/06 #29 ../images/Emo45.gif../images/Emo12.gif |טוב,מה אני מדברת,אני בעצמי הייתי עצלנית לפתוח ולהסתכל. אבל מה,היא עבדה עלייייי;[|
../images/Emo45.gif../images/Emo12.gif |טוב,מה אני מדברת,אני בעצמי הייתי עצלנית לפתוח ולהסתכל. אבל מה,היא עבדה עלייייי;[|