הופעות אינפקציה ביום העצמאות

sabag12

New member
../images/Emo54.gifסדר עלייתהאומנים ../images/Emo168.gif.

הערב ברוק"צ. אה, וננצל את זה שכל מה שקשור להופעות של רוק העצמאות איך היה כמה היה וכאלה לשרשר לכאן
. ולעניינו: יוני בלוך אינפקציה מוניקה סקס עברי לידר שייגעצ משינה אביב גפן מטרופולין (דנה ברגר) בית הבובות - ייסגרו את הערב, יעלו בסביבות 5:30 בבוקר. תהנו

crazy mofo

New member
Fקינג רוק רעננה!!!!!!!!!!!!!!!

ציפיתי לאיזה הופעונת קטנה וחמודה כזאת סטייל מה שהיה באמפי פארק בראשוןבחופש בחינם ואני מגיע ואני רואה אלפים של אנשים הפלייליסט היה די מזוויע- יותר מיינסטרים מזה לא יכול להיות (חוץ מאם הדרך) בעצם כן יכול- עין הנמר לא היה מבחינת קהל היעד גם לא הכי - לא ממש מעריצים של אינפקציה אלא יותר מקומיים שבאו להופעה חינם וצועקים "אינפקציההההה!!" מבלי להכיר את הלהקה בכלל.

crazy mofo

New member
אופס שכחתי את השורה התחתונה

בשורה התחתונה, היה ממש ערב כיף. לא הייתה אווירה של הופעה של אינפקציה, או בכלל אווירה של הופעת רוק, אבל הייתה אווירה של מסיבה כזאת וזה בדיוק אותו כיף שהייתי משיג מרוק עצמאות רק בלי לשלם 120 שקל

לא הספקתי לאינפקציה!!!../images/Emo67.gif

עד שניכנסתי מוניקיה סקס היו לקראת סיום! איזה באסה והכל בגלל שהעסות מעפולה לא היו מאורגנות, ו.. בגלל שבתור של הכרטיסים מישראכרט היו פוול אנשים. ו.. בגלל שלמרות שהזמתי איבדו את הכרטיס שלי.. (מישהו מסתכל מלעמלה ומגחך : (?! ) בסוף עוד איכשהוא היה בסדר המ.. מישהו יכול לכתוב איך היה? איזה שירים? ומתץי בכלל תיהיה הופע(ת פיצוי) קרובה?

צכילה

New member
../images/Emo60.gif היה נחמדמד :]

הייתי ברעננה והלהקות חימום,איך שלא קראו להם היו ממש מעפנות חוצמהצוענים... שגם לא נתנו הופעה טובה. באינפקציה הרגשתי כאילו אני בהופעה של ערסים בעע,זה היה מן מעגל פוגו של ערסים שלא יודעים מה הם רוצים מעצמם, ובכלל לא היתה אווירה כייפית, ידיד שלי התחיל פוגו ובאו קצינים/משטרה/אנאערף והעיפו אותו... אז יצא שהייתי מאוכזבת מההופעה שלהם כי היו הרבה יותר טובות. מוניקה סקס?! אממ מכה אפורה וגשם היו השיא.. ובית הבובות היה כייפי כולם היו שיכורים אז זה עבר מהר ומהנה.

r o c k girl

New member
חדשה=]

ממממ.. אני חדשה.. ואממ.. הייתי ברעננה..שורה ראשונה.. אני ממש ממש ממש אוהבת את אינפקציה! באמת, הכרתי שירים שלהם אבל אחרי ההופעה אני ממש התאהבתי. בכל אופן, היה נורא כיף ברעננה!!.. חבל ששמעתי רק 2 שירים כי חצי מהחברות שלי נאבדו והיינו צריכים למצוא אותם.. אבל לפחות שמעתי סרט של סקס!=] טוב, חפרתי. יומטוב לכולם!

היה ממש מגניב!

ההופעות היו לפאנים! הפלייליסט של אינפקציה היה פסיידר...איכשהו הם הצליחו להרוס את "פתח תקווה". וזה ניראה כאילו הסאונד צ'ק לקח יותר זמן מההופעה. אבל בכלליות היה ממש סבבה!

crazy mofo

New member
וואי איזה חזקה הלהקת חימום הראשונה

"אטלס" מין כזה סוג צעיר ופחות היפהופ של דג נחש לא?

crazy mofo

New member
אגב,

בהופעה שלהם , מישהו ראה שני ילדים ממש קטנים על הכתפיים של שני ילדים גדולים? זה הייתי אני וחבר שלי

y8y8

New member
אהבתי את הג'ינג'י עם הקוקו-ראסטות

ואת יוחאי

B a m b o o k

New member
נאמ.. הייתי בראשון והיה כלכך כיף!

הייתה הופעה ממש טובה ונהנתי מכל רגע
ובכלליות היה לי ערב נפלא עם אנשים נפלאים

אז איזה שירים הם עשו??

שמעתי שהיה בקבוק עלי ופתח תקווה... מה עוד היה?

פרקשון

New member
ווי נכון

מה נסגר בערב הזה גם גפן הטמבל הזה שכח לרדת מהבמה ולחזור ברוצים שינוי

למעלה