הופעות אינפקציה ביום העצמאות

הייתה הופעה מעולה!

ממש נהנתי מההופעה... ודרך אגב בטח שהם יעשו מיינסטרים זה לא הופעה בבארבי שהם יכלו פתאום לעשות כל מיני שטויות כי בהופעה הזאת יש להם זמן מתוקצב וכל החרא הזה בכל אופן נהנתי מכל ההופעות אינפקציה היו מעולים מוניקה היו סבבה ובית הבובות נתנו הופעה מרשימה ביותר כל הכבוד לבחורים!

פרקשון

New member
רוקעצ בראשון לציון

אינפקציה היו האומן שהופיע הכי טוב לדעתי אין על ההופעות שלהם כיף שם

heaven is here

New member
כהרגלי

החמצתי את ההופעה של אינפקציה וכן, חבל חבל חבל. אולי פעם הבאה.

zoe5

New member
רוק"צ היה פיצוי ענקי על שנה שעברה

וגם פגשתי את פרקש:p

NavNavh

New member
באמת רוק"צ היה מעולה..

ורק לאינפקציה יהיה ת'אומץ לשיר שיר כמו בקבוק עלי ברוק עצמאות.. כל להקה אחרת היתה יוצאת משם פצועה אנושות... והיה אדיר איך אנשים התלהבו מהם, שנה שעברה בקושי הכירו אותם והשנה.. היה אחלה :)

פרקשון

New member
עידן זוהר, עידן

אה ביי דה ווי ראיתי גם את אציטון שחשב שהבלונים בבארבי ב27.12 היו לכבוד היומולדת שלי שהתרחש גם הוא באותו תאריך חבל שלא נתתי לו פשוט לחשוב ככה!

חדשה פההה =) [והייתי ברוק"צ

מוניקה סקס, עברי לידר ומשינה נתנו את ההופעות הכי טובות ויש לי קראש רציני על אינפקציה!! חחחחח לא ידעתי שהם כאלה טובים אביב היה טוב כרגיל ובמטרופולין היה כ"כ משעמם עד שכמעט נרדמתי.. ממש חבל שדנה ברגר לא הופיע עם שירים משלה.. שייגעצ הומואים ברמותתת...יובל: "אנשים תגידו לנו שאתם אוהבים אותנו! תתחילו לצעוק ביחד איתנו: שייגעצ! שייגעצ! שייגעצ!" ~חוסר שיתוף פעולה מצד הקהל~ ואז הוא אומר: "יש לנו אלבום שלישי וחדש ובבקשה תלכו לקנות אותו! הנה אנחנו ננגן לכם סינגל חדש שאף אחד לא מכיר" (ולאף אחד לא אכפת עם מילים לא קשורות ולחן קופצני וקליט כרגיללל..) בית הבובות השאנטי(פי)םם באו רק בסביבות 7 וב7 וחצי כבר היה לנו אוטובוס למודיעין...חזרתי הביתה ב8 ומשהו בבוקר..=) במוניקה סקס זה היה סכנת חייםםם!! חחחח במכה אפורה כוווולםם צרחו את השיר וקפצו והכל אבל בגשם חזק כמעט רמסו אותנוווו... שלא לדבר על המעגלי פוגו שעשו בהופעה של יוני בלוך..איזה מעפנים חחחח זה יוני בלוךך.. אבל זה היה מפחידד.. האוכל המקום היה פשוט רעיל..וגם את הקולה המסכנה שקניתי- זרקתי כי היא הייתה כ"כ מגעילה=/ לא אכלתי כלום במשך 20 שעות אבל מזה משנההה?? היה הכי הכי הכי הכי שווה בעולםםם..כייף לא נורמלי

Elfangor

New member
בראשון הם היו אולי הכי טובים

היה ממש כיף, פלייליסט נחמד ביותר, ובהתחשב בזה ששיגעצ ממש איכזבו אותי, אני חושב שהכי נהניתי מאינפקציה בסופו של דבר :) חוץ מזה ממש חימם לי את הלב לראות שהקהל מכיר ומזמזם חלק מהשירים, שנה שעברה הייתי בערך היחידי ברדיוס מאוד גדול ששר איתם, השנה היו ממש המון ^^

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gifהייתי בראשון,נתנו הופעה בתזונה

כל כך נהנתי... וכבר רשמו פה את השירים...

היה מעולה ברעננה

היה כיף לראות אינפקציה אחרי שלושה חודשים בלי הופעה... היו ממש הרבה אנשים, אז תפסתי מקום קצת רחוק אבל סביר. וחוץ מזה מוניקה סקס נתנו הופעה מעולה. אם אני זוכר נכון הם ניגנו את זיתים, פתח תקווה, אציטון, סרט של סקס, מה לאכול, זה עושה לי שמח ובקבוק עלי. טוב, נגמרו הפרסומות, אני חוזר לארץ נהדרת.

נכון היה בנזונה של פרק סיום עונה?

אני מתלבטת אם להשאר לראות את החדשה של ארז טל

למעלה