קשירת קשר. [אם אני בעברי בפסטיבל הפסנתר, את איתי. ].
ב ברררר New member 22/10/05 #37 טוב אז לא קונספירציה ../images/Emo3.gif רגע, אתה מתכוון לקשור אותי אליך בחבל בעברי? [אמאאאאא]
ה הקור יגמור אותי New member 21/10/05 #32 בר../images/Emo99.gif אני אבוא איתך לפסטיבל הפסנתר . רואה איזה נחמדה אני, אני מקריבה בשבילך. אני מוכנה להתענות בהופעה של עברי רק כדי שתהני .
בר../images/Emo99.gif אני אבוא איתך לפסטיבל הפסנתר . רואה איזה נחמדה אני, אני מקריבה בשבילך. אני מוכנה להתענות בהופעה של עברי רק כדי שתהני .
ב ברררר New member 21/10/05 #33 להתענות? ../images/Emo6.gif יא רייט ../images/Emo3.gif גרופית שכמותך!
ב ברררר New member 21/10/05 #34 אההה וקבעתי דייט עם עומר אבל אם הוא אוהב שלישייה והוא מכיר אותך אז אני אשמח
0 0mroosh New member 23/10/05 #39 פרטים רק מחר, כלומר שני. שיחה משעשעת נורא עם אחת מסוזן דלל, אנשים הזויים זה כיף!
0 0mroosh New member 14/10/05 #3 הו.נשמע מדהים. אפילו רונה האמיתית תהיה [אני בעד כריתת איברים למתחזה,נתחיל בפיסות עור מהשחי ונעבור לגבות.. ]. בת שבע .
הו.נשמע מדהים. אפילו רונה האמיתית תהיה [אני בעד כריתת איברים למתחזה,נתחיל בפיסות עור מהשחי ונעבור לגבות.. ]. בת שבע .
ש שישיץ New member 14/10/05 #5 אוקיי משהו מוזר מאוד!_../images/Emo79.gif אני רשמתי את ההודעה הזאת כי היא הופיעה לי שרשור לילט של זוהר! ס פ וּ ק י
אוקיי משהו מוזר מאוד!_../images/Emo79.gif אני רשמתי את ההודעה הזאת כי היא הופיעה לי שרשור לילט של זוהר! ס פ וּ ק י
א איזה חום New member 21/10/05 #26 יש לך אובססיה... גדולה מאוד לאותו "מתחזה"... מה יהיה עוד מעט זה מה שיעסיק את עולמך ולא תוכל עוד לבטוח באנשים... לעולם!!!
יש לך אובססיה... גדולה מאוד לאותו "מתחזה"... מה יהיה עוד מעט זה מה שיעסיק את עולמך ולא תוכל עוד לבטוח באנשים... לעולם!!!
0 0mroosh New member 21/10/05 #27 אני אחיה עם זה.../images/Emo3.gif [קוראים לזה הומור, למתחזים יש אובססיה כלשהי, בדוק את זה עם חברך.. ].
אני אחיה עם זה.../images/Emo3.gif [קוראים לזה הומור, למתחזים יש אובססיה כלשהי, בדוק את זה עם חברך.. ].
ש שישיץ New member 21/10/05 #30 אם שניכם תמשיכו לחשוב_../images/Emo79.gif את מה שאתם חושבים על זהות המתחזה אני אכה אתכם! ועידן!! אתה, תפסיק לכתוב פה! Lovely Shabbat everyone!!
אם שניכם תמשיכו לחשוב_../images/Emo79.gif את מה שאתם חושבים על זהות המתחזה אני אכה אתכם! ועידן!! אתה, תפסיק לכתוב פה! Lovely Shabbat everyone!!