הופעות הופעות_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
הופעות הופעות_../images/Emo189.gif

תרשמו בנושא הזה כלל מה שבא לכם על ההופעות בטקס... מי הפתיע בביצוע מי איכזב וסתם מה שמתחשק לכם

dsol

New member
הדג נחש - הנה אני בא_../images/Emo189.gif

לטעמי הביצוע היה ממש טוב , מה שבטוח אותי זה הקפיץ !

Funky Giraffe

New member
זה ביצוע ההופעה הכי חדש של השיר הזה

זה היה ככה גם במועדון התיאטרון וגם בהופעות האחרונות שלהם.

dsol

New member
דין דין אביב - מוכרת לי מפעם_../images/Emo189.gif

ביצוע מאוד גרוע לטעמי, אולי היא לא זמרת כזו טובה (טוב היא באמת לא זמרת כזו טובה) נראה שהיא משתדלת, אולי אפילו יותר מידי וזה מה שגורם לה לטעות ולזייף אפילו אם לשפוט מהביצוע הספציפי הזה לא נראה לי שהיא הייתה נכנסת כמועמדת בכלל

היא רצחה את השיר של עצמה

זה היה נוראי!! אלוהים ישמור! ואני אוהבת את השיר הזה בכלליות!!

RoieL

New member
זה היה נורא

כל הביצוע, רואים שם את הנגנים נשפכים על הרצפה מרוב בושה. היא זיפה, בכל פע םכשהיא שרה "חלום שמזכיר לי פעם", הפעם היה יותר כמו פא-א-אם של מאפיונר שעומד למות מסיגריות עוד כמה דקות. נראה לי שהיא ניסתה להיות רוקיסטית רק שהשיר הזה הוא לגמרי לא רוק.

dsol

New member
ג'ירפות - גג_../images/Emo189.gif

אהבתי את הקט הזה שהם הביאו מלא נגני בוזוקי.. זה ממש מגניב אני עדיין מתקשה לבין למה דווקא השיר הזה מועמד לשיר השנה, יש להם שירים יותר טובים ובכלל.. כמעט ונרדתי באמצע

dsol

New member
עידן יניב וליאור דטאוקר- חושב עליה_../images/Emo189.gif

עזבו אני לא ירשום כלום כי חבל על המילים שלי במקרה הזה....

dsol

New member
הראל סעקת - ואת_../images/Emo189.gif

נ"ל.. לחסוך מילים זה טוב

dsol

New member
ביט69_../images/Emo189.gif

ז-ו-ו-ע-ה אבל בטירוף ! מי נתן להם במה ?! איך ולמה ?! מה עשינו להם שזה מגיע לנו ? לא מספיק רוב הזוכים הם זוועה וגם הדבר הזה ?!%! בושה פשוט בושה.. בטח גם מנדלסון סידר להם את ההופעה הזו..

ליעתע

New member
ביט היו בניזונות!!

ראית איך כל הקהל התלהב מהם?! כולם קפצו!! הם נתנו אחלה הופעה!!! זה פאנקרוק! עוד מעט יוצא האבלום שלהם סוףסוף!!

dsol

New member
תסלחי לי ילדה איך את מדברת ?!_../images/Emo189.gif

מזה "בניזונות" ?! את מכירה את אמא שלהם שתגידי את זה ? וכל הקהל קם כי פאדיחות ולא נעים לא לקום ולמחוא כפיים שמצלמים אותך...
ואת מי בדיוק ראית קופץ ? את הכיסא או את השולחן ? כי אני לא ראיתי משהו אחר חוץ מכמה כוסות יין שלא זזו מהמקום וצר לי להיות זה שמודיע לך את זה.. זה לא Pאנק-רוק.. אפילו לא מתקרב

ליעתע

New member
אתה אשכרה רציני?XD

אני לא אמרתי בני זונות בתור קללה! יש בן זונה שזה שלילי ויש בנזונה שזה חיובי.. מה קשה להבין?? ומי קפץ ועמד ומחא כפיים?? הדג נחש, נינט, סקעת, כולם!! תראה עכשיו את השידור החוזר.. אל תגיד סתם! ומזה כן פאנקרוק בשבילך אם לא זה??? מה נראה לך שזה??

dsol

New member
ציניות זה דבר יפה_../images/Emo189.gif

אני באמת מתפתה להגיב לך אבל אני אמנע מעצמי את הקטע שלא הלא נעים
ואני עדיין לא ראיתי מישהו קופץ...ואני גם לא אראה.. אין לי שום כוונה לראות את השידור החוזר במיוחד ובטח שלא בשביל ביט ! כי ראיתי מספיק טוב מקודם ויותר מזה אפילו סבלתי קשות מההוא (לא נעים לא לקרוא לו בשמות פה...) שצעק למיקרופון כאילו יש לו עצירות שבוע וחצי ופאנק רוק זה הכל חוץ מזה... אני לא יודע אם יש לדבר הזה בגלל הגדרה , ואם כן זה בטוח לא בתחום המוזיקה

ליעתע

New member
וויי אתה כל כך לא מבין

ויש להם סגנון ממשממש דומה כמו לשייגעצ אז זה דיי מוזר שאתה חושב שהם ממש גרועים! וכן בפאנקרוק יש גם צעקות.. אנשים כמוך מעצבנים אותי

שלמונזה

New member
אגלה לך סוד קטן ../images/Emo168.gif

גם שייגעצ גרועים... הרמה המוזיקלית שלהם זה הגיל של ביט 69 בערך

למעלה