הופעות הופעות_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

RoieL

New member
חחחחחח

(בקטע הטוב כמובן. אני לא סובל אותם גם)

ליעתע

New member
עזוב אותך רמה מוזיקלית

הם מקפיצים את הקהל? עושים כיף בהופעות? מי צריך יותר מזה?? לא כל זמר או להקה צריכים להיות אומנים מטורפים עם טקסטים ולחנים מושלמים.. אתם פשוט לא אוהבים את הסגנון מוזיקה הזה וזהו פאק אנלא מבינה מה הבעיה שלכם!!

שלמונזה

New member
צודק אני לא מבינה במוזיקה../images/Emo168.gif

זה שהם מקפיצים את הקהל [שהוא קהל גילאים בין 0 ל- 15 בערך?] לא אומר שיש להם מוזיקה איכותית, גם ביט69 מקפיצים ופה ושם אנשים, זה לא אומר הרבה [גם נינט מקפיצה הרבה נערות מתבגרות , ונערים מתבגרים שמזילים עליה ריר, זה לא אומר לי הרבה]

שלמונזה

New member
כפרע עלייך מה אתה שח? ../images/Emo168.gif

נינט קפצה, תבין! הרי רק נינט מבינה במוזיקה טובה!

Funky Giraffe

New member
היי היי, עד כאן. לא לזלזל באף אחד

באשר הוא. גם אם זו היתה רוני סופרסטאר קופצת, וראיתי אותה עושה את זה בהופעה של הדורבנים, זה לא אומר שהדורבנים אפסים. בחייאת יפית, אל תרדי לרמה הזו.

dsol

New member
זה לא משהו רע..._../images/Emo189.gif

לכל אחד יש את היציאות הטובות שלו מידי פעם בפעם.. לא מכלילים ה-כ-ל

שלמונזה

New member
אבל זה לא קשור לנינט ../images/Emo168.gif

אני באמת חושבת שביט 69 זה אחד הדברים הכי גרועים שיש לנו פה, ולצערי יצא לי לחוות את זה בחי

ליעתע

New member
אויי לא על זה דיברתי!!

אבל רואים איך שכל הקהל התלהב, חצי עולם התלהב בבית שלו בהופעה שלהם.. אז זה לא הטעם שלכם אבל אל תגידו שהם גרועים כי זה לא נכון!! ומה זה השטויות האלו שלכם שהם צועקים?! פאק.

dsol

New member
ילדה בת כמה את ?!_../images/Emo189.gif

נראה לי שאת טיפה יותר מידי מתלהבת מלהקה של בני 13... כמו ש Funky Giraffe העתיד עוד לפניהם ויש להם מה לשפר.. והרבה !!! ובקשר לזה שהם כמו שייגעצ, אז זה נכון אבל גם לא לרמה של הדיסק הראשון של שייגעצ ביט לא יגיעו כי מה לעשות הם לא כאלה טובים לדיסק השלישי עוד יש סיכוי זה דיסק גרוע ברובו ושייגעצ זה רוק/פופ... לא פאנק/רוק...
ובנינו הערה קטנה נוספת... גם לצעוק צריך לדעת איך

ליעתע

New member
מה זה משנה בני כמה הם??

אני אוהבת את המוזיקה שלהם. ולעוד פול להקות יש מה לשפר לדעתי אז מה? ומה לעזאזל פופרוק בשייגעצ? פאק אתם פורום של אנשים מרובעים.

shirlosh128

New member
זה לא חשוב הגיל....

פאנקרוק זה בדם... או שיש לך את זה, או שלא... אפילו בנדוד שלי בן 21 אמר שהם מעולים, ושהוא לא היה יכול לשבת שהם נגנו... ביט 69 נתנו בראש הם היו כל הטוב בטקס הזה <בנוסף לזכייה של סינרגיה>.... כל שאר השרים היו גרועים...

Funky Giraffe

New member
בוסר! בוסר! בוסר! לא מעלים לבמה כזו

ב ו ס ר ! לא כל ילד בן 14 שעושה קולות של מוכשר הוא באמת מוכשר, הרבה אנשים צריכים להפנים את זה. רק הלהקה שלי טובה! סתם. קיצר, לכו תתבשלו. תעשו דרך ארוכה, היא תהיה כואבת - אף אחד לא מבטיח לכם כלום. חתמתם, חתמתם. בעיה שלכם. חבל לרוץ עם זה כל כך מהר. יש להם המון שנים ללמוד נגינה, להשכיל, לפתח את עצמם כמוסיקאים. לא קופצים למים העמוקים בגיל כזה, לפי דעתי שגיאה פטאלית. ואני בן 15, עם להקה משלי, לצורך העניין.

RoieL

New member
ישנתי ועדין כואבות לי האוזנים, בטח

כמו שלך1

DirtySpirit

New member
הממ..

הם פשוט לא בשלים מספיק.. צריכים עוד קצת להתאמן ולעשות חזרות ורק אז לצאת, כי זה פשוט לא היה מספיק טוב ורושם ראשוני טוב זה דבר מאוד חשוב..

shirlosh128

New member
ביט נתנו בראש

הם היו מעולים... וכל להקות הרוק, והרוקרים קמו ועשו האד בנגיג... זה היה שולט.... היה ענק לראות אותם בTV...

dsol

New member
גורי אלפי_../images/Emo189.gif

זה היה הביצוע הכי שווה לשירים האלו ! סוף סוף מישהו נתן לכל השירים האלו תוכן אמיתי ! ועוד עם אקורדיון

RoieL

New member
אוי זה היה הכי מצחיק בארץ! בכלל

גורי שיחק אותה. כל הירידות על המוזיקה הישראלית, הקליפ בהתחלה.. כל כך התפוצצתי כשעשו את הקליפ של נינט

למעלה