ליקויד לייבס. הגרסה של הסינגל פחות טובה מהגרסה הרגילה. :\
B BabyShambles New member 15/5/07 #63 Queen -Who Wants to Live Forever רואה את הקליפ. על סף דמעות ממש;;
C Chemical Venom New member 15/5/07 #64 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
F FallOutGirl New member 16/5/07 #66 ../images/Emo80.gif Madina Lake - True Love ../images/Emo99.gif וואו. השיר הזה טוב P: הקול של הסולן פשוט עושה לי את זה.. גררררר ~מטרה הבאה בחיים - הופעה של מדינה לייק~[אלא אם כן פאניק יהיו בסיבוב הופעות.. פסח הבא היר איי קאם! אם יהיה כסף XD
../images/Emo80.gif Madina Lake - True Love ../images/Emo99.gif וואו. השיר הזה טוב P: הקול של הסולן פשוט עושה לי את זה.. גררררר ~מטרה הבאה בחיים - הופעה של מדינה לייק~[אלא אם כן פאניק יהיו בסיבוב הופעות.. פסח הבא היר איי קאם! אם יהיה כסף XD
F FallOutGirl New member 16/5/07 #68 ../images/Emo80.gif Madina Lake - Now Or Never ../images/Emo99.gif הכרתי מישהו :O לא יודעת אם יצא קשר של יותר מידידות ;; יהיה נחמד ואני רוצה.
../images/Emo80.gif Madina Lake - Now Or Never ../images/Emo99.gif הכרתי מישהו :O לא יודעת אם יצא קשר של יותר מידידות ;; יהיה נחמד ואני רוצה.
D dandiT New member 16/5/07 #70 ../images/Emo207.gif../images/Emo12.gif תגידו smile empty soul עשו פס קול לסרט ספיידרמן2? כי הורדתי איזה שיר שלהם שקוראים לו who i am והיה רשום ספיידרמן2..
../images/Emo207.gif../images/Emo12.gif תגידו smile empty soul עשו פס קול לסרט ספיידרמן2? כי הורדתי איזה שיר שלהם שקוראים לו who i am והיה רשום ספיידרמן2..
F Fragile Dream New member 16/5/07 #71 ../images/Emo203.gifיאפ../images/Emo3.gifשיר טוב. ואהמאסורלדברעלהורדותבפורוםאהמ.
W Wild Eye Joker New member 16/5/07 #72 כן זה אחד מהשירים שבסרט זה מה שאני אוהבת בסרטי ספיידרמן. יש להם אחלה פסקולים.. גם לוסטפרופטס, סנואו פטרול וניקלבק למשל עשו פסקול לסרטי ספיידרמן.
כן זה אחד מהשירים שבסרט זה מה שאני אוהבת בסרטי ספיידרמן. יש להם אחלה פסקולים.. גם לוסטפרופטס, סנואו פטרול וניקלבק למשל עשו פסקול לסרטי ספיידרמן.
F FallOutGirl New member 16/5/07 #79 ../images/Emo80.gif איזה שיר אחד.. Luky You אומשהו כזה.. לא זוכרת חחח של לוסטפרופטס שהיה כתוב שהוא בספיידרמן 2 אבל עוד לא שמעתי את השיר הזה
../images/Emo80.gif איזה שיר אחד.. Luky You אומשהו כזה.. לא זוכרת חחח של לוסטפרופטס שהיה כתוב שהוא בספיידרמן 2 אבל עוד לא שמעתי את השיר הזה