.
M Michalush MI New member 17/5/07 #72 ../images/Emo216.gifלפני 5 דקות שמעתי אותו.. אבא שלי מזמזם אותו איתי..יאיי .. ואימא שלי מתה על הקטע הרוקיסטי בסוף..והם שואלים:"מיכל?!, את שומעת קווין?! "... כאילו...כ-ן ..כבר עידנים (סתומים.)
../images/Emo216.gifלפני 5 דקות שמעתי אותו.. אבא שלי מזמזם אותו איתי..יאיי .. ואימא שלי מתה על הקטע הרוקיסטי בסוף..והם שואלים:"מיכל?!, את שומעת קווין?! "... כאילו...כ-ן ..כבר עידנים (סתומים.)
C Chemical Venom New member 17/5/07 #27 -saosin-bury_your_head שיר ענק ממליץ לכולם!!!!! בכלל להקה ממש טובה! אם אני לא טועה הם הוציאו רק אלבום אחד לא מזמן והם הביאו אותה באלבום מעולה!
-saosin-bury_your_head שיר ענק ממליץ לכולם!!!!! בכלל להקה ממש טובה! אם אני לא טועה הם הוציאו רק אלבום אחד לא מזמן והם הביאו אותה באלבום מעולה!
X Xx Moriko xX New member 17/5/07 #28 ../images/Emo29.gif biffy clyro - living is a problem.. because everything dies.. הם השתלטו על המקומות הראשונים של המצעדים^-^
../images/Emo29.gif biffy clyro - living is a problem.. because everything dies.. הם השתלטו על המקומות הראשונים של המצעדים^-^
M milkofamnesia New member 17/5/07 #58 אני עכשיו בשיר השני היו רק ליבינג איס א פרובלם ועכשיו סאטרדיי סופרהאוס, קשה להגיד דעה עניינית.
C CitizenErased New member 17/5/07 #35 גם אני התאהבתי בביפי למרת שהסולן לדעתי יותר מכוער מכל מיוז יחד, שזה באמת מיוחד.
M milkofamnesia New member 17/5/07 #36 אני אוהב אותו זה שהוא מסתיר את המבטא הכבד שלו בשירה ממש מעוררת התפעלות מצידי
M Michalush MI New member 17/5/07 #73 ../images/Emo216.gifאני מתה לשמוע תאלבום... בכל אופן..זה שיר אחד הממכרים