הופעות קרובות

רעוּת

New member
עברתי תיאוריה בערב יום השואה,

ומהזה לא היה לי נעים להיות שמחה
אבל התבגרתי מאז והיום אני לא מסתירה את השמחה שהיום הזה גורם לי, ואני כל שנה מאחלת לאנשים "יום שואה שמח", במיוחד מאז שסבא וסבתא שלי כבר לא, ואני לא צריכה להיגרר לטקסים בהם הם מדליקים משואות לזכר קהילותיהם שנרצחו במקומות שאפילו לא מסומנים על המפה (גם בפולין משפחתי גרה בפריפריה, לא רק כאן
)

chen1litvak

New member
נראה לי שהשנה אני אלך לטקס

רק כי אני רוצה שיביאו לי בלונים שחורים [הערת רקע- אני ש-ו-נ-א-ת ימי הולדת. והכי שונאת שמביאים בלונים. זה נראה לי כלכך מיותר. תביאו לי את ה100 שקל שהוצאתם על הבלונים וזהו. יותר טוב מחתיכת גומי שיצא ממנה ההליום עוד 5 שעות ולא תועיל לי בכלום בחיים.] אז השנה פעם ראשונה שאני מזכירה ומבקשת מאנשים משהו ליומולדת. והשנה הזאת סתם מוזרה כל שנה היומולדת שלי בפסח בגלל שמשהו נדפק והכל זז קדימה אז זה יצא יום שואה לפחות תהיה עוגה נורמלית אבל איכ זה משמין מי אוכל מררררררררררררררר מוות

רעוּת

New member
שביזות יומולדת רולזזזז ../images/Emo16.gif

אם היומולדת שלי היה יוצא גם ביום השואה הייתי שמחה לא רק בגלל הסרטים השווים בטלויזיה, אלא גם כי לפחות אז אני לא צריכה להעמיד פנים שאני לא בוכה כל היום

ומה תגידי על יומולדת ביום הזיכרון?

אני לפעמים ביום הזיכרון ולפעמים ביום השואה (ולפעמים סתם ביום חול).

רעוּת

New member
לפחות אז יש לך זיקוקים בערב ../images/Emo16.gif

אבל מה אני מקטרת, יום הזכרון זה כמו עוד יומולדת בשבילי. כולם פתאום אוהבים אותי ונזכרים בקיומי
. ויש לי עוד מלא בדיחות שחורות בהקשר, אבל אמג לא צוחקים על כאלה דברים

ROTEM30035

New member
אז יש פה מישהו שלא נולד באפריל?

אולי אפשר לבנות סטטיסטיקה הקושרת ילידי אפריל לנטיות מוזיקליות מלנכוליות, ו\או לקשט את הפורום בבלונים ולקנות עוגה אחת גדולה לכולם באותו החודש - זה יחסוך עלויות.

דידושקע

New member
תתביישו לכן.

קטעתן את רצף ה-מאי-יוני-יולי. (אוגוסט היה אמור להיות הבא בתור אם לא הובן
)

ROTEM30035

New member
8 באפריל

מעודכן בקבוצה בפייסבוק, באתר בטח יתעדכן בהמשך.

למעלה