הלוואי והיה לי יותר הוא אומר
מ מעכבת New member 24/11/06 #22 אוסיף ואומר.. ההופעה בסיטי הול - מופע פותח שייגעצ הופעה חשמלית בזאפה ב-30.12 בשעה 21:30 פתיחת דלתות והופעה אינטימית במדיטק בחולון ב08.12 בשעה 22:00 תבלו
אוסיף ואומר.. ההופעה בסיטי הול - מופע פותח שייגעצ הופעה חשמלית בזאפה ב-30.12 בשעה 21:30 פתיחת דלתות והופעה אינטימית במדיטק בחולון ב08.12 בשעה 22:00 תבלו
א ארטימיס New member 24/11/06 #24 אויי תודה בדיוק רציתי לברר..תגידי איפה אפשר להזמין כרטיסים.? יש אולי איזה מספר או משהו בסיגנון?
א ארנב אשפתות New member 24/11/06 #25 שאלה בקשר להופעה בחולון מישהו יודע פרטים? כמה עולה כרטיס? הופעה אינטימית או לא? איפה ההופעה תתקיים ואם המקום שווה?
שאלה בקשר להופעה בחולון מישהו יודע פרטים? כמה עולה כרטיס? הופעה אינטימית או לא? איפה ההופעה תתקיים ואם המקום שווה?
ב בובספוגית18 New member 25/11/06 #28 בסיטי הול?? יוווווו אני כ"כ הולכת. תודה רבה לך מי מהצפון מתכנן להגיע?
K kobi love New member 25/11/06 #31 אותה הבעיה אצלי אבל אם תבואי ואני אבוא אז אל תשכחי את האמצעי הגנה וחמישים שקל (אני לא זול אבל אני עושה הנחה) ואם את קצרה בכסף אז תשיגי את הפלאפון שלך עם "לאן את הולכת"
אותה הבעיה אצלי אבל אם תבואי ואני אבוא אז אל תשכחי את האמצעי הגנה וחמישים שקל (אני לא זול אבל אני עושה הנחה) ואם את קצרה בכסף אז תשיגי את הפלאפון שלך עם "לאן את הולכת"