הופעות של פינק פלויד

thezanani

New member
הופעות של פינק פלויד

דובר כאן על הופעה באיטליה (
איטלקים?פינק פלויד?
) שהייתה מהגדולות ביותר מבחינת קהל. וכשאני חושב, טוב מנסה
, עולה לי שאלה קטנה: אם לסיבוב הופעות של MLOR באו כל כך הרבה איטלקים, מה קרה בDSOTM? ובחומה?!??!?!?!? האם שם לא חזו עיננו בקהל שהיה מכניס אף את הראל מויאל לשוק ולשפשפת מטורפת? האם יש ממכם שהיו בהופעה של החומה/DSOTM/פייפר(כן,בטח)?????? או מכירים משהו שהיה? אחחחח הייתי מוכר זה עתה את תחתוני הקטיפה האהובים שלי (לסוטה שהיה מוכן לקנות אותם) כדי לראות את דוד משתגע שם על החומה. אחחחח

itaikuskus

New member
היה פה פעם אחד שהיה רושם פה

שהיה בסיבוב הופעות של אנימלז. הרפתקאותיו רשומות באחד הסקשנים של הפורום, חפש זה לא יקח לך הרבה. רוב חברי הפורום לא היו קיימים בהופעות הפלויד..בטח שלא עוד בימי ווטרז (בטח ובטח שלא בתקופת ברט). ודיויד הוא לא מהמשתגעים...מקסימום היית רואה אותו עומד מרוכז עם הגיטרה שלו.

thezanani

New member
זה מחרפן../images/Emo3.gif

יש לי רק שני תיעודים של CN, אחד זה השירותרום של רוג'ר (מזוויע), והשני זה פולס. מה חסר? נכון! המקור!!! ככה שאין לי שום מושג איך הלהקה נראית כשהיא מבצעת משהו, ובכלל כחובב-מילניום-שני של הפלוידים, אין לי מושג כמעט איך הם נראים חוץ מכמה תמונות פספורט של מייסון ממלחמת העולם הראשונה. ראבבק לבקסטריט בויז יש יותר כיסוי!!! אבל עזוב אותך אתרי הערצה של בנות עשרה עם עור פיצה, אני מדבר על הופעת הלייב של החומה. לכזה אירוע ע--נ--ק אין שום תיעוד ויזואלי חוץ מכמה תמונות עלובות? הנה למשל הדוגמאה של דוד המשתולל. הפעמים היחידות שראיתי אותו מנגן זה באקוס,וזה שיר של סטלה. ובפולס,ששם הנחתי שהוא לא משתולל כיהוא דואג לפרקים שלו. מאיפה אדם כמוני יכול לקבל עוד אינפורמציה של קול-נע(עדיף Divx) על הלהקה בה התאהב? אממ אולי אן סינק? לא.

oribarak

New member
אם היית בא להקרנה של החומה

בסינמטק היית רואה תיעוד..לא באיכות הכי טובה אבל באיכות היתה הקרנה לפני כמה חודשים טובים בסינמטק תל אביב של 4 שעות שעה ראשונה זה היה תיעודים מאוד ישנים משנת 69 עד 71...של הופעות שלהם ממועדונים ועד תוכניות טלוויזיה, שעה שניה היה סרט תיעודי על כתיבת דארק סייד בעקבות 30 שנה אני חושב...רואים שם איך הם עשו ומראיינים אותם כיום...איזה זקנים נחמדים השעתיים האחרונות הוקדשו להופעה חיה של החומה שהיתה בארלס קורט בלונדון...הופעה אדירה, חוויה, אבל באיכות לא משהו...וכולם בסינמטק נרדמו או הלכו, רק אני וחבר שלי holo נשארנו ושרנו..לא בקול רם אבל שרנו ודיוויד(גם אני קראתי לו פעם דויד) הוא לא כל כך מתפרע...הוא יותר בחור טוב

thezanani

New member
איך היה שם הביצוע של CN???

ווואו. The Real Thing!!! טירוף!!! בלי השמעון פרסים של רוג'ר, ובלי הקלידן שמשחק אותה מפחיד כמו דינקי ווינקי בפולס, THE WALL. חבל שלא ידעתי על זה. שיט! וד"א אני לא מבין הקהל בפולס כזה בשקט. כנראה הקרינו להם את מנחם הורוביץ או משהו, היו צריכים להוריד להם תטוסטר הזה מלמעלה כדי שהם ימחאו כף לביצוע כזה אדיר.

הפלוידים צילמו חלק מהופעות “החומה”

שכן הכוונה המקורית היתה לשלב קטעים מההופעות בסרט “החומה”. יש עדויות גם על תיעוד(ים) עצמאי(ים) של ההופעות, אך אף אחד מהם לא יצא רשמית, מסיבות שונות - חלקן טכניות וחלקן בשל הסכסוכים הפנימיים בלהקה. כיום יש דיבורים ברקע על שיפוץ אחד הפילמים והוצאתו בהוצאה רשמית, וכנראה שווטרס תומך בכך. אין כרגע כל הודעה רשמית בנושא.

thezanani

New member
מה לעזאזל הם חשבו לעצמם,

כשלא תיעדו בוידאו את כל העניין בצורה רצינית ומקיפה? זה ממש לא הגיוני, הם תיעדו את עצמם לבד מול 3 טכנאים שמנים ערומים וכלב, והופעות שהן אולי מהגדולות שנעשו אי פעם(תקנו אותי אם טעיתי), זוכות בקושי לחצי פריים. זאת החמצה שלנו ושלהם. ובקשר לסגנון הלייב של דוד,האם ככה כל הפינקים מול קהל? מאופקים ומרוכזים בכלי שלהם? אייי, בעידן של תיעוד וידאו בבלוגים של ילדות שמקבלות את המחזור הראשון שלהם, אני צריך רק לנחש איך נראתה הלהקה הכי גדולה בעולם. (שששש!פול מת ורינגו הוא טכנאי מזגנים!)

One Echoe

New member
חחחחחחח

אתה ממש צודק, שתדע לך. ואתה אומר את זה בצורה ממש מצחיקה. חחחח. "בעידן של תיעוד וידאו בבלוגים של ילדות שמקבלות את המחזור הראשון שלהם, אני צריך רק לנחש איך נראתה הלהקה הכי גדולה בעולם." חחחחחחחחחחחחחחחחחחח... וכן, כולם כמו דיוויד, אולי חוץ מווטארס שאוהב קצת להשתעשע. אבל אל תתפלא..וגם אל תתבאס מזה. אחרי שתראה כמה להקות משתגעות תבין שיש בזה משהו מאוד מיוחד וסימפטי. אפשר לראות את זה בפומפיי גם. העיקר של הלהקה זה המוזיקה, רק המוזיקה. כלום לא מעניין! זה דבר שכ"כ כ"כ קשה למצוא היום, הן בגלל התקופה והן בגלל הלהקות..

flowerboy69

New member
בהופעות יותר מוקדמות

הם היו מתנהגים קצת אחרת בהופעות-יש הופעה אחת נדמה לי בפילמור ווסט שגילמור מדבר עם הקהל על השירים ועל הלהקה ומצחיק את הקהל ודברים כאלה...

כן...

נו, טוב. באותם ימים לא היה מקובל לתעד כל דבר, ואולי טוב שכך (אבל זה כבר נושא לשרשור אחר). דווקא את “החומה” הפלויד כן תיעדו, כפי שכתבתי. אבל סיבובים קודמים לא תועדו בצורה יסודית, כי כך נעשו הדברים אז. וגם כי טכנולוגיית הוידאו לא היתה אז בשימוש נרחב. וכן, גילמור כמעט תמיד מרוכז בנגינה בגיטרה, בהופעות. זה לא אומר שהוא מרוחק מהקהל. בוודאי לא בשנים האחרונות, ונדמה לי שגם ב-PULSE. אבל אולי זה בגלל שהוא מרגיש שהאחריות היא עתה עליו, לאחר שווטרס פרש. ומה רע בלהיות מרוכז בנגינה? אני מעדיפה את זה על עשיית פרצופים, העוויות ושטיקים אחרים.

One Echoe

New member
אם לא ראית את הפולס.

הוא ממש לא מרוחק בקהל-כמו שאמרת... ובדיוק כמו שאמרת-הוא מרגיש שהאחריות היא עליו... שלא בטח כמו שווטארס היה, אז הם היו 2 שהאחריות עליהם(כמובן בלי קשר למייסון ורייט) ובפולס הוא אפילו מדבר מילה או 2..:)

thezanani

New member
indeed,indeed

indeed וhorizon, שתי המילים האהובות עליו. בכל הזדמנות ובלי קשר indeed

thezanani

New member
למה ל"תעד"???

זאת כזאת מילה מגעילה. אין צורך בסרט דוקומנטרי על שורשי מחלת הנפש שייתכן והשפיעה על שלוש פסיקים מטראק של החומה. הופעה,לצלם. מה הבעיה??? מורשת לדורות הבאים, וגם בוכטה של כסף. למה צילמו את הפולס? תיעוד? בהחלט מוזר שלא התייחסו לזה ברצינות,וחבל. ובקשר לדוד,אני לא חושב שיש קשר לאחריות כזת או אחרת. הוא פשוט כזה,יש לו אופי מלאכי כזה. מושלם. יש אולי צילום של הופעות אחרות של הפ"פ?

One Echoe

New member
צודק,

וגם אני חשבתי על זה..איך אין וידאו?! איך? זה באמת מוזר ביותר. אתה יכול לראות את הלהקה משנת 69, ואז בשנת 94, ומה עם האמצע? |:

DavidGilmour

New member
ביזיון

פשוט ביזיון פיספוס רציני של אחת ההופעות הטובות בהיסטוריה של המוזיקה נשאר רק להקשיב לדיסק ולחלום...

flowerboy69

New member
באיטליה מאוד אוהבים אותם

ותמיד ועד היום כשהם מופיעים שם זה יום חג... ההופעה ההיא כמו שמישהו אמר פה הייתה בוונציה בלגונה הם הופיעו על המיים במן במה צפה והקהל היה ברחוב...וכולם עם נרות...יש לי את הדיסק הזה באמת הופעה טובה.בקשר לשאלה שלך בימים של הדרק סייד עוד לא היו הופעות ענק באיצטדיונים חוץ מהופעות בפסטיבלי מוזיקה גדולים פה ושם.

למעלה