הופעות

• פותח הנושא RoieL
  • פורסם בתאריך

itaikuskus

New member
בחייך, שמעת את התקליט החדש שלהם?

חבל על המאמץ. hope i die before i get old זה ממש מגניב שהוא שר את זה, חבל שהוא כבר בן 70. אני בטוח שמי שיילך להופעה מאוד ייהנה, אני פשוט מתחיל למאוס בכל ההתעקשות הזאת על ללכת לראות "דינוזאורים" כל עוד יש לך את הצ'אנס, כשהם לוקחים סכום אסטרונומי (איזה אבסורד, בעוד שכשהם היו שוים משהו, ההופעות שלהם היו עולות גרושים, ע"ע הסיפור של ווטרס שראה את קרים מארחים את ג'ימי הנדריקס והכל באיזה פאונד אחד).

Anuerysm

New member
אבל זה מה שיש היום

ואחרי שאתה רואה את הלהקה שאתה אוהב בהופעה הכל אצלך משתנה, הלכת לרוג'ר ווטרס?

itaikuskus

New member
הלכתי

ההופעה של רוג'ר ווטרס בשבילי היה מין הגשמת צורך לראות איזה שריד של פינק פלויד, ווטרס או גילמור, ועוד בהופעה כזאת, עם עוד 55 אלף אחרים, שחיכו להופעה הזאת כמו חולי לב שמחכים ללב חדש להשתלה, והצורך הזה סופק במלואו באותו ערב, עם גרון גמור, הרבה בירה בסירקולציה, והרבה חיים, כשאתה עם האהובים עליך, שומע את המוסיקה שבעצם חיברה בינכם מלכתחילה. ההופעה הזאת גם בערך הרגה לי את הדרייב לפינק פלויד שאחרי DSOTM, לא יכול להסביר את זה, אולי זאת לא ההופעה הזאת, אולי זה כל הופעת קאברים לאותם השירים שאליה נקלעתי אחריה, "עוד פעם CN, עוד פעם TIME יאללה כמה אפשר", אני מקווה שהדרייב הזה יחזור יום אחד, אבל קשה לי מאוד לשבת מיוזמתי ולהאזין לתקליטים האלה, מה שהייתי עושה אלפי פעמים בכל שנות הילדות וההתבגרות שלי. כנראה שזה היה סוג של סגירת מעגל.

אם היתה לי הזדמנות

הייתי הולכת להופעות של כל ה"דינוזאורים" האלו, גם אם הם נמצאים כמה עשרות שנים לאחר שיאם, ולו בכדי לומר בכך "תודה" על כל מה שנתנו לנו. אבל מעבר לכך, התפישה לפיה ברגע שאדם עובר גיל מסויים אין לו מה להציע, או שנעורים זה ה-דבר ברוק, היא לטעמי תפישה מוטעית.

itaikuskus

New member
זה לא מה שניסיתי להגיד.

מה שרציתי להגיד זה שלדעתי להקות שחצי מחבריהן כבר נכחדו מהעולם ועדיין מתעקשים להשאר ביחד בשביל לגרד עוד כמה ג'ובות זה לא ממש איזשהו אמירה אומנותית. בטח לא כשהם לוקחים כזה מחיר. למה פייג' ופלאנט התאחדו ולא קראו לזה "לד זפלין"? אמנם רוק זה לא לנעורים בלבד, היום יש מספיק מבוגרים שמוציאים אלבומים שלא מביישים את נעוריהם, אבל הסטטיסטיקה לא משקרת, השירים האחרונים של ווטרס, לדוגמה, היו מביכים, האלבום החדש של the who היה גרוע, גם האלבום החדש של הסטוג'ס שאותם אני כל כך מחכה לראות הוא משעמם וחסר תוחלת.

avki

New member
ובכל זאת, אהנה מהופעה של The Who

מאוד. ברמות מטורפות. כמו שנהנתי בהופעה של ווטרס ברמות מטורפות, ולא בגלל האווירה, האנשים, הקהל, הידיעה שהגשמתי חלום, או דברים דומים. פשוט בגלל שזה היה מופע רוקנ'רול מצויין.

Anuerysm

New member
דה הו בכלל היו אמורים להתפרק

אחרי שמון הלך, אבל היה חוזה שהכריח אותם להוציא עוד 3 אלבומים, בסוף הם הוציאו 2 בלי מון אחרי שאנטוייזטל מת.. לא יודע.. זה באמת לא דה הו, אבל כמו שאתה אומר שיש לך שתי סיבות למה לא ללכת לדה הו, באותה מידה יש לך גם שתי סיבות כן ללכת, אמנם אנטוייזטל היה הדבר הכי טוב שקרה בעולם הבאס, אבל בכל זאת, טאונשנד ודלטריי הם גם חלק חשוב בעולם הרוקנ'רול

Anuerysm

New member
אם אתה הולך לדנמרק, שתדע

שזאת לא בדיוק הופעה שלהם, זה פסטיבל שלם שהם מופיעים בו ולכן המחירים יקרים כל כך, הטור שלהם עדיין לא נגמר אז אולי תוכל לתפוס הופעות אחרות, אלא אם נגמרו הכרטיסים מה שכן, הרולינג סטונס הרבה יותר כדאי

אני מתכוון לשוודיה

איפה אני יכול להשיג כרטיסים?? אני פחות מכיר את השירים של הרולינג סטונס... יש לי כולה את פורטי ליקס והופעה שלהם משנת 98 ככה שאני לא כל כך מכיר אותם ואוהב אותם כמו המי אז חבל על הכסף

MilkShack

New member
צרות של עשירים. =[

אני חושב אם לנגן או לשחק במחשב, והם על הרולינג סטונס והמי. אוך, החיים לא תמיד הוגנים.

צרות של עשירים?!

אני הולך להתגייס לפאראמדיקים ולעבור קורס קשה של לימודים ולימודים במשך שנה וחצי ובינתיים קרעתי ת'תחת כדי לממן לעצמי טיול באירופה ולהיות בהופעה אז החיים לא הוגנים? תעבוד ותרוויח כסף במקום לשרוף ת'זמן על המחשב וגם אתה תחשוב על זה...

wommer

New member
וואי פראמדיקים

(כן הנה שוב עומר קופץ בראש כשהוא שומע על צבא, אבל לא משנה) בכל אופן, סחטיין...פראמדיק... אחלה תפקיד, הולך להיות לך קשה, הא?
בהצלחה לך. :)

מאוד... אבל שטויות אם אחרים עברו גם

אני יעבור אבל לפני זה אני חייב לחגוג כמו שצריך חחח

Anuerysm

New member
תאמין לי, רק מפורטי ליקס אתה תכיר

את רוב השירים אבל זה לא משנה, זאת הופעה פשוט אדירה, מושקעת, חבר'ה נותנים שואו ובכושר הרבה יותר טוב מדה הו חוץ מזה שחצי הופעה של דה הו זה האלבום החדש, תאמין לי, אני הייתי בהופעה של הרולינג סטונס כשרק התחלתי לאהוב אותם ובדה הו כשהם היו הלהקה האהובה עלי ויותר נהנתי בסטונס בקשר לכרטיסים אין לי מושג איך קונים כרטיסים לאירופה.. מצטער.. תנסה את גוגל

וואלה...

טוב סבבה אני אסע לרולינג סטונס אם ככה כי אני אוהב יותר את התקופה הישנה של המי

Anuerysm

New member
אתה פשוט תהיה המום בהופעה

אני לא סתם אומר תחשוב מה זה לשבת שם, עם עוד איזה 50 אלף אנשים ואז נכבים האורות, הקריין אומר "הרולינג סטונס יעלו תיכף לבמה" יש זיקוק ראשון, הקהל מוכא כפיים ואז יש סרט מגניב על המסכים הענקיים עוד זיקוק ענקי ואז ישר נדלקים האורות על הבמה והם מנגנים את ג'מפינ' ג'ק פלאש רק בשביל החלק הזה היה שווה הכסף

למעלה