הופעת בכורה 25.4 בארבי ת"א_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
הופעת בכורה 25.4 בארבי ת"א_../images/Emo189.gif

יש פרטים באתר של הבארבי
אורחים: אוהד פישוף, ערן צור, אסף בילט יום רביעי , 22:00 מחיר כרטיס 50 ש"ח ויש קופון הנחה של 10 ש"ח באתר של הבארבי... אני מקווה ש כ-ו-ל-ם באים !

שלמונזה

New member
זה קורה זה קרוב, זה מגניב ../images/Emo168.gif

רם מארח את ערן!!! הוי זה כזה הזוי, לפחות בשבילי
בתור אחת שרגילה ללכת הרבה להופעות של ערן ולראות את רם מנגן איתו, יהיה מוזר לראות את זה הפוך עכשיו, ויעשו שיר משותף אוח חלום שמתגשם [חח כי בדיוק דיברתי על זה עם נעה בהופעה האחרונה של ערן] יהיה מעניין זה בטוח, וקצת [טיפה נו] חבל לי ששלומי לא מתארח בבאה לקראתך אבל נו

mulon1984

New member
תגידו, עושים משהו מיוחד לכבוד ההופעה?

אחרי הכל, זאת הופעה מאוד מיוחדת. יש לי כמה לייסטיקים בבית, ואפשר להכין גם איזה שלט גדול מבד ולתלות מהקומה השניה של הברבי.

mulon1984

New member
למה?

סטיק-לייט זה מגניב בכל סיטואציה, ומה רע באיזה שלט מגניב?

L i l o s h

New member
וסטיק-לייט??

זה מגניב בהנחה שאת באפטר פארטי ביער נידח רוקד לצלילי טראנס תחת השפעת סמי הזייה, אבל לא בהופעה של רם אוריון.. קיצר מולון, בלי פאדיחות...

mulon1984

New member
לגילנו?

אני יודע שזה משפט שאומרים בד"כ בצ'אטים, אבל כל עוד אתה מתחת ל30, גיל זה עניין מנטלי. ואני לא רואה מה פדיחה (גם לרם) אם נפרגן באיזה שלט.

L i l o s h

New member
אני מתכוונת

שאנחנו לא בני 16 בהופעה של הגיימבויז... אבל אם בא לך אז לך על זה.

dsol

New member
אני דיי מסכים עם לילוש..._../images/Emo189.gif

נראה לי הפירגון זה הקטע שאנחנו באים ונהנים מההופעה שלו אם אתה רוצה אתה יכול לומר לו אחרי ההופעה שנהנית זה אפילו יפרגן לו יותר
שלט נראה לי קצת... יותר מידי

mulon1984

New member
השאלה היא

האם את רוצה? יש לי סטיק לייט בשבילך ואני מחפש רעיונות לשלטים

גוטשה

New member
אמג זה מרגש

זה היה יכול להיות יותר מרגש אם הייתי בטוחה שאני באה. כרגע אני לא. מוות.

dsol

New member
אחחחחח הייתי צריך לראות את זה בא_../images/Emo189.gif

בייגל ! את באה

הופעת ישיבה?!?!?!

אני בשוק ,ככה כתוב באתר של הבארבי,הופעות של רם אוריון ממש ממש לא צריכות להיות בישיבה זה ממש מעקר את היכולת לנוע ולהתפרק בהופעה ...אני כבר אכתוב לו בנידון, מקווה שזה ישתנה.

גוטשה

New member
לא צריך לסמוך על האתר יותר מדי

פעם גם בהופעה של יוזלס איידי היה כתוב שזה בישיבה.

Pink Roses

New member
זה יהיה ישיבה

גם הופעת הבכורה של אסף ארליך היתה בישיבה למרות שהוא היה ממלא בכיף אולם שלם. ככה זה. נעמוד בצדדים ונרקוד אין מה לעשות, הבארבי כנראה לא סומכים על רם אוריון שימלא אולם עמידה שזה פי 2 אנשים מאשר בישיבה. הוא עוד לא פופולרי כמו יוסלס....

mulon1984

New member
kקחת את העניינים לידיים?

לא נראה לי שיגידו לנו משהו אם נקח את השתי שורות שולחנות מקדימה ונעביר אותם... לקומה השנייה או משהו. ככה, יענו, תוך כדי הופעה. בספונטניות.

גוטשה

New member
../images/Emo6.gif

ולשבור את הגב בדרך? נההה, פשוט תעמדו על השולחנות.

למעלה