הופעת בכורה 25.4 בארבי ת"א_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

mulon1984

New member
הו?

אין לי מושג איזה שולחנות אלה, אבל הם בטוח מתקפלים! ככה או ככה, אני בטוח שכל עוד לא ייגרם נזק, אף אחד בברבי לא יתנגד לכך שהקהל יהנה. אבל אני לא מבין, הרי הרחבה שבין הבר לבמה מחולקת לשתיים, לא? עם המדרגות באמצע, נכון? מה הבעיה להשאיר ריק ליד הבמה, וליד הבר לשים שולחנות?

שלמונזה

New member
תגיד בן אדם אתה רציני? ../images/Emo168.gif

הבארבי מעיפים אותך בשתי בעיטות בתחת אם אתה מזיז להם אפילו חצי שולחן מהמקום שלהם שום שולחנות מתקפלים ושום בטיח, תעמוד בצד תרקוד תעשה חיים, לא צריך לשנות סדרי עולם בשביל זה. בדיחוק כמו שבסינדרום תזרוק את השולחנות החוצה כי לא נוח לך. נשבעת שאני כבר לא יודעת מה ברצינות פה ומה בצחוק אבל אני מתחילה לדאוג

mulon1984

New member
את אומנם דואגת, אבל אני סתם מופתע

בסינדרום אם הקהל מחליט באמצע הופעה שהוא מזיז את כל השולחנות הצידה כי הוא רוצה לרקוד, אז לא יגידו לו כלום. שנית, אף אחד לא דיבר פה על זה שאני אבוא מוקדם, אתחיל לקפל שולחנות ולעצב מחדש את המקום. אני רק אומר: וואלה, אם אנשים כל כך מבואסים מהשולחנות (וזה באמת דפוק!!! זאת הרי לא הופעה של שלום חנוך!!!) אז בזמן ההופעה תזיזו אותם הצידה. את באמת חושבת שאם בברבי ישמעו חריקת שולחנות אז יעצרו את הכל ויקימו ועדת חקירה לגלות מי הזיז את השולחנות שלהם? אני אישית מתכנן להגיע מוקדם ולתפוס מקום מקדימה. אם הקהל יחליט בספונטניות שהוא מעצב מחדש את סידור השולחנות, אז יהיה לו לפחות שולחן אחד שהאנשים בו לא יתנגדו לרעיון. ומה זאת הגישה הזאת של "תרקוד בצד"?! מה אני, עז?! בחיים לא הייתי בהופעה של רם שעולה יותר מ35 שקל ועכשיו אני משלם 50 שקל בשביל לרקוד בצד כמו דביל בזמן שאנשים יושבים מקדימה ומנגבים חומוס? זאת הופעת השקה! מגיעים שלושה אורחים מיוחדים! זה רם אוריון god dammit! איך אפשר לעמוד בצד ולחבוק ידיים?!?!

Pink Roses

New member
ממש לא בצד וממש לא בחיבוק ידיים

אני קפצתי והשתוללתי בהופעה של אסף ארליך למרות שזה היה "בישיבה" הם לא ממש יתנו לך להזיז שולחנות... אבל אפשרי לרקוד בשורה הראשונה קיצר יהיה מעולה אל תיכנסו לסרט על הכיסאות...

למעלה