הופעת היהודים ב -ברלה

offir78

New member
הופעת היהודים ב -ברלה

מ ד ה י ם !! סאונד מושלם מקום נפלא מועדון מושקע ונעים אחת ההופעות הטובות שראיתי - היהודים בברלה הסיפור על הסבא היה אנושי ומקסים.

yotem 16

New member
וואו היה מדהים!../images/Emo83.gif

מקום ממש נחמד, פלייליסט מעולה לדעתי. Where Do You Go ומקום אחר היו כל-כך במקום
איך אורית צווחת ככה בחודש שמיני?

מקום מדהים

מסכים לכל מילה! ההופעה הייתה מרגשת וגם המקום ממש הפתיע לטובה. זה מסביר את כל ההופעות המעולות שיש שם עכשיו...

benrubin

New member
היה חייה!!!!!!

באמת אחת ההופעות, למרות שנראה לי שהיה קצר מדיי........ כל האנשים שראיתי שמחתי לראותכם........ כל אלא שלא ראיתי היה לי חבל......... כל אלא שראו אותי ולא אמרתי שלו, מצטער מראש! עדי מת עלייך מותק........ ספיר אני מקווה שהגעת הביתה בשלום.......פשוט אמרו לי שאת נוסעת עם אבא שלך....... שוב תודה ליהודים על הכל שיהיה שבוע טוב אחים בן

grace00

New member
היהה מטורףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!

ואי אני עדיין כולי בהתרגשות ובטירוף מההופעה המדהימה הזאת! כל הדרך חזרה צרחתי עוד את השירים בהופעה הוצאתי את נשמתי החוצה כמה התפרעתי איזה שחרור אדיר להיות שוב בהופעה של הלהקה האדירה הזאת, שאני תמיד תמיד תמיד אוהב. פשוט משוגעת עליהם. מדהימיםםםםםםם היתה הופעה אדירה. אדירה. אדירה. רק חבל שהם לא עשו את מחפש תשובה, פעמון מלחמה, אני רואה דם למרות הכל היה מדהים.

michalsh33

New member
מתוקהה:]]

גם אני שמחתי להכיר מקווה שיצא להיפגש בקרוב
וכה חח אני אשתדל להשתלב פה

יפתח מ

New member
טוב כנראה שאני יוצא הדופן פה.

לדעתי הייתה הופעה נוראית. אחת ההופעות הלא טובות של היהודים שהייתי, והייתי. בכל אופן- נראה היה כאילו הם באו להופיע בלי חשק, בלי מוטיבציה, הכל נשמע כבד היום, לא זורם, בלי כימיה. הסאונד היה בינוני, לא יותר. מזל שהיה קצר- כי נגמר יחסית מהר. התאכזבתי מאוד היום.

היה טוב ../images/Emo9.gif

[חוץ מזה שהבמה הייתה בדיוק בגובה של הברכיים שלי והם די כואבות עכשיו בגלל זה] פלייליסט מעולה (WDYG, מקום אחר, בסוף תבכו, אם כבר בגירסא הכי מרגשת ששמעתי
...) אחלה אנשים, אחלה מקום. אין לי שום טענות. תודה לכל מי שפגשתי, תודה ליפתח על המסאג' המשובח! ותודה לתום על החיוכים.

ella42

New member
למשהו יש תמונות מהופעה?

למי שיש את שישים את התמונות... איך אני מקנאה במי שהיה בהופעה.. ):

benrubin

New member
עדי.....

אני נשבע לך שאתמול הלכתי ברגשה חרא שלא נשארתי איתך,ועם כל החבר'ה עוד קצת...... הרגשתי כאילו את קצת כועסת עליי
....... כי חוץ מפעם אחת לא יצא לנו לשבת ביחד ולדבר או סתם להכיר עוד אנשים אחרים.... הבעיה היא שהייתי עם עוד חבר שהוא קצת מיהר... וגם לא רציתי להשאיר אותו לבד שם, אז הייתי איתו. כל הזמן יוצא שרואים אותי לשתי שניות ואני נעלם, באמת שזה לא בכוונה לא כלפייך ולא כלפיי אף אחד אחר, פשוט אני כל הזמן בתנועה ולפי הסיפורים שאני מספר לך כל הזמן, את רואה שכל הזמן אני עושה משהו אחר ובקושי יושב רגע לנוח... במיוחד בתקופה הזו.. אתמול אחרי ההופעה הלכתי למסיבה אחרת.... אבל הבעיה היא שקצת הרגשתי לא נעים, בגלל שלא נשארתי איתך עוד... אחרי ששלחתי לך את ההודעה ולא חזרת אליי גם לא הוסיף... אז אני באמת מצטער! באמת...באמת...באמת....!!!! גם אני יודע שכל הזמן אני אומר את זה אבל יבוא יום שכבר ימאס לך ממני!
אז זהו לבינתיים... סולחת לי? אוהב בן
נ.ב אני רושם את זה פה כי את לא מחוברת....וכי כנראה אני כבר עכשיו נוסע לטיול עם חברים.......

reiya

New member
נראה לי שראיתי אותך..

הייתי קצת מאחורייך,בצד יותר..

Niran2

New member
וואו איזה חור!

היה כל כך שווה את ה50 מיליון טלפונים לפני ההופעה, ב7 בערב כבר הגעתי למצב שאמרתי יאללה נשים 300 שקל על מוניות העיקר להגיע, בסוף הגעתי, היה שווה את זה כל כך, הופעה מדהימה, אחרי 5 הופעות שמעתי סוף סוף את הזמן שלך
, פשוט שיר מדהים... עכשיו המטרה הבאה - תענה לי
. פלייליסט בערך לפי הסדר: 1. דונט לייק (מפעם לפעם שאני שומע את השיר הזה אני פשוט מתאהב בו יותר.. שיר גאוני) 2. גנבה 3. הזמן שלך 4. ליפול 5. תעזור לי 6. בסוף תבכו 7. אינטרמת 8. אלה 9. WDYG 10. אם כבר 11. יכול להיות 12. תשחק אותה 13. עכשיו את 14. ג'קי 15. טיפה בים (גאון מי שהמציא את הגירסא הזאת... הלוואי מתישהו היא תצא בגירסת אולפן) הדרן 16. מקום אחר 17. עוד ארון הופעה קצרה קצרה מאוד, מחיר של הופעה מלאה, שעה ומשהו נסיעה כל כיוון, לא יודע אם כל כך היה משתלם, אבל הייתה הופעה טובה. מתחזקת התחושה שהדיסק יצא יחד עם התינוק של אורית, היא כבר בחודש שמיני

למעלה