הופעת היהודים ב -ברלה

תמונות רשמיות מההופעה המדהימה

אמורות להתפרסם תמונות באתר של הברלה: www.beraleberale.co.il בינתיים עוד לא ראיתי שעלו תמונות...

michalsh33

New member
בטוח אמורות להתפרסם..?

כי בגלריה של האתר אין כלום חוץ מ 2-3 תמונות של המקום עצמו אז לא נראה לי שישימו שם תמונות מהופעה של היהודים

ספיר: סטרול, יש לך אלוורה?

היה ממש נחמד. אחלה מקום. אחלה סאונד. פלייליסט קצת שונה סוף סוף ועם הפתעות ממש טובות (WDYG, מקום אחר, בסוף תבכו ויכול להיות בביצוע ממש מרגש). הפגישה עם הלהקה אחרי ההופעה הייתה ממש טובה. קיצר, נהנתי והיה כיף לראות את כולם. טל
שוב תודה וד"ש לגלי

nils11

New member
וואו-וואו-וואו-וואו-וואו-וואו!!!!!!

היה פשוט מושלם, שום דבר לא הרס.. מקום קרוב לבית, אבא של חבר הסיע אותנו.. הגענו בערך חצי שעה לפני הפתיחת שערים (שהייתה אמורה להיות ב-8) והגענו ראשונים, המקום היה ריק.. אז הלכנו לחפש את הוואן שלהם שנוכל לפגוש אותם אחרי ההופעה.. כל כך קיוויתי לתפוס שורה ראשונה וזה בהחלט קרה, לפני הפתיחת שערים פגשתי גם את מלי (אלוהים נחמדה ברשמי), לאונרדו החייל, וגם את נועה מהרשמי.. היה רגע כשרק התחלנו לקחת את הכרטיסים הדלת נפתחה איכשהו (וזה לא היה אמור לקרות) והם היו באמצע הבלאנס אז טיטי כזה מסתכלת עלינו בתמיהה... אמרתי לה שאני אוהב אותה ומזל טוב והיא חיבקה אותי ואמרה תודה
ואז העיפו את כולם החוצה.. נכנסנו ותפסתי מקום בדיוק לידה... שחר הסוס הזה באמצע ההופעה הוריד ת'חולצה באמצע ההופעה ושם להם על הבמה.. כל כך צרחתי, התפרעתי, אורית כל הזמן נתנה לנו ידיים וחיוכים.. בהדרן גם אני שמתי לה את החולצה על הבמה כי חשבתי שלא נראה לי שתהיה לי הזדמנות אחרת.. (כתבתי לה על חולצה לבנה " לטיטי מזל טוב באהבה ענקית מנילס" ומאחורה "9.4- יום הולדת 07\5- לידה ראשונה") והיא קראה וחייכה.. באמצע עוד ארון שחר הרים אותי על הכתפיים ודניאל צחק
וכמובן יכול להיותשכל פעם מחדש מפתיע אותי.. הסיפור של תום בתחילת אם כבר ממש עשה אותי עצוב.. במה כל כך נמוכה, בלי גדר, כל פעם שאנחנו צועקים לתום מים הוא זורק בקבוקים ככה שגם לא צמאים, התפרעות ענקית, פלייליסט מצויין, המקום הכי טוב שיכולתי לבקש, סאונד מעולה, מקום אינטימי, ועוד אחרי ההופעה הפגישה איתם.. שוב חיבקתי את אורית והיא אמרה לי תודה על החולצה
וכאן מעט חדשות: 1. שאלתי את תום אם אם כבר יהיה באלבום הבא.. והוא חייך ואמר: "לא, אבל יהיו יותר טובים".. 2. זו לא הייתה ההופעה האחרונה, תום אמר שיש הופעה ביום העצמאות, כנראה במעלות, אבל יש סיכוי לתל אביב ככה שיש למה לצפות. עדי (והבמבה)
חמודה שכמותך היה ממש נחמד לראות אותך.. כנ"ל לגבי כל חברי הפורום האחרים שפגשתי.. אורית אני אוהב אותך! תום י'חתיכת מלך!! אני ממש מקווה שסבא שלך יחלים..! אפילו שחזרתי הבייתה בשבע בבוקר (מה אני יעשה שאין מוניות ב-2 בלילה? אז חיכינו כמה שעות בתחנת אוטובוס ובסניף של אלונית שפתוח 24 שעות ישנו על הרצפהXD.. התחנת אוטובוס שם ממש רועדת כל פעם שעוברת משאית וזה אחד המלחיצים, הספסלים בה קצרים מדי והיה קפוא, אבל כל כך לא היה איכפת לי אחרי כזאת הופעה מעולם אחר.. אם יש הופעה בתל אביב ביום העצמאות אני בחיים לא מפסיד אותה. אני כל כך מקווה שהם יהפכו את ההופעות בברלה למסורת, אבל גם אם לא, חברי הלהקה- תודה לכם על הלילה הכי טוב שהיה לי כבר כמה שנים. וחברי הפורום.. סליחה על החפירה:) שבוע טוב!

למעלה