גש לחנות שמוכרים בה מקררי שארפ ותבדוק, אני מניח שצורת הוצאת המדף בדגם זה לא שונה מאשר בדגמים דומים, או שתרים טלפון ליבואן ושאל.אנא, עזרתכם
האם ניתן להוציא את המדף התחתון שמעל למגרות כדי שאוכל לנקות. לא הצלחתי ולא רוצה לשבור. מדובר במקרר שארפ 2266. תודה.
כן אפשר להוציא בקלות את המדף התחתון. מוציאים את המגרות, מכניסים יד אל מתחת למדף עד לחלקו הפנימי ביותר ולוחצים את המדף כלפי מעלה. המדף מתרומם מהתושבת ואז פשוט מושכים אותו החוצה בקלות רבה. לי יש מקרר שארפ וכך זה עובד שם. אני לא סגור איזה דגם מקרר זה, אבל בטח הפטנט זהה בכל המקררים האלו.אנא, עזרתכם
האם ניתן להוציא את המדף התחתון שמעל למגרות כדי שאוכל לנקות. לא הצלחתי ולא רוצה לשבור. מדובר במקרר שארפ 2266. תודה.
איזה מזל שהחזרת אותי לשרשור מלפני שנה. ניקיתי את מקרר השארפ החדש שלי, וכמובן שלא הצלחתי להוציא את מגירת הירקות. לא זכרתי איך הומלץ בזמנו לעשות זאת, ולא היה לי זמן לחפש את התשובה. היות ואני אמורה לנקות גם את המקרר הישן, מקווה שהפעם אצליח. ודרך אגב - את מגירת דברי החלב ניתן להוציא?כן אפשר להוציא בקלות את המדף התחתון. מוציאים את המגרות, מכניסים יד אל מתחת למדף עד לחלקו הפנימי ביותר ולוחצים את המדף כלפי מעלה. המדף מתרומם מהתושבת ואז פשוט מושכים אותו החוצה בקלות רבה. לי יש מקרר שארפ וכך זה עובד שם. אני לא סגור איזה דגם מקרר זה, אבל בטח הפטנט זהה בכל המקררים האלו.
וואלה. שנה עברה כבר מאז... חחחחחחחחחחחח.איזה מזל שהחזרת אותי לשרשור מלפני שנה. ניקיתי את מקרר השארפ החדש שלי, וכמובן שלא הצלחתי להוציא את מגירת הירקות. לא זכרתי איך הומלץ בזמנו לעשות זאת, ולא היה לי זמן לחפש את התשובה. היות ואני אמורה לנקות גם את המקרר הישן, מקווה שהפעם אצליח. ודרך אגב - את מגירת דברי החלב ניתן להוציא?
במקרר החדש יש מגירת ירקות אחת גדולה, מה שממש לא מוצלח. בישן יש 2 מגירות, כך שלפחות מגירה אחת ניתן להוציא בלי צורך להזיז את המקרר כדי לפתוח את הדלת גם לכיוון הצדדי.
שבת שלום! ותודה
רעיה
תודה! איך להוציא את מדף הירקות הבנתי, עוד לא הגעתי לבצע את זה במקרר השני.וואלה. שנה עברה כבר מאז... חחחחחחחחחחחח.
אז זהו, שבינתיים דווקא יצא לי לפגוש מקרר כזה, ובשביל הפרינציפ ניסיתי לפרק את המדף התחתון כדי להבין את הקטע (ולא כי התבקשתי).
הרעיון (ככל שזכור לי) הוא פשוט.
המדף מוכנס ככה, שבקדימה שלו הוא תפוס בין 2 זיזים (אחד מעליו ואחד מתחתיו) בכל צד, כאשר ממש מקדימה ה"מסילה" מסתיימת, כשהיא חוסמת את האפשרות למשוך קדימה, ולכן היא לא מאפשרת את הוצאת המדף כלפי חוץ. מכאן ברור, שאין מצב למשוך את המדף "החוצה".
אז מה כן?
1. מוציאים את המגירות.
2. מכניסים את 2 הידיים פנימה עד הקצה, ודוחפים מאחור כלפי מעלה.
3. כשהמדף מורם מאחור, הוא נמשך פנימה ויוצא מהזיזים שתופסים אותו, ואז, אפשר להרים את כל המדף ולהוציאו.
4. כשחשים שהמדף משוחרר מקדימה, מרימים אותו בזהירות בשתי הידיים והוא "שלכם".
ברור שבמקרים מסוימים, הג'יפה מדביקה את המדף למקומו, והרעיון לשפוך עליו מים פושרים לאורך 2 קצותיו יכול להועיל.
ולגבי מגירת מוצרי החלב? צלמי מכמה זוויות ושלחי לי את הצילומים. אין מצב שמשהו לא יתפרק. צריך רק לדעת ולהבין את ה"מערכת".
אני די משוכנע שיש לך את הדוא"ל שלי, ואם לא, תפני אלי בפרטי וארשום לך.
תקרא בקישור המצורףתודה. אשמח לקרוא הצעות יותר מפורטות. ניסיתי את מה שכתבת ולשווא.
לא התקשרת... דווקא הייתי שם. מניח שהסתדרת. ואם לא, שלח לי צילומים לפרטי.תודה. אתקשר יום קודם. אני גר בפרברי קרית אתא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.