הוצאו מהאינדקס

מדוע ולמה? אני עוד מעט אשוב..

אל תדאג לי.. אני עומד לחזור בקרוב ואין צורך להוריד אותי..

למה?

למה שלא פשוט להשאיר כמו שזה וזהו. הרי כתוב שם שאני חוזר ב20 ביוני. טוב סייברלייף לא פעיל כבר כמה חודשים נכון(וגם אין הודעה מתי הוא יחוזר) ואני לא פעיל משהו כמו שבוע-שבועיים וגם אמרתי מתי אני חוזר , אז למה בדיוק להוריד?!

כרגע אמרת שטות אחד גדולה

זה לא נכון וזה לא משנה , עדיף היה להשאיר כמו שזה היה קודם וסתם לכתוב שיצאתי לחופש , זה היה משנה? וגם אחרי שאני ושי נחוזר זה סתם עוד עבודה לך להוסיף אותנו שוב לאינדקס.

איה@

New member
לדעתי ../images/Emo26.gif

רותם מצאה לזה פתרון מוצלח ביותר!! ואני מציעה לך ליישם אותו, משתי סיבות, א. הרי הם כתבו באתר שלהם - מתי הם חוזרים, ושהם בהפסקה. ב. באתר שלהם יש חומר - יענין קוראים גם אם הוא לא פעיל. אתה כאינדקס יוצא בסדר - כי ציינת שהאתר "לא פעיל זמנית" והגולש יחליט האם להכנס או לא, וידע בדיוק לאן הוא נכנס. לדעתי הפתרון הזה - טוב לכל הצדדים.
איה.

צדוקת

נכון רותם מצאה פתרון טוב. אבל אני החלטתי לעשות משהו שונה. יניב , הרעיון של איה מעולה , תחזיר את זה כמו שזה היה (בדיוק) ופשוט תכתוב שהאתר לא פעיל כעת. אם לא תחזיר את זה לאותו מקום (שהיה איפהשהו בראש הרשימה) אני יקבל פחות כניסות , אז למה להענש?

djyaniv

New member
כנראה שאתם לא ממש מבינים מהו בלוג

בלוג אמור להיות אתר שמכיל הודעות שמסודרות בסדר כרונולוגי זה לא דף הקישורים של רותם ולא התמונות ששקוז או דניאל שמו אני לא מבין, אתם רוצים היטים כשבכלל אין לכם אתר שעובד? סתם אתם נהנים לראות את הכאונטר זז? אין איפה לרשום שהבלוג לא פעיל וזה גם לא יהיה במקום לדעתי אני בטוח שגם אתם כמוני לא אוהבים להכנס למנוע חיפוש או אינדקס כמו יאהו, ללחוץ על לינק ולראות שהאתר לא פעיל, אני חושב שזה מעיד על משהו אז כל עוד האינדקס לא בסדר גודל של יאהו או דומיו ואפשר לפקח על האתרים שבו אני לא רוצה שיהיו אתרים שלא מתעדכנים כבר. תסתכלו על התשובות שאנשים ענו לשאלה הקודמת שלי פה, אני בכוונה לא כתבתי את דעתי ואנשים אחרים כתבו שבלוג הוא אתר שיש בו לפחות 5 הודעות בחודש!!! ועוד דבר, מטרת האינדקס היא להציע לאנשים בלוגים שהם לא מכירים, ההיטים לא חייבים לבוא ממנו אלא רק בפעם הראשונה, שאר ההיטים אמורים לבוא מזה שהאנשים יאהבו את התוכן שלכם ויחזרו אליו, אם הם יאהבו הם ישמרו אותו במועדפים שלהם, אז אם אתם באמת רוצים הרבה היטים, תדאגו יותר לתוכן מאשר למקום באינדקס זה לא אישי נגד דניאל או שקוז, ממש לא, פשוט מעצבן אותי שאנשים כל הזמן מתלוננים במקום להגיד מילה טובה, ומעצבן אותי גם אנשים דו פרצופיים, שיום אחד אומרים משהו ולמחרת מצדיקים מישהו שסותר את מה שאמרו קודם, ולא משנה מה סיבותיהם

ohad m

New member
צודק במאה אחוז !

חוץ מזה, חבר´ה, אם כל ההיטים שלכם באים מאתרים אחרים אז מצבכם גרוע. אתם צריכים לשאוף להיטים איכותיים, לא כמותיים, ויש על זה אפילו מאמר שקראתי לא מזמן איפושהו - 3 היטים איכותיים ביום עדיפים על 20 היטים מסתם מנועי חיפוש. אתם לא מפעילים אתרים בשביל רווח, ככה שכל עוד אין אצלכם תוכן, אין לכם מה לחשוב על כניסות. הן בכל מקרה חסרות טעם. אוהד

זה לא הקטע של ההיטים.

אני אל רב פה בגלל הכניסות אלא בגלל שאמרתי מתי אני חוזר , בגלל שאני לוקח חופש של 20 יום זאת סיבה להוריד אותי מהאינדקס? יש לי בגרויות בחודש הזה , והרבה בגרויות , אין לי את הזמן לעדכן. ואם הייתי נוסע לחו"ל ואין לי יכולת לעדכן , גם אז היית מוריד אותי?

djyaniv

New member
ומה זה נותן שמישהו ייכנס לאתר

וייראה תמונה? אמרתי לך, כשיחזור הבלוג תחזור לאינדקס עד עכשיו לא הוצאתי אף אחד מהאינדקס אלא רק אם הבנתי ממנו שהוא לא מעדכן יותר (למרות שאני חושב שגם על זה יש מקום לויכוח), אתה שמת תמונה במקום הבלוג כך שאי אפשר גם לקרוא אחורה בלוגבאסטר אינדקס הבלוגים והיומנים הישראלים

איה@

New member
אני רוצה להבהיר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

כיוון שהבנתי בשיחה אישית עם יניב - שאותי הוא האשים בדו פרצופיות....... כשאני דיברתי על "נקיון" - התכוונתי לאתרים שירדו מהרשת. ולא! לאתרים קיימים (רק לא מעודכנים) וזאת הסיבה שהצעתי את הסימן "לא פעיל זמנית" גם דניאל וגם שקוז - הודיעו בפרוש שהם חוזרים - תוך שבועיים לא הבנתי את הסיבה שהורדת אותם. מאידך - דניאל ושקוז - למה השארתם רק תמונה? לא עדיף לכתוב שיצאתם "לחופשת בחינות בגרות"?? להוריד לדוגמא אתר כמו של סייברלייף של אמייל - זו טעות לדעתי גם אם האתר לא פעיל - יש בו ערך מוסף. אני חוזרת ואומרת - שלדעתי ההצעה לשים הערה "לא פעיל זמנית" היא טובה ביותר לכל הצדדים. יניב - לך אני מציעה לשחרר את הרגל מהגז, ולא למהר ללחוץ על ההדק...... אולי לא הבנת אותי נכון......? אולי לא הבהרתי את עצמי נכון.......? אפשר לשאול, לברר, - אנחנו אנשים בוגרים - ושיחה/דיון היא התנהגות הולמת במקום למהר להאשים ולהטיל דופי. אפשר להגיד עלי הרבה דברים - דו פרצופיות הוא בפרוש לא אחד מהם. (וכמו כולם אני לא מושלמת......) צר לי על הנימה האישית - בד"כ אני לא נוהגת כך - אבל זה ישב לי חזק בבטן, במיוחד שאני הייתי בין העוזרים להקים לדחוף ולפרסם את האינדקס.
איה.

djyaniv

New member
אם כבר נימה אישית....

"אנחנו אנשים בוגרים - ושיחה/דיון היא התנהגות הולמת", ובאמצע שיחה להגיד "אני עצבנית לא רוצה לדבר יותר" זה בוגר? זה הולם? סייברלייף לא מתעדכן יותר, הורדתי אותו לאחר שזה מה שהבנתי ממנו במייל (או יותר נכון לא קיבלתי ממנו תשובה חזרה) אם כבר להשאיר אתר שלא מתעדכן יותר אז למה לא לקשר לאתרים כמו "במה חדשה" שגם שם יש סיפורים. בלוג שלא מתעדכן הוא לא בלוג, הוא אוסף של סיפורים/הודעות

אני רוצה להגיד...../images/Emo26.gif

שאני לגמרי מסכימה עם איה,דניאל ושקוז... זה שלוקחים חופש לא אומר שצריך להוריד את האתר מהאינדקס בגלל זה... אני למשל עוד חודש טסה ללונדון, ואני לא אעדכן בדף המקור שלי, אבל אני כן אעדכן מלונדון, מי שלא ייכנס לאתר שלי אז לא יידע את זה, טוב, יש לי הרבה קוראים קבועים לאתר שיראו את זה אבל אם אנשים מגיעים אלי מהאינדקס שלך אני גם רוצה שהם ידעו שאני מעדכנת ממקום אחר, וחוץ מזה הם יוכלו לדפדף בעמודים האחרים של האתר ולהנות גם מהם... לדניאל ולשקוז יש עכשיו המון בגרויות (וגם לי...) ואם הם החליטו שהם לוקחים חופש מהבלוג זה לא אומר שהם צריכים להענש, זה סתם לא פייר... חבל שאתה כל כך פנאט לגבי האינדקס שלך- קודם כל זה היה-"חייבים לשים קישור בדף הראשי" ועכשיו זה "חייבים לעדכן כל הזמן"... לא נחמד מצידך,אתה לא יכול לנהל לאנשים את הבלוג שלהם... אני מציעה שתחשוב על זה שוב...

djyaniv

New member
מצטער, אבל אני לא מתכוון להסביר

את עצמי שוב -אם לא הבנת למה "חייבים לשים קישור בדף הראשי" אז חבל, ואולי תנסי לחשוב איך הגיעו לאינדקס האנשים שהגיעו אלייך דרך האינדקס. -"חייבים לעדכן כל הזמן" איפה בדיוק אמרתי את זה? תנסי לקרוא בין השורות או יותר נכון את השורות ששם רק לקרוא אותם טוב יותר -"לנהל לאנשים את הבלוג שלהם"-מי שמרגיש שאני מנהל לו את הבלוג שילך לחפש ילד אחר לריב איתו

אז אתה יודע מה

אז אל תחזיר אותי לאינדקס שלך. אני לא צריך את הטובות שלך. בעיקרון את מנהל את האינדקס כמו דיקטטורה , אתה שורף כל אחד שלא חושב כמוך ומטיל "אימה" על כל הבלוגים האחרים. אתה היפר אקטיבי , הכל מהר. אין לך סבלנות. וקופידונית צודקת אתה מנסה לנהל את הבלוגים באינדקס. וגם אתה מנסה להגדיר מחדש את המושג בלוג.

freedom rider

New member
נו באמת

זה האינדקס שלו. זכותו. וגם הזכויות לשם "אינדקס הבלוגים הישראלי" בידיו. והוא גם עשה לעצמו יחסי ציבור. מה תהיה הדרישה הבאה? אלוהים יודע. אבל זכותו. אם הוא יוריד אותי, אני אפילו לא מתכוון לשאול למה.

למעלה