כנראה שאתם לא ממש מבינים מהו בלוג
בלוג אמור להיות אתר שמכיל הודעות שמסודרות בסדר כרונולוגי זה לא דף הקישורים של רותם ולא התמונות ששקוז או דניאל שמו אני לא מבין, אתם רוצים היטים כשבכלל אין לכם אתר שעובד? סתם אתם נהנים לראות את הכאונטר זז? אין איפה לרשום שהבלוג לא פעיל וזה גם לא יהיה במקום לדעתי אני בטוח שגם אתם כמוני לא אוהבים להכנס למנוע חיפוש או אינדקס כמו יאהו, ללחוץ על לינק ולראות שהאתר לא פעיל, אני חושב שזה מעיד על משהו אז כל עוד האינדקס לא בסדר גודל של יאהו או דומיו ואפשר לפקח על האתרים שבו אני לא רוצה שיהיו אתרים שלא מתעדכנים כבר. תסתכלו על התשובות שאנשים ענו לשאלה הקודמת שלי פה, אני בכוונה לא כתבתי את דעתי ואנשים אחרים כתבו שבלוג הוא אתר שיש בו לפחות 5 הודעות בחודש!!! ועוד דבר, מטרת האינדקס היא להציע לאנשים בלוגים שהם לא מכירים, ההיטים לא חייבים לבוא ממנו אלא רק בפעם הראשונה, שאר ההיטים אמורים לבוא מזה שהאנשים יאהבו את התוכן שלכם ויחזרו אליו, אם הם יאהבו הם ישמרו אותו במועדפים שלהם, אז אם אתם באמת רוצים הרבה היטים, תדאגו יותר לתוכן מאשר למקום באינדקס זה לא אישי נגד דניאל או שקוז, ממש לא, פשוט מעצבן אותי שאנשים כל הזמן מתלוננים במקום להגיד מילה טובה, ומעצבן אותי גם אנשים דו פרצופיים, שיום אחד אומרים משהו ולמחרת מצדיקים מישהו שסותר את מה שאמרו קודם, ולא משנה מה סיבותיהם