הוצאו מהאינדקס

גלעד ו.

New member
לא הספקתי לקרוא הכל אבל, למה שלא

תרשום ליד אלה שב"חופש" לא פעיל זמנית וזהו? לא רואה בעיה כאת גדולה ואני לא רואה סיבה להפוך את זה ללא יפה מצטער שאני נדחף אבל הייתי חייב להגיב.

ladyorion

New member
אני לא חושבת ש...

אני לא חושבת שתפקידו של יניב להיות אחראי לעדכון הסטטוס של חברי האינדקס שלו. אני חושבת שזהו תפקידם של בעלי הבלוגים לעדכן את המבקרים שלהם בהיעדרות ממושכת שגוררת אי-פעילות זמנית. נראה לי מעט מגוכך שליד כל שם אתר יניב יכתוב *בחופשה *לא פעיל זמנית *יצא להוריד את הכלב
לדעתי, בעל אתר שהוובלוג שלו חשוב לו, ידאג לעכן את מבקריו הקבועים בהיעדרות ממושכת.

לירון , לא הבנת על מה הויכוח

הויכוח פה הוא על זה שאני ושי (קיץ כתום) לקחנו חופשה קצרה מהבלוג בגלל הבגרויות ויניב החליט שבגלל זה אנחנו כבר לא בלוגים והוא צריך להוציא אותנו מהרשימה. אני לפני שובע בערך לקחתי חופש עד ה 20 , ולא מרצוני החופשי אלא בגלל שאין לי זמן. אז זו סיבה להעניש אותי ולהוציא אותי מהאינדקס?

ladyorion

New member
לא...

לא טענתי שבגלל זה הוא צריך להציא אתכם מהאינדקס, פשוט טענתי שאם אתם יוצאים לחופשה (או בגרויות), מן הראוי שתודיעו על העדרותכם בבלוג שלכם, ויניב לא צריך לעדכן זאת באינדקס. שיהיה לכם בהצלחה במבחנים!

טוב...

אבל הקטע הוא דכן הודענו , אני הודעתי. אפילו תוכלי לראות את התמונה שכתוב שם שאני חוזר ב 20. שי גם הודיע. ואף פעם לא אמרנו שזה תפקידו של יניב לבשר לאנשים שבלוג מסויים יוצא לחופש.

djyaniv

New member
הרבה זמן לא הצליחו לעצבן אותי ככה

אבל זה כנראה הגיל (לא שלי), תקשיב טוב ותנסה להפנים, לא הוצאתי אותך מהאינדקס כי לקחת חופש, אם היית משאיר בבלוג הודעה שאתה לוקח חופש לא הייתי פוצה פה, אבל כשלחצתי על הלינק, לא ראיתי לא בלוג ולא אבטיח, ראיתי תמונה! אמנם אני לא מנסה להגדיר מחדש את המילה בלוג (למרות שאני רואה את המשמעות שונה מאחרים) אבל אף אחד פה לא יכול להתווכח עם העובדה שאתר, שכל מה שיש בו זה תמונה שאומרת שהבלוג חוזר מתישהו-זה לא בלוג! הקוראים הקבועים שלך ייכנסו ללינק שהם מכירים (כי הם קבועים) ויראו את ההודעה, בן אדם שמחפש/עושה סיבוב בלוגים לא אמור לראות את זה כי אין מה לראות, ולכן כתבתי בהודעה הראשונה שכשהבלוג יחזור לשימוש אתם תחזרו לאינדקס (למרות שאתה לא מתכוון לחזור). אף אחד לא אמר לך מה לכתוב או לא לכתוב בבלוג שלך אז תפסיק לזיין לי את השכל על משטר טוטליטרי, אף אחד (כולל פרידום ריידר שתמיד קופץ כשיש תלונות) לא יכול לבוא בתלונות לאינדקס. בלוגבאסטר אינדקס הבלוגים והיומנים הישראלים

oren*

New member
סליחה שאני מתערב, אבל גם אני עשיתי

בגרויות ולא זכור לי כזה לחץ עד כדי צורך לסגור בלוג או לא לעדכן אותו פעם-פעמיים בשבוע (גם אם זה עידכון קצר, כמה מילים, קישור לאתר שאהבתם, בכי על המגן במתמטיקה או שיתוף הגולשים באחת השאלות מתוך הבגרות בתחביר). מדובר באינדקס פרטי, זכותו של בעל האינדקס להחליט מהם הקריטריונים להכניס או להוציא אתרים (גם אם הוא שמאלני והיית כותב בבלוג שלך שאתה תומך בטרנספר לערבים, גם אם היא אישה והיית כותב משהו נגד נשים וכו...) להודיע חודש מראש על כך שחודש שלם לא יהיה עידכון בבלוג - נראה לי קיצוני ביותר, בטח ובטח בעולם דינמי כמו אינטרנט. הרי יש אנשים שכותבים בלוגים דווקא מתוך העולם הלחוץ שלהם ודווקא מתוך המשרד שלהם כשיש להם על הראש מיליון לקוחות.

djyaniv

New member
אמנם אני מסכים עם מה שאתה אומר

על העדכונים, חוצמזה שאני ימני ודווקא היום הכנסתי בלוג (שנראה לי) שמאלני. וזה לא בדיוק אתר פרטי, זה אתר ציבורי, הוא בשביל כולם ולא רק בשבילי (שזה ההבדל ביניהם). אבל הבעייה היא שאנשים יודעים רק להתלונן, מה שביקשתי עד היום היה לשים לינק (ואם אנשים עדיין לא הבינו-בזכות זה הם מקבלים כניסות ואם הם כן הבינו אז היה קשה להודות בטעות) ואם לא היה הלינק אז היו אולי עשירית מהכניסות. זה בומרנג, הכניסות שבאות מהלינקים חוזרות לבלוגים אחרים, למרות שכולם יכולים להעיד שנכנסים אליהם הרבה יותר משהם שלחו, חוץ מטל, כולם פה צריכים להגיד תודה על רוב המבקרים שלהם לטל, לפחות 50% מגיעים ממנו. ודבר שני שביקשתי זה שיהיה בלינק בלוג ולא תמונה, אז גם עם זה יש לאנשים בעיות בכל מקרה, כנראה ששני התנאים האלה קשים לכמה אנשים, והופכים אותי לזבל של בן-אדם ולרודן, אבל זה מה יש! בכל אופן תודה על התמיכה, אני לא רואה הרבה מזה בלוגבאסטר אינדקס הבלוגים והיומנים הישראלים

o_mer

New member
איה, יש מצב לסגור את השרשור הזה?

באמת, אנשים. לא משנה אם החוקים מתאימים לכם או לא. יניב בנה אתר, הוא מחליט מה קורה איתו, וזהו. גם לי זה לא התאים, ובקלות רבה יניב הוריד אותי מהרישמה, ונפרדנו כידידים... למה צריך את כל הדיון הזה?!

אולי בגלל ש

יש לי מתכונות ובגרויות בהפרש של 3 ימים אחד מהשני ובאמצע יש לי גם מורים פרטיים. אני לא יודע איך וכמה למדת בזמנך אבל יש לי הרבה, אין מה לעשות. עכשיו בקשר לאינדקס וכל הסיפור הזה. ואני רוצה לסיים את הנושא הזה אחד ולתמיד. הדבר הוא שיניב עם כל הכבוד לו לדעתי (וגם לדעת רבים אחרים) עשה מעשה אידיוטי. זה שהוא הוצא אותי(ואת שי [קיץ כתום]) זמנית מהאינדקס היה בגלל ששמתי תמונה (שלדעתי נראתה הרבה יותר טוב מסתם הודעה בטקסט משהו בסגנון של מסך "בקרוב") המבשרת לקוראים שלי שאני לוקח כ 20 ימי חופש עד אני חוזר וזה ב 20 ביוני. מבחינתו התאר הזה כבר אינו בלוג אלא סתם אתר עם תמונה ולכן הוא הוריד אותו מהאינדקס. לדעתי זה מעשה טיפשי וכן יש לו את כל הזכויות לעשות כרצונו באינדקס , אני לא רב איתו על זה אלא מנסה להסביר לו שאני חושב שהוא טועה. הוא התעצבן והתחיל להאשים אנשים. לא אהבתי את טון הדיבור שלו ואת הצורה שהוא מנהל את האינדקס וכשתבדוק (אם לא בדקת כבר) ותראה שהחלטתי מרצוני לעזוב את האינדקס בגלל דברים אלו. הסיבה היחידה שחזרתי והגבתי על השרשור הזה הוא בגלל שלירון () העלתה את הנושא מחדש אבל לא הבינה בדיוק על מה הויכוח ורציתי רק להסביר לה , בלי שום כוונה לפתוח מחדש את הויכוח. לדעתי יניב מתעצבן לחינם , אין לי שום כוונה לעצבן אותו ואם הוא כן מתעצבן אז שילך לקורס הפחתת עצבים או משהו כזה. כפי שאמרתי קודם אין לי כוונה להמשיך עם הויכוח הזה ומבחינתי הוא סגור. שכל איש ילך לדרכו ויעשה את שלו.

binba

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה אתך. בתור תלמידת יא´ גם לי יש לחץ מבחנים ובגרויות לא קטן (אפילו גדול :), אבל אם אני רוצה, תמיד אמצא זמן לעדכן את האתר שלי (וסגרתי אותו מסיבות אחרות לגמרי). מעבר לכך - כל הדיון שהתפתח פה נראה לי שטותי ביותר, סערה בכוס תה. א. יניב יכול לעשות מה שהוא רוצה באינדקס שלו והוא לא חייב דין וחשבון לאף אחד (אמנם אני לא חושבת שיש צורך להסיר את הלינקים, אבל זכותו לעשות מה שנכון בעיני). ב. שמתם לב על מה אתם מתווכחים? יוריד לי את הקישור או לא יוריד לי? הנה, בזמן הזה כבר יכולתם ללמוד לבגרות הקרובה. רותם.

למעלה