הוצאת תסכול, אפשר גם?

RoieS316

New member
הוצאת תסכול, אפשר גם?

Sometimes it's reassuring knowing I'm not the only one pretending to be normal.
ציטוט מהסדרה דקסטר למי שמכיר. כנראה זו הדמות הטלויזיונית שאני הכי התחברתי אליה בחיי. תחושת האאוטסדריות מהעולם והתחושה שאתה שונה מכולם והמאבק עם האפלה שלך..

כבר שנים שאני מנסה בכל דרך להכיר מישהי ובאמת, ניסיתי לא מעט, פניתי ללא מעט בנות. גיל ההתבגרות שלי לא היה כזה טוב ובנות לא עניינו אותי כ"כ, ביום שהחלטתי להתעניין בהן, חשבתי שכל מה שאתה צריך להיות זה נחמד וטוב, הרי אם זה עובד לביישנים בסרטים, זה לא אמור לעבוד לי? אז לא. הכרתי לא מעט בנות שהפכו עם הזמן לידידות שלי, מצד אחד פחדתי ללחוץ, מצד שני, רציתי שהיא תהיה בעניין, אבל בד"כ אחרי שבועות של קשקושים שלא הלכו לשום מקום, כשאזרתי אומץ קיבלתי את התשובה "אני חושבת שאתה בחור מקסים, אבל אני לא רואה בך אותו הדבר" או "מישהי תהיה ברת מזל אם היא תהיה איתך", כמובן שהיא לא ממש רצתה להיות אותה "ברת מזל".

אז השנים עוברות ועוברות, אני נדלק על מישהי, וכמובן שום דבר לא צולח. אני מנסה את עצמי באתרי הכרויות, ואם אני עובר את שלב התמונה, אז משהו אחר יהיה חייב הרי להשתבש. זה אף פעם לא עובר את הדייט הראשון, "אתה מקסים, אבל אני לא רואה עתיד", תמיד משהו יפריע.
לפני חודש וחצי-חודשיים הכרתי מישהי בפורום הכרויות, והשיחות בינינו זרמו מצוין. אני בכללי הרגשתי טוב עם עצמי, התחלתי עבודה חדשה, אחרי תקופה ארוכה שלא עבדתי, הרגשתי טוב עם עצמי, לפחות מהבחינה הזו. היא אמרה שהיא מחבבת אותי מאוד, ואני בטיפשותי, סיפרתי לה דברים מאוד אישיים, ואני לא יודע אם בגלל זה היא החליטה לסיים את הקשר, אבל אני בטוח שזה לא עזר.

אני לא יודע למה אני עדיין נפגע מכך שלכל בחורה שאני פונה באתרי הכרויות, היא תסתכל בפרופיל שלי ותתעלם. אבל זה גורם לי להרגיש מאוד קטן.

שמתי לב שהרבה כאן נאבקות ונאבקים עם העובדה שהם מלאים ושמנים, אני נאבק עם הרזון שלי. תמיד אני מנסה להתמיד בחדר כושר, תמיד זה לא מצליח. אני לא חושב שאני מכוער, ממש לא. אבל לפעמים אני תוהה עם עצמי "בשביל מה אתה מנסה כ"כ לשנות את עצמך?"
אני יכול להתמודד באמת עם הרבה דברים, וכנראה אם מישהו מהצד היה שומע את סיפור החיים הלא פשוט שלי, הוא היה מתפלא איך זה שאני עדיין מנסה ועדיין עומד איתן. אבל דחייה מבנות תמיד מחזירה אותי למקום הקטן, האפל וחסר הביטחון שבי.
אני יכול לדבר עם לקוחות בצורה חופשית לחלוטין, על כל דבר שבעולם. כשמגיעה בחורה יפה, כמו החברה של המנהלת שלי, אני הופך ומרגיש כ"כ קטן ואני הופך לאותו ילד קטן וחסר ביטחון שלא היה פופולארי בילדות.

לא יודע.. כל נושא ה"סיר והמכסה" בפורום גרם לי לתהות עם עצמי, האם באמת אהיה במערכת יחסים חמה ואוהבת? אני מניח שאחד הפחדים הגדולים שלי זה להישאר לבד. ואין לי כ"כ מה להוסיף, ולא אכפת לי איך יסתכלו עליי מעתה ואלך..

thumbs up

אני לא יודעת כל כך מה המילים הנכונות לעודד

אותך, אני די בטוחה שכל הקלישאות לא יחדשו לך יותר מידי...

רק מאחלת לך הצלחה בנושא ואל ייאוש!

אפשר לשאול... האם ניסית לעשות צעד עם אותה חברה של המנהלת?

RoieS316

New member
לא, עוד לא

לא ראיתי לא אותה, וגם את המנהלת שלי שלא היתה בימים האחרונים.
חשבתי לנסות לפנות אליה בפייסבוק, כי המנהלת שלי היא בעצם חברה משותפת שם, אבל נראה לי שהיא לא תבין מאיפה נחתתי עליה..

A 26 cm Schlong

New member
אין דבר גרוע מזה

הפייסבוק הזה הוא פשוט מחלה שצריך למגר וכמה שיותר מהר.

אם אתה בקשר טוב עם המנהלת שלך, פשוט תזרוק לה משהו על החברה הזו שלה, והיא כבר תדאג לבדוק בשבילך את השטח. עזוב אותך מפייסבוק, זו פשוט רעה חולה.

not lonely

New member
אהבתי את השורה הזאת

"הפייסבוק הזה הוא פשוט מחלה שצריך למגר וכמה שיותר מהר."

אין לי פייסבוק ולא רוצה

iba90

New member
אני אף פעם לא סופר את ה"לא"

תזכור שתמיד סופרים את ההזדמנות שמישהי נתנה לך להכיר אותה. הרבה פעמים וגם לי זה קורה שאתה לא יודע למה אין "המשכיות" אם הכל סבבה וטוב בדייט הראשון. תמיד תזכור שיכולים להיות 1001 סיבות ל"למה אין המשך"...יכול להיות שהיא "חמדנית" ששומעת שאתה עובד ברשת פארם ואומרת לעצמה "שאני אצא עם מישהו שעובד ברשת פארם?" יכול להיות שאולי ההיפך והיא אומרת "ואו הוא כזה בן אדם מדהים אני בטוח לא בשבילו...עדיף לי להעלם" (כן גם לבנות יש את זה) וכן צריך גם לקחת בחשבון שלא כולם אוהבים את איך שאנחנו נראים ואי אפשר לדעת אם אנחנו קולעים ל"טעם" של האחר. הכל עניין של ניסיונות עד ש"נופלים" על מי שיתאים לנו. לגבי הביטחון העצמי אני לא יכול לייעץ ממש כי זה צריך לבוא ממך...אתה צריך תמיד לראות את הטוב שבך ומה אתה שווה למרות כל מה שעברת בחיים. אני יודע שאני עשיתי שינוי ואני מקרין ומרגיש שיש לי ביטחון עצמי רק שהוא "בעיני עצמי" וגם לי קשה לראות מישהי שתאהב את איך שאני נראה או את הגוף שלי.

מהפעמיים וחצי שקראתי את ההודעות שלך אתה נשמע דווקא אחלה בן אדם!! ולדעתי אתה צריך מישהי שרק תכיר אותך טיפה יותר לעומק בשביל לחשוב כמוני.

ועוד שאלה קצת אישית חח רשמת שאתה עובד ברשת פארם כל שהיא...אילו מחשבות עולות לך כשאתה רואה אנשים שקונים קונדומים? אני זוכר שכשאני עובדתי ברשת פארם והם היו באים אליי עם חבילות קונדומים..הייתי נעצב\מקנא\לא מבין איך יש מישהו\י שנוגע בהם חח

anima25

New member
אני פעם הייתי במצב כזה

פעם יצאתי עם משהו שאמרתי לעצמי שהוא בן אדם מדהים, אני בטוח לא בשבילו ועדיף לי להעלם
מה באמת יש עוד כמוני שעשו את זה? אני הייתי בטוחה שבחורה אחרת במקומי היתה אוחזת בחוזקה במציאה

alexpi

New member
חבל

על זה נאמר הדרך לגהנום רצופה כוונות טובות.
את באמת בן-אדם טוב.

anima25

New member
נחיתות

אני חושבת שזה נבע יותר מרגשי נחיתות מאשר מטוב לב

RoieS316

New member
תודה קודם כל

בקשר לשאלה שלך, כן, קרה לי, יותר מדי פעמים. בפעם הראשונה שהגיע אליי מישהו, הוא עוד שאל אותי לגבי גדלים..
השבוע בא אליי ערס צפלון קטן, לא יותר מבן 14, קנה חבילת קונדומים ועושה לי "תאחל לי בהצלחה".. ניסיתי להתעלם אבל זה די מבאס.

Reyn

New member
הממ, אז מה בכל זאת גורם לאי-ההצלחות?

לצערי הקשיים בעולם ההיכרויות ידועים ומוכרים לכולנו. אבל יש אנשים (רובם לא בפורום הזה
) שכן מצליחים שם. מה הגורמים שמונעים ממך אישית להצליח?

RoieS316

New member
אם הייתי יודע, כנראה שהייתי מנסה לשפר את זה

אני חושב שקודם כל העובדה שאני לא מצליח להרגיש בנוח ליד בנות שמוצאות חן בעיניי. אני חושב שהמראה שלי לא כזה אטרקטיבי, אולי זה אני, אבל כך אני מרגיש. וזה לא עניין הפנים, אני חושב שאני נראה די סבבה, יש גברים מכוערים שמסתובבים עם בחורות יפהפיות.

אולי גם העובדה שעדיין לא מצאתי את עצמי מבחינה מקצועית? לא יודע.

Reyn

New member
hmm, though one

תראה, אני חושב שהעצה הכי טובה בשבילך היא לחפש מישהי שתרגיש איתה נוח, ולהאמין שאם היא הסכימה להיפגש, היא כנראה מתעניינת בך. אפילו אם היא לא תתלהב ממבנה הגוף שלך כשתיפגשו, אני מתקשה להאמין שהיא תפסול אותך על זה אם תעשה רושם חיובי מבחינה אישיותית.

כיוון שגם לי יש מבנה צר שיכול אולי להיחשב "נערי", אני יכול לומר בכנות שלא ארגיש נוח לצאת עם כל בחורה. אולי זה טפשי, אבל מה לעשות - אני באמת מרגיש כמו נער ליד בחורה ששוקלת יותר ממני, והאגן שלה רחב פי שניים משלי. בדרך כלל אני נוטה להימשך או לבחורות רזות, או לבחורות נמוכות ממני, שבכל זאת אוכל להרגיש לידן כמו גבר.
למרות שזה נשמע כמו תהליך מחשבתי ומודע, זה קורה בטבעיות, ואני מאמין שזה קיים אצל הרבה אנשים. יש לי חבר גבוה מאוד, ולא שמן אבל מוצק, שמעדיף בנות מלאות או גבוהות. אולי בנות נמוכות ורזות מרגישות לו כמו קיסמים. בקיצור, זה טבעי לחפש בנות שתרגיש נוח לידן גם פיזית.

anima25

New member
דבר ראשון

חשוב שלא תשקע ביאוש ולא תוותר. אם תנסה אולי לא תצליח אבל אם לא תנסה אז בטוח לא תצליח. אני מכירה איזה אחד שאם הוא מצא זוגיות אז כל אחד יכול.

חוץ מזה, יש את כל המדיריכים האלה של איך להתנהל עם נשים. אני חושבת שאם תרכוש מדריך כזה (אבל איכותי!) זה יכול להוסיף לך המון ולחסוך טעויות כמו שאולי עשיתה עם הבחורה ההיא. אפשר למצוא גם הרבה עצות דרך האינטרנט בעברית ובאנגלית

אני לא מתכוונת לנתח את ההתנהגות שלך
{למרות שממש בא לי
}

אתה בעצמך יודע מה תקוע אותך
בין אם במודע או לא.

אם לא יודע
אולי כדי לפנות לעזרה?
זה לא בושה
כבר כתבתי בפורום שהתחלתי אימון אישי עם מאמנת נהדרת
שפשוט קוראת אותי ומבינה אותי היטב

רק אסיים בשאלה
למה באמת אתה רוצה לשנות את עצמך?
מה בדיוק אתה רוצה לשנות בעצמך?

למשל
אני שיניתי הופעה חיצונית של:
שיניתי לבוש ומאוד מרוצה מהשינוי

RoieS316

New member
האמת היא

שאני הולך למישהי.. זה התחיל בגלל בעיות אחרות שהיו לי, די מתרחב להרבה תחומים, אני כבר שלוש שנים אצלה והיא עזרה לי לגלות על עצמי לא מעט דברים טובים.
בקטע של זוגיות, עדיין לא צלחנו..

RoieS316

New member
ובקשר לשאלות שלך

הייתי רוצה להיראות יותר "מלא". זאת אומרת, לא רזה כמו שאני.
אני לא מתכנן להיות מר עולם, אלא פשוט לא להרגיש עם גוף של נער..

ולמה? כי זה אחד הדברים שגורמים לי לחוסר ביטחון.

dori78

New member
כמו כל דבר אחר, גם זה עניין של טעם

אני דווקא מעדיפה גברים עם גוף נערי, אלה שהם גבוהים/שריריים/שעירים מאוד קצת מאיימים עלי...
היתה תקופה שהחברות שלי כינו אותי פדופילית

למעלה