הוצאת תסכול, אפשר גם?

A 26 cm Schlong

New member
אז לך לתזונאית

שתרכיב לך תפריט עתיר שומנים. אם עושים את זה נכון, תוך כמה חודשים עולים יופי במשקל (מניסיון).

עצה: טפח את גופך. השג גיזרה מרשימה. ואח"כ

שים על עצמך בגדים שיבליטו אותה.

רושם גופני חיובי מאד הוא דבר חיוני. לעתים רחוקות לדעתי בחורות לא ישימו לב להופעה החיצונית של הבחור, אף שהן מצהירות השכם והערב שזה לא מעניין אותן. צביעות נשית לדעתי....

GalaxyVoice

New member
לא חייב גזרה מרשימה

צריך להיות לבוש טוב , נקי ומסודר. גם רצוי להפגין ביטחון עצמי.
לפעמים הביטחון עצמי לבדו מספיק, בלי הלבוש.

לא חייב כלום בחיים. אפשר להיות גס, מחוצף,

ומרוצה מעצמו. אפשר להאמין שהוא מרכז ההוויה. אבל רצוי : רצוי להשיג גיזרה יפה, כי אנחנו הנשים מסתכלות על זה. אנחנו נמשכות ליפים, אף אם הצביעות הנפוצה בינינו תטען שלא....
וכן, גם הבגד היפה על הגוף היפה תורם לא מעט.

לא חייב כלום בחיים. אפשר להיות גס, מחוצף,

ומרוצה מעצמו. אפשר להאמין שהוא מרכז ההוויה. אבל רצוי : רצוי להשיג גיזרה יפה, כי אנחנו הנשים מסתכלות על זה. אנחנו נמשכות ליפים, אף אם הצביעות הנפוצה בינינו תטען שלא....
וכן, גם הבגד היפה על הגוף היפה תורם לא מעט.

אין לי לצערי מילות עידוד

אני גם למודת דחייה. למעשה כמעט כל חיי עברתי דחיות חברתיות ועם גיל התתבגרות באו גם הדחיות מצד גברים. קשה לי שלא להרגיש לפעמים דחיה כלפי עצמי כי כל הזמן המחשבות של מה לעזעזעל לא בסדר איתי רצות בראש... אני רק מקווה בשבילי ובשבילך ובשביל כל מי שחש קטן ליד אחרים שנמצא את הדרך להיות בעלי ביטחון בעצמנו. כזה שיאפשר לנו גם לעמוד מול בני/בנות זוג פוטנציאלים בגאווה ובידיעה שיש לנו הרבה מה להציע

קריסטה

New member
כואב לי לקרוא אותך

אין לי תשובות, רק חיבוק גדול גדול ותקווה בשבילך שתמצא את זאת שתהווה פיצוי על כל השנים האלו.
היא נמצאת אי שם, אני בטוחה בזאת.

A 26 cm Schlong

New member
למה אתה כ"כ מפחד להישאר לבד?

חופשי זה לגמרי לבד. מכיר?

צר לי לומר לך את זה (לכתוב, אם לדייק), אבל תחושת היאוש הזו שלך, למרות שאתה מנסה לשדר עסקים כרגיל, קורנת ממך החוצה. לא יעזור בית דין. ביום שאתה תשנה את הגישה שלך כלפי עצמך, הגישה של הסביבה כלפיך תשתנה.

דבר נוסף, לא ייתכן שהכל בסדר מהצד שלך, ורק בצד השני משהו משובש. שב רגע ותחשוב מה אתה עושה לא נכון שאחרי דייט אחד הבחורה מחליטה לחסל המשך הקשר ביניכם. האם אתה איש שיחה מספיק מעניין, או שאתה מדבר על "מלחמת הכוכבים"? האם אתה לבוש היטב? מריח טוב? לא יודע, תחשוב אתה מה אתה עושה לא נכון.

לגבי נשים שמציצות בכרטיס ונעלמות - תופעה מוכרת וידועה, ובאמת שאין לך מה לקחת ללב. אתרי ההיכרויות הם בפירוש שוק, וכמו שלא בוחרים לקחת את כל העגבניות הבייתה מהסופר, למרות שכולן אדומות, עגולות ועסיסיות, כך באתרים הללו - חלק מהגברים פשוט מנופים. אבל אני מציע לך לערוך בדק בית גם בתחום הזה ולראות אם יש משהו שאתה יכול לשפר בכרטיס שלך. הצעתי לכל הגברים שיש להם כרטיס באתר היכרויות: להציץ לכרטיסים של גברים אחרים ולגנוב משם רעיונות. כ"כ בדוק אם התמונה שלך מאירה אותך באור חיובי, ואם לא, לא הייתי שולל פגישה עם צלם מקצועי, או פשוט לבקש מחבר/ה שיצלמו אותך כמה שיותר תמונות ומתוכן לבחור את הטובות ביותר.

ודבר אחרון לסיום - לענין הידידות - אתה פשוט עושה את הטעות הכי עתיקה בספר החוקים של בינו-לבינה: אם יש מישהי שאתה חושק בה, אסור לך לתת לזה להיגרר לידידות. אם יש לך משהו להגיד לה - אל תחכה, כי הגבול בין קשר רומנטי לידידות הוא דק ביותר. חבל לבזבז זמן. אתה מרגיש משהו כלפי מישהי? פשוט תגיד לה.

A 26 cm Schlong

New member
תסביר את זה לכל עלובי החיים פה

שבאו לחפש "אמפתיה" ומסתפקים רק בה וב"להזדהות" זה עם זה, ולא עושים כלום כדי לשנות את המצב שלהם.

כן, אבל איכשהו נראה לי שאם תקרא לאנשים ככה

המסר לא יגיע רחוק מאוד... אני מבין שאתה נהנה להיות ציני, מי לא, אבל העצות שלך יפלו על אוזניים ערלות כשהנמענים שלהם הם "עלובי החיים"... התגובה המקורית שהגבתי לה הייתה מנוסחת בלי העלבות וכל נקודה שהייתה בה הייתה רלוונטית, לא קטנונית, ואם היו מיישמים חצי ממנה תכל'ס כבר עכשיו לא היו צריכים את הפורום הזה, תנסה לשמור על סגנון דומה ולא יתגוננו כל כך מפניך.

A 26 cm Schlong

New member
מי שרוצה להבין אותי - מבין

ומי שרוצה להתנגח, יעשה את זה בלי קשר לתוכן.

יש פה כמה אנשים ש"סימנו" אותי, ות'אמת? זה מעניין לי את קצה האשך השמאלי.

RoieS316

New member
אולי במקרה שלך

חופשי זה לגמרי לבד, לא אצלי.

אני לא חושב שהכל בסדר מהצד שלי, כנראה לא קראת מספיק טוב את ההודעה. אם כבר, אני יודע שמשהו לא בסדר מהצד שלי.

הקטע של הידידות מזמן הלך וחלף לו, אבל עדיין.. זה קרה לא מעט פעם.

מנומשת27

New member
אין לי מילות עידוד,

רק רציתי לומר שאני מאוד (מאוד) אוהבת בחורים רזים. מאוד. וכבר נשלחתי לחפש אהבה בדרום ת"א ובשאר מקומות אפילו פחות תקינים פוליטית. אז אל תיתן לעניין המשקל לבאס אותך, יש גם בחורות כמוני.

RoieS316

New member

אני חושב שאתן (התגובה מיועדת גם לאזדרכת סמית) די נדירות בעולם שלנו.

למעלה