למה אתה כ"כ מפחד להישאר לבד?
חופשי זה לגמרי לבד. מכיר?
צר לי לומר לך את זה (לכתוב, אם לדייק), אבל תחושת היאוש הזו שלך, למרות שאתה מנסה לשדר עסקים כרגיל, קורנת ממך החוצה. לא יעזור בית דין. ביום שאתה תשנה את הגישה שלך כלפי עצמך, הגישה של הסביבה כלפיך תשתנה.
דבר נוסף, לא ייתכן שהכל בסדר מהצד שלך, ורק בצד השני משהו משובש. שב רגע ותחשוב מה אתה עושה לא נכון שאחרי דייט אחד הבחורה מחליטה לחסל המשך הקשר ביניכם. האם אתה איש שיחה מספיק מעניין, או שאתה מדבר על "מלחמת הכוכבים"? האם אתה לבוש היטב? מריח טוב? לא יודע, תחשוב אתה מה אתה עושה לא נכון.
לגבי נשים שמציצות בכרטיס ונעלמות - תופעה מוכרת וידועה, ובאמת שאין לך מה לקחת ללב. אתרי ההיכרויות הם בפירוש שוק, וכמו שלא בוחרים לקחת את כל העגבניות הבייתה מהסופר, למרות שכולן אדומות, עגולות ועסיסיות, כך באתרים הללו - חלק מהגברים פשוט מנופים. אבל אני מציע לך לערוך בדק בית גם בתחום הזה ולראות אם יש משהו שאתה יכול לשפר בכרטיס שלך. הצעתי לכל הגברים שיש להם כרטיס באתר היכרויות: להציץ לכרטיסים של גברים אחרים ולגנוב משם רעיונות. כ"כ בדוק אם התמונה שלך מאירה אותך באור חיובי, ואם לא, לא הייתי שולל פגישה עם צלם מקצועי, או פשוט לבקש מחבר/ה שיצלמו אותך כמה שיותר תמונות ומתוכן לבחור את הטובות ביותר.
ודבר אחרון לסיום - לענין הידידות - אתה פשוט עושה את הטעות הכי עתיקה בספר החוקים של בינו-לבינה: אם יש מישהי שאתה חושק בה, אסור לך לתת לזה להיגרר לידידות. אם יש לך משהו להגיד לה - אל תחכה, כי הגבול בין קשר רומנטי לידידות הוא דק ביותר. חבל לבזבז זמן. אתה מרגיש משהו כלפי מישהי? פשוט תגיד לה.