הורדה במשקל לפני קרב,

Ori DavidSon

New member
חחחח איזה פדיחה חשבתי שהתכוונת אלי

גם לי קוראים אורי

eladי

New member
תירשם לאוניברסיטה...

אחרי ארבעה סמסטרים, ארבע תקופות בחינות (עתירות פיצה וג'אנק) תקבל כרס רכה ומרשימה ...
וברצינות - לדעתי חשוב שתעבוד על תרגילי כוח שונים (בעיקר מורכבים ולאו דוקא קבוצות שרירים), ותאכל בשר אדום לפחות פעם בשבוע (טונה ועוף ושאר חלבונים - כל יום...). הבשר האדום הוא בגדר אמונה תפלה
אבל אני תמיד מרגיש חזק (וכבד) יותר אחרי אנטריקוט 300

BROWN BOMBER

New member
איזה אוניברסיטה??.

אתה יודע מה יקרה לו בצבא?? שמעת על כרס פז"מ??? כמה ממטקים הוא יפרק ב 8 שעות שמירה במגדל? אפוד מלא בעלייה למשמרת פלוס הספקה מהרץ קנקן..

eladי

New member
נסדר לו תפקיד בקריה

תוך חודש הוא יקבל כרס וישבנים של קצין ותיק...

BROWN BOMBER

New member
גם קו בכל חטיבת חי"ר..

יכול לעזור בנידון עם הוא נמשך יותר מהזמן המוקצב לו...

לא מובן לי מדוע אתה רוצה,

לעלות במשקל ובסה"כ 4ק"ג,אני לא חושב שזו בעייה כ"כ גדולה לעלות מ-56ק"ג ל-60ק"ג,ומה יתנו לך ארבעת הקילוגרמים הנוספים? שלך בפורום, אורי צבי,

לא תמיד,

העלייה במשקל קלה,ישנם אנשים אשר מנסים לעלות במשקל בכל דרך והדבר קשה,להוריד במשקל הרבה יותר קל כי יש מאיפה,הכל שאלה של התמדה. אני שומר על אותו משקל הגוף שלי משנת 1993. בברכת שבת שלום, שלך בפורום, אורי צבי,

תודה אורי,

אם תנסה ליישם אותם,אני בטוח שהם יהיו לך לעזר.תודה ושבת שלום. שלך בפורום, אורי צבי,

eladי

New member
אגב, האם זו אסטרטגיה לאיבוד

משקל בטווח קצר ולטווח קצר ? או שזה בעצם נכון גם לאדם שלא עומד בפני קרב בחודש הקרוב ? תודה על המאמר !

מי שרוצה לרדת במשקל שילך לעשות קרב

עם עופר כהן מהקונג פו..... המכות שלו..... ממיסות כל שומן צמחי רבוי שמתיישב לו בבטן... יניב

שבת שלום אלעד,

כמובן,ניתן לאמר כי זו אסטרטגיה לאיבוד משקל בטווח קצר אך גם לטווח קצר,וזאת מכיון שמנת המזון מוקצבת ומותאמת לרמת האימונים,ומן הסתם יש להניח כי אדם רגיל מן הישוב לא ישרוד לאורך זמן עם משטר אימונים ותזונה כאלו.מדובר פה על הורדה במשקל לפני קרב,ובמקביל שמירה על הכושר הגופני ברמה גבוהה ביותר וכנ"ל גם לגבי סיבולת השריר,אך כאמור,לאורך זמן זו אינה המתכונת לשמירה על אורח חיים בריא. יש לצרוך מזון בהתאם לפעילות הגופנית שאנו עושים. גם מכונית מירוץ שונה מאוד ממכונית פרטית,הן בצורה,הן בדלק,הן במבנה הגלגלים והמנוע וכו',הכל בהתאם לצרכים. שלך בפורום, אורי צבי,

eladי

New member
בפעם האחרונה שאיבדתי תוך שבוע

כמות כזו של מסת גוף, היא גם חזרה באותה מהירות
למזלי אין לי קרב עוד שבוע, והמטרה שלי היא פיתוח כושר גופני (ולא משקל גוף).

ברור מאליו כי,

הוספת את המשקל שאיבדת במהירות,זאת מכיון שכפי הנראה לא היה לך הרבה שומן להוריד ולכן הורדת מהמסה של השריר.ברגע שחזרת לאימונים סדירים,ולאכילה מסודרת,משקל הגוף עלה במהירות.קח לדוגמא: בזמן מחלה ישנה ירידה משמעותית במשקל אשר עולה בחזרה במהירות לאחר ההחלמה.הגוף בזמן המחלה נאלץ להשתמש בכל הרזרבות אשר בנמצא בכדי להתנגד למחלה,בנוסף התיאבון בזמן מחלה פוחת באופן טבעי,השילוב בין שתי תופעות אלו,גורם לירידה במשקל,אך לאחר ההחלמה,כאשר חוזרים לאורח חיים תקין כבעבר,הגוף משקם עצמו מהר מאוד,התיאבון חוזר,הגוף העייף זוכה לשעות שינה בריאות והכל חוזר לקדמותו,כולל המשקל. בברכת שבת שלום, שלך בפורום, אורי צבי,

zoti

New member
צריך להבדיל בין 2 צורות שונות של

הורדה במשקל לקראת קרב. הראשונה, עליה כתב אורי, היא בעזרת דיאטה נכונה ופעילות גופנית. החשבון פשוט. אם אתה שורף יותר קלוריות משאתה אוכל אתה תשרוף שומנים ותוריד במשקל. זו הדרך הנכונה להוריד במשקל למי שמעוניין לעשות דיאטה. הדרך השניה ושבה נוקט כמעט כל מי שמתחרה באופן קבוע ומקצועי היא מה שנקרא באנגלית TO CUT WEIGHT. בדרך זו מורידים את הקילוגרמים / פאונדים האחרונים שיש לנו ע"י אי הכנסת נוזלים או מוצקים לגוף וע"י פעילות שתגרום לנו לאיבוד נוזלים אינטנסיבי. ישיבה בסאונה עם שקיות ניילון על הגוף וריצה עם חליפת הזעה הן שתי דרכים לדוגמא. בצורה הזו מישהו שמתחרה ב205 פאונד (כמו סילבה, למשל) יכול להוריד 10-15 פאונד ביום שלפני התחרות. חשוב לדעת שהשיטה הזו להורדת משקל מחלישה את הגוף מאד ושלאחריה חייבים להחזיר לגף את מקורות האנרגיה שאבדו לו כמו המים והאלקטרוליטים / מינרלים. הדבר נעשה בעזרת שתיה ואכילה נכונה. לכן, השיטה הזו מתאימה רק לתחרויות בהן השקילה מתבצעת יום לפני הקרב בכדי שהגוף יוכל להתאושש.

למעלה