הורדתי את מרוול נגד קפקום2ומה ראיתי

הורדתי את מרוול נגד קפקום2ומה ראיתי

הורדתי מהאתר סופר נובה את מרוולנגד קפקום 2 ומה ראיתי?ראיתי שזה קובץ מוזיקה ובגלל זה אני חושב לא הצלחתי להפעיל את המשחק באמולטור צ'נקאסט שמפעיל אותו!

eyalgr

New member
זה לא קשור, עדיין לא ברור

למה חלק מצליחים להפעיל וחלק לא

yoo

New member
טוב מקווה שלא מחקת עדיין

כי אני יכול לעזור.. קודם כל מה סיומת הקובץ?

rave47

New member
זה בעיה באימאג'

מי שיבדוק בקובץ עזרה יראה שיש קבוצה ששמה echelon (נראה לי...) והאימאג'ים שלה גורמים לאמולטור לקרוס... (אכן באסה). מי שישים את האימאג' ההוא בכונן הוירטואלי ויכנס לתוך הדיסק יראה שיש שם תיקיה בשם dpwww ואני משער שזה מה שגורם לאמולטור להיתרסק. מי שיש לו תוכנה לעריכת אימאג' שינסה למחוק את התיקיה הזו... לא הצלחתי לעשות כלום בעזרת התוכנת כונן וירטואלי שאני משתמש בה ( אלכוהול 120% 1.4.8 מסחרי) אולי אפשר לעשות את זה עם תוכנה אחרת... לא יודע, תנסו, אולי יעבוד.

סיומת הקובץ היא cdi. לא מחקתי אותו

לא מחקתי את הקובץ.הסיומת של הקובץ היא cdi.

XplowBoy

New member
אתה לא חייב לכתוב תוכן אתה יודע...

אתה לא צריך לחזור על כל הודעה פעמיים אתה רושם רק את הכותרת וזהו ולדעתי אתה צריך לפתוח אותו עם winiso ולעשות לו המרה לקובץ bin

Drums

New member
כנס...

יש לך daemon tools ? תפתח כונן וירטואלי שם ותעשה שזה יהיה הדיסק.. תנסה לפחות.. נראה לי שאני הצלחתי לעשות ש CDI יהיה בכונן הוירטואלי

XplowBoy

New member
נו מה אתם לא מבינים!

הוא עשה כונן וירטואלי ובמקום לעלות את הדיסק רגיל הוא קורא לו אותו כאילו הוא דיסק מוזיקה

I d a n a

New member
אה...

גם לי. אז מה? מה זה משנה? שיפעיל את זה עם האמולטור וזה צריך לעבוד...

yoo

New member
נו אז מה הבעייה?!

לכולם זה ככה, יאללה! תפעיל תאימולטור

הפעלתי ולא הצלחתי לשחק בקיצור כנס

אני הפעלתי ת'אמולטור הפעלתי ת'משחק והיה כתוב לי הודעה כזאת עם שלח דו''ח שגיאות ואל תשלח לחצתי אל תשלח ופתאום זה יצא!.בקיצור יש לי הודעה של שגיאה שאני מנסה להפעיל משחק וריצית לדעת מה הסיומת של הקובץ של המשחק שהורדתי אז תדע שהיא cdi.

כנס ותראה מה הבעיה

אני מפעיל תמשחק בעזרת האמולטור ופתאום זה כותב לי מין שגיאה שיש שתי אפשרויות לשלוח דו''ח שגיאות או לא לישלוח לחצתי לא לישלוח ופתאום זה יוצא לי מהאימולטור!.ושאלת אותי מה הסיומת של המשחק שהורדתי אז תדע שהיאcdi.

yoo

New member
אז כנראה אתה שייך אל..

סוג האנשים שאימולטור הזה לא אוהב אותם ): סורי אבל אני לא יודע מה לעשות במצב כזה...

למעלה