הורדתי את מרוול נגד קפקום2ומה ראיתי

Drums

New member
מה מפרט המחשב שלך?

כרטיס מסך? מערכת הפעלה? מעבד?

כנס ותראה

כרטיס מסך:nvidia geforce4 mx 440 מגה ביט 128 מעבד:פנטיום 4 מערכת הפעלה:ווינדוז xp

Drums

New member
איייי../images/Emo70.gif

חרא.. יש לך אחלה של מחשב.. אמור לטוס עליו... ניסית הרבה משחקים? או שרק המשחק הזה?

Drums

New member
אז תקשיב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לך מחשב מעולה... תוריד עוד כמה משחקים.. אם כולם לא עובדים אז אתה באמת אחד מאלה שהמשחקים האלה לא עובדים להם...

כנס

אז רק תיתן לי אתר להורדת משחקים של צ'אנקסט (כמובן אתר לינקים לביטורנט)וזה אולי יסתדר לי כי אולי אלה קבצים אחרים לא קבצים מסופר נובה

Drums

New member
כנס בשנית../images/Emo8.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

http://www.emuv2.com/index.php?page=roms_dl תוריד נגיד את מרוול וי אס קפקום או בקפקום וי אס אס אן קיי משם... בדקתי את שניהם אצל חבר שלי והם עובדים... אם הם לא עובדים אצלך אתה לא בר מזל... (כמובן שכל הזכויות שמורות לשדואורנרס)

מה זה זה בכלל קבצים שבתוכם קבצי רום

אס אן קיי נגד קפקום זה בכלל קובץ זיפ שבתוכו קבצי רום

שמע הכל בקיצור

לוקח מלא זמן להוריד משחקים ביגלל זה אני לא מוריד הרבה ביינתים שני המשחקים שהורדתי הם קבצי מוזיקה.שמע את מה שקורה לי:אני עושה כונן וירטואלי על משחק שהורדתי לצ'אנקסט מפעיל תמשחק עם צ'אנקסט בכך שאני בצ'אנקסט הולך לrun ואז start ומופיע לי מין תפריט כזה של דרימקאסט יש 4 אפשרויות והאפשרויות הלא שקופות שאפשר להשים זה אחד שנכנסים ורואים דיסק כזה ועוד אחד שנכנסים ורואים כל מיני סמלים.

אופס היתבלבלתי בקשר למשהו

אפשר ללחוץ על האפשרויות למרות שהן שקופות אבל עם אני לוחץ על אפשרות השלט כתוב להכניס דיסק וכבר העלתי כונן וירטואלי על משחק אחד אני חושב שזה בעייה של הקובץ אני צריך למצוא קובץ של משחק לצ'אנקסט להורדה שהוא לא קובץ מוזיקה

yoo

New member
זה מוזר...יש לך מחשב כמעט כמו שלי

יש רק שלי יש 2 ג'יגה הרץ שזה לא הרבה הבדל משלך.. הממ.. לא יודע מה להגיד לך... ניסית אולי לעדכן את הדרייברים של כרטיס המסך? אני מעדכן קבוע

Drums

New member
באתר של NVIDIA

עכשיו קמתי ואין לי כח עכשיו אבל אולי אח"כ אני אתן לך קישור ישיר..

XplowBoy

New member
איך מעדכנים?

לצערי אף פעם לא ניסיתי לעדכן נכנסתי לאתר ואני לא מוצא שום מקום שאפשר להדכן בו... יש לי גם ג'יפורס 4 כמו של ההוא

למעלה