אתה מתבלבל בין הפעולות.אני מבקש לברר מדוע כשאני מוריד מסמך (קובץ, אפליקציה וכו') כלשהו הוא נשמר אוטומטית בתיקיית ההורדות למרות שאני שומר אותו בתיקיה ייעודית אחרת. דבר זה גורם לקבצים כפולים. האם ניתן להימנע מכך, ואם כן כיצד
כשאני מוריד קובץ ונישאל להיכן להוריד אני מגדיר בדיוק להיכן אך בבדיקה אני מוצא את אותו הקובץ בתיקיית ההורדות. אולי יש בעיה בהגדרת "תיקיית ברירת המחדל" שאותה צריך להגדיר אחרת?אתה מתבלבל בין הפעולות.
קובץ שאתה מוריד דרך הדפדפן נשמר בתיקיית ההורדות אם לא הוגדר אחרת - ראה שינוי מקום ההורדה בכרום ->
https://is.gd/7l7KXW
קובץ שאתה שומר דרך האפליקציה הקובץ שביצעת עליו שינויים ישמר באותו מקום בו הוא נשמר מלכתחילה.
קובץ שאתה שומר בשם יתן לך לבחור את מקום השמירה.
אמורה להיות לך האפשרות לעריכה ומחיקה של הודעות של עצמך, אין צורך להגיב פעם נוספת ל-"תיקוני תגובות"תיקון התגובה:
כשאני מוריד קובץ עולה לי חלונית אם מספר אפשרויות אני לוחץ "פתח" ואז נישאל להיכן להוריד אני מגדיר בדיוק להיכן אך בבדיקה אני מוצא את אותו הקובץ גם בתיקיית ההורדות. אולי יש בעיה בהגדרת "תיקיית ברירת המחדל" שאותה צריך להגדיר אחרת?
עם איזה דפדפן אתה "עובד" ?תיקון התגובה:
כשאני מוריד קובץ עולה לי חלונית אם מספר אפשרויות אני לוחץ "פתח" ואז נישאל להיכן להוריד אני מגדיר בדיוק להיכן אך בבדיקה אני מוצא את אותו הקובץ גם בתיקיית ההורדות. אולי יש בעיה בהגדרת "תיקיית ברירת המחדל" שאותה צריך להגדיר אחרת?
מה ששכחתי - לבצע שמור בשם ולא "שמור".אני מבקש לברר מדוע כשאני מוריד מסמך (קובץ, אפליקציה וכו') כלשהו הוא נשמר אוטומטית בתיקיית ההורדות למרות שאני שומר אותו בתיקיה ייעודית אחרת. דבר זה גורם לקבצים כפולים. האם ניתן להימנע מכך, ואם כן כיצד
זה בדיוק מה שאני עושה. לוחץ על שמירה בשם בוחר ב "פתח" ומנתב לתיקיה שלשם אני אוצה לשמור ץ ובכל זאת מוצא את הקובץ גם בתיקיית ההורדותלפני שאתה שומר (אוטומטית) תנתב לתיקייה בה אתה רוצה לשמור.
שמירה אוטומטית מתבצעת בדרך כלל בתיקייה האחרונה בה נשמרו קבצים.
מוזר....זה בדיוק מה שאני עושה. לוחץ על שמירה בשם בוחר ב "פתח" ומנתב לתיקיה שלשם אני אוצה לשמור ץ ובכל זאת מוצא את הקובץ גם בתיקיית ההורדות
זה בדיוק מה שאני עושה. לוחץ על שמירה בשם בוחר ב "פתח" ומנתב לתיקיה שלשם אני אוצה לשמור ץ ובכל זאת מוצא את הקובץ גם בתיקיית ההורדות
הקבצים ש-"פותחים" היו נשמרים בתיקיה זמנית אשר מנוקה אוטומטית מדי פעםפעם שהורידו קובץ בדפדפן אינטרנט אקספלורר היו מקבלים אפשרות לשמור ואפשרות לפתוח. ואנשים חשבו שבלפתוח הם פותחים את הקובץ בלי להוריד אותו.
%LOCALAPPDATA%\Temp\MicrosoftEdgeDownloads
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.