הורדת מסמכים

אני מבקש לברר מדוע כשאני מוריד מסמך (קובץ, אפליקציה וכו') כלשהו הוא נשמר אוטומטית בתיקיית ההורדות למרות שאני שומר אותו בתיקיה ייעודית אחרת. דבר זה גורם לקבצים כפולים. האם ניתן להימנע מכך, ואם כן כיצד

HelpSupport

Active member
אני מבקש לברר מדוע כשאני מוריד מסמך (קובץ, אפליקציה וכו') כלשהו הוא נשמר אוטומטית בתיקיית ההורדות למרות שאני שומר אותו בתיקיה ייעודית אחרת. דבר זה גורם לקבצים כפולים. האם ניתן להימנע מכך, ואם כן כיצד
אתה מתבלבל בין הפעולות.
קובץ שאתה מוריד דרך הדפדפן נשמר בתיקיית ההורדות אם לא הוגדר אחרת - ראה שינוי מקום ההורדה בכרום ->
https://is.gd/7l7KXW
קובץ שאתה שומר דרך האפליקציה הקובץ שביצעת עליו שינויים ישמר באותו מקום בו הוא נשמר מלכתחילה.
קובץ שאתה שומר בשם יתן לך לבחור את מקום השמירה.

אתה מתבלבל בין הפעולות.
קובץ שאתה מוריד דרך הדפדפן נשמר בתיקיית ההורדות אם לא הוגדר אחרת - ראה שינוי מקום ההורדה בכרום ->
https://is.gd/7l7KXW
קובץ שאתה שומר דרך האפליקציה הקובץ שביצעת עליו שינויים ישמר באותו מקום בו הוא נשמר מלכתחילה.
קובץ שאתה שומר בשם יתן לך לבחור את מקום השמירה.
כשאני מוריד קובץ ונישאל להיכן להוריד אני מגדיר בדיוק להיכן אך בבדיקה אני מוצא את אותו הקובץ בתיקיית ההורדות. אולי יש בעיה בהגדרת "תיקיית ברירת המחדל" שאותה צריך להגדיר אחרת?

תיקון התגובה:
כשאני מוריד קובץ עולה לי חלונית אם מספר אפשרויות אני לוחץ "פתח" ואז נישאל להיכן להוריד אני מגדיר בדיוק להיכן אך בבדיקה אני מוצא את אותו הקובץ גם בתיקיית ההורדות. אולי יש בעיה בהגדרת "תיקיית ברירת המחדל" שאותה צריך להגדיר אחרת?

arseny92

Well-known member
מנהל
תיקון התגובה:
כשאני מוריד קובץ עולה לי חלונית אם מספר אפשרויות אני לוחץ "פתח" ואז נישאל להיכן להוריד אני מגדיר בדיוק להיכן אך בבדיקה אני מוצא את אותו הקובץ גם בתיקיית ההורדות. אולי יש בעיה בהגדרת "תיקיית ברירת המחדל" שאותה צריך להגדיר אחרת?
אמורה להיות לך האפשרות לעריכה ומחיקה של הודעות של עצמך, אין צורך להגיב פעם נוספת ל-"תיקוני תגובות"
ולא, לא צריך להגדיר אחרת

HelpSupport

Active member
תיקון התגובה:
עם איזה דפדפן אתה "עובד" ?
אני התייחסתי בתשובתי לשימוש בכרום כדפדפן ובכרום אין "פתח".

raya

Well-known member
מה ששכחתי - לבצע שמור בשם ולא "שמור".
זה יתן את האפשרות לשנות מיקום.

לפני שאתה שומר (אוטומטית) תנתב לתיקייה בה אתה רוצה לשמור.
שמירה אוטומטית מתבצעת בדרך כלל בתיקייה האחרונה בה נשמרו קבצים.
זה בדיוק מה שאני עושה. לוחץ על שמירה בשם בוחר ב "פתח" ומנתב לתיקיה שלשם אני אוצה לשמור ץ ובכל זאת מוצא את הקובץ גם בתיקיית ההורדות

raya

Well-known member
זה בדיוק מה שאני עושה. לוחץ על שמירה בשם בוחר ב "פתח" ומנתב לתיקיה שלשם אני אוצה לשמור ץ ובכל זאת מוצא את הקובץ גם בתיקיית ההורדות
מוזר....
אצלי - כשאני מקליקה שמור בשם הקובץ נשמר במיקום שבחרתי. שם הקובץ נראה במסך למטה ומשם אני פותחת אותו.

HelpSupport

Active member

raya

Well-known member
לפני שאתה שומר (אוטומטית) תנתב לתיקייה בה אתה רוצה לשמור.
שמירה אוטומטית מתבצעת בדרך כלל בתיקייה האחרונה בה נשמרו קבצים.

רוב הזמן נח

Well-known member
פעם שהורידו קובץ בדפדפן אינטרנט אקספלורר היו מקבלים אפשרות לשמור ואפשרות לפתוח. ואנשים חשבו שבלפתוח הם פותחים את הקובץ בלי להוריד אותו.

arseny92

Well-known member
מנהל
פעם שהורידו קובץ בדפדפן אינטרנט אקספלורר היו מקבלים אפשרות לשמור ואפשרות לפתוח. ואנשים חשבו שבלפתוח הם פותחים את הקובץ בלי להוריד אותו.
הקבצים ש-"פותחים" היו נשמרים בתיקיה זמנית אשר מנוקה אוטומטית מדי פעם

והאפשרות הזאת חזרה באדג' החדש*, מה ש-"פותחים" יורד אל התיקייה הזמנית %LOCALAPPDATA%\Temp\MicrosoftEdgeDownloads

* - אני על canary, לא בדקתי על release אבל אם זה עדיין לא שם, אז יגיע בקרוב

למעלה