ביולוגי או לוגי ../images/Emo110.gif
התחושה שלי (ונדמה לי שגם רוננים רמז לכיוון) שחשוב שלשני ההורים יהיה את אותו הקשר לילדים. אצל נשים כאמור יש את האפשרות הנוספת "ללדת" ויש את אפשרות בנק הזרע (שכזה יש לנו המון אבל לא ממש יודעים איך להפוך את זה לילדים
) ואני רואה את המודלים נאמר של פרח ודובשן או של אמאימי או של ציבונה וזאגרב שבהם יש איזון ובעיני גם מקור לפחות בעיות (לפחות בעיניין של הילדים והקשר אליהם ומהם). אצל גברים שבוחרים באשה שמצטרפת אליהם ויולדת ילד מאחד האבות או אצל זוג נשים שמביאות גבר שעוזר לאחת הנשים להיכנס להריון - כאן בשילושים האלו טמונות בעיות. (אין בדבריו של הכותב להביע דיעה נחרצת כנגד דרך זו או אחרת של הורות וגם - כאשר אני אומר בעיות ברור לי שיכול להיות זוג שיהיו להם המון בעיות למרות ששני ההורים ביולחוגים וזוג שיחיה בהרמוניה יחד עם השכנה...) אז השילושים: נתקלתי בהרבה מאוד זוגות שהכניסו צלע שלישית לחייהם והשילוש הזה יצר ילד/ים מקסימים וגם אושר לתקופה קצרה ומיד אחריה התחילו הקשרים בין השלושה להחליד. מהות הבעיה בעיני היא הקשר של הילד להורה הלא ביולוגי וזכויותיו של הלא ביולוגי ואני גם אסביר: בכל המקרים בהם יש שתי הורות או שני הורים (נשים ובנק - גברים ואימוץ) ברור שלילד יש שני הורים א' וב' וברור לסביבה ולנו (מעוגן בחוזים לעיתים) הקשר שלנו לילד וההמשכיות במקרה שמשהו קורה לא' או לב' - המעמד של ההורה כהורה יציב! בין אם ביולוגי ובין אם לא. לעומת זאת (והיה לי על כך דיון א-ר-ו-ך ומייגע עם זוג חברות לסביות שלי {יקרות שלי עוד חמישה שבועות והילד בחוץ
}) זוג נשים שמכניסות בחור למערכת הזוגית שלהן ומשתמשות בו למען יהיה לילד אבא... אז יש לנו אם "אמא" (שהיא הביולוגית) ויש לנו את "אבא" (שהוא הביולוגי) ויש לנו את בת הזוג של הביולוגית (לא משנה ניק) שזהו בעיני מקום בעייתי - נכון שתוכלו להגיד שזה נורא תלוי וכל מיני כאלו ובאמת זה תלוי ואפשרי שיהיה טוב - אבל ברוב המקרים זה שם את הצד הלא ביולוגי במקום לא ממש נוח ... כהורה לא ממש מלא - הורה מספר שלוש......הממ....מקור לבעיות... (אני חייב לרוץ כבר צורחים עלי בבית יש לנו בראנץ' אצל הסבא והסבתא (באבי וזיידי) אז אני עוד אשוב...)
התחושה שלי (ונדמה לי שגם רוננים רמז לכיוון) שחשוב שלשני ההורים יהיה את אותו הקשר לילדים. אצל נשים כאמור יש את האפשרות הנוספת "ללדת" ויש את אפשרות בנק הזרע (שכזה יש לנו המון אבל לא ממש יודעים איך להפוך את זה לילדים
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo57.gif)