הורות משותפת

D e c e m b e r

New member
יש חיה כזו וזה עובד...

היה לי מרצה לפני שנתיים, באוניברסיטה, בן 37 מקסים מקסים שסיפר על מע' היחסים שלו.... הוא וידידה קרובה מאד רצו ילד , אך לא זוגיות ביניהם...(הוא לא גיי) נכנסו להריון (בהפריה) , ילדו ילד מתוק... והילד חי חצי שבוע עם אבא שלו וחצי שבוע עם אמא שלו...(כן זה נשמע רע, אבל כשילד נולד לתוך חיים כאלה , בעיניו זה טבעי לגמרי) וסוף טוב , הכל טוב וכולם מרוצים.

גלית35

New member
לאגודה קוראים הורות אחרת../images/Emo20.gif

והנה האתר שלהם המרכז להורות אחרת. וואלה היתי הולכת על זה-אבל..........סקס חשוב לי
בהצלחה

theguy10

New member
עוד הבהרה (בסוף אני אהיה בלונדיני)

האידיאל שלי למצוא מישהי שתגור איתי. אצל מרבית הזוגות הסקס דועך עם הזמן ומה שנותר זו החברות והכימיה. עד היום עם כל הסטרייטיות שיצאתי זה נפל על הקטע של הסקס. התפתחה אהבה, איכפתיות, כימיה וחברות אך בעוד הן רואות בי אובייקט מיני אני לא ראיתי אותן בצורה כזו. הנושא מורכב. לא בטוח שמעניין את כולם כאן.

3שרונית

New member
מעניין ..מעניין

יש משהו בדברייך, אבל הסקס בד"כ מהווה חלק מהאהבה וממערכת היחסים , מה גם שאתה לא מתכוון להתנזר ממין וממערכות יחסים אחרות נכון?? וכך גם היא ופה, כבר אמרתי, מתחילה הבעייתיות.

theguy10

New member
תגדירי סקס

חיבוק, ליטוף, נשיקה, תשוקה, ליקוק, נשיכה, מגע של גוף כל אלה קיימים בשפע. אקט מיני הכולל חדירה בעייתי במידה. אבל כמו שאמרתי, זה מורכב וקצת מסורבל להסביר כאן הכל.

3שרונית

New member
אתה בטוח שאתה לא סטרייט?.

שמע...יש הרבה זוגות שחיים יחד ולגבר יש בעיה בנקודה ההיא והם מסתדרים גם עם זה , השאלה היא איך אתה מציג את זה. אבל כשאתה בא לבחורה ואומר לה (בהקצנה כמובן) אני הומו, תעשי לי ילד ונחיה ביחד באושר ועושר רק בלי מין.......בעייתי אחי

theguy10

New member
ולכן

צריך למצוא מישהי מיוחדת. זה לא מתאים לכל אחת. חשוב לי שזו לא תהיה עיסקת חבילה או משהו טכני. חשוב לי למצוא מישהי שאני אסתדר איתה ויהיה לי כיף איתה!!! שנקבל האחד את השניה בלי נסיון לשנות אותנו. ללמוד להנות ממה שיש.

גלית35

New member
מסכימה עם גלי1970 לסבית../images/Emo20.gif

תתאים כמו כפפה-כך לא יהיה מתח מיני

3שרונית

New member
מתנצלת אבל חולקת על דעתכן

גם ללסביות וגם לגייז יש מערכות יחסים מורכבות (ברור מאליו) וכמו שסטרייט לא ירצה שהחברה/אישה שלו תגור ותנהל חיים משותפים עם גבר אחר כך גם הם. ובטח כשמעורב בעניין ילד. תאמינו לי ...לא ילך

גלית35

New member
אם מסכמים על הכל לפני הכל הולך../images/Emo20.gif

ומה אם הוא גיי ואין לו בן זוג לא מגיע לו לחוות הורות?

גלית35

New member
אני חוזרת ואומרת שלדעתי זוג../images/Emo20.gif

הורים סטריטים יכולים להרוס חיים של ילד. אם הוא ימצא מישהי והזוגיות בינהם תיהיה טובה והם יסברו לילד כיגדל ויבין יהיה לו טוב.

theguy10

New member
טובת הילד

יש לי שאלה לגבי טובת הילד... לעיתים עולה השאלה אם יש לאפשר לזוג גייז לאמץ ילד. אני שואל מה עדיף, שהילד יגדל בבית יתומים, או שיגדל עם אבא ודדי שיתנו לו חום ואהבה???

למעלה