הורים - מה הייתם אומרים?

faith2

New member
תתפלא...

אבל לי איש בת דודה מביתת טוב, חכמה, אינטלגנטית....ששוכבת על ימין ועל שמאל עם בנים...ללא אמצעי מניעה, כי מה לעשות היא חושבת שלה זה לא יקרה...לא היריון, לא מחלות מין, ולא איידס. וזה בלי קשר ללחץ מצד ההורים- ההורים בכלל לא מודעים לזה

ואת חושבת שזה בגלל שהיא קטנה

מכדי להבין את ההשלכות? הסטטיסטיקות מראות שדווקא ההפך הוא הנכון, ואחוז גבוה מדי מאוכלוסיית הבוגרים מקיימים יחסים לא בטוחים. נערים צעירים וחסרי ניסיון נוטים להיות דווקא יותר מבוהלים...

faith2

New member
אני חושבת בגלל....

התוכניות הבית סיפריות הלא יעילות, וגם חוסר מתן הסבר מצד ההורים... מה לעשות לא כל בית ספר מגביר את המודעות, ולא כל הורה מסביר לילד שלו את ההשלכות. אתה יודע מה ידיד שלי פעם אמר לי שהוא הכניס את החברה שלו להיריון?...פעם אחת לא השתמשנו באמצעי מניעה פעם אחת! הבחורה הייתה בת 15 וחצי. עברה הפלה וכל זה ללא ידיעת ההורים.

הוא שאמרתי...

כנראה שאצל ההורים של החברה שלו זה בגדר נושא שאסור לדבר עליו... ואגב, אני בת, אישה בשלה

וחוץ מזה, עם כל הכבוד,

נראה לי טמטום אדיר להיכנס להריון לא מתוכנן כתוצאה מיחסים ללא קונדום... (טוב, אולי זה פיזיולוגי ומשתנה מאחת לאחת, אבל אני יודעת שלי אין שום סיכוי שזה היה קורה)

עוד סיבה למה האמא צריכה להיות

בעד הבת ולא לאסור עליה את זה. אמא שלי קונה לי גלולות נגד הריון. אם לא היא לא היה לי כסף לקנות כל חודש גלולות וזה האמצעי הכי בטוח. אז נכון שאני עוד מעט בת 18 אבל אין לזה הרבה קשר. אם אמא שלי לא הייתה סומכת עלי אני בטוחה שבגיל 15 עם כל השטויות שהיו לי בראש כבר מזמן הייתי נכנסת להריון.

אני לא אמא אבל..

אנ יחושבת שהיא לא בסדר, הרי אם א תהיו לבד בבית תמצאו מקום אחר בחוץ או במסיבה, רחוק ממנה ועוד יותר רחוק משליטתה. חוץ מזה, ממה היא מפחדת? שתשכבו? תסבירי לה שבגיל שלך, אם הייתם רוצים לשכב היא לא הייתה מסוגלת למנוע את זה ממכם. הדבר הכי חכם שהיא יכולה לעשות זה לדבר איתך, לתת לך להיות איתו בבית (שלא תהיו לבדכם בחדרי מדרגות/בתים של חברים/גני שעשועים כמו שהרבה בני נוער עושים) אבל אני מאמינה שאמא שלך נוקשה בדעותיה, תנסי לדבר עם אבא או עם קרוב משפחה שאת שומחת עליו ואולי הם יעזרו לך לדבר עם אמא

למעלה